Panggilan Akhir Misi Anugerah Tropi Blogger 2014 By Etuza.

Panggilan Akhir Misi Anugerah Tropi Blogger 2014 By Etuza.

Kini saat mengumumkan panggilan akhir penyertaan Misi Pencarian Anugerah Khas Tropi Untuk Blogger di Malaysia 2014 anjuran Blogger Pesona & Mustika. 
Malam ini sebaik sahaja tepat jam 10.00 malam penyertaan serta merte di tutup. Jika ada yang tertinggal URL html yang join tetapi belum ada dalam senarai 11 blogger di bawah ini. 

Dialu-alukan hanya 1 lagi bloger yang layak mengisi peserta ke 12. Sebab sekarang ini ada 11 pesarta sahaja. Untuk lebih mudah dan memudahkan Etuza sendiri sekali lagi Etuza kemas kinikan penyertaan Misi Pencarian ini. Mari tengok. Sambil tu dijemput klik dan follow serta nerkenalan dengan blogger yang Etuza anggap terbaik ini. 


**** Penyertaan kini dengan rasminya ditutup. Tahnia blogger aRzmohd.com lastly join genaplah 12 blogger join dan tertunai nioat nak 12 penyertaan sahaja. Alhamdulillah.****

Semoga semua peserta sudahpun bersedia dengan penuh ikhlas. Etuza memohon maaf terlebih dahulu jika ada yang merasa sukar untuk menghantar skrip jawapan ke gmail Etuza ya. Etuza kira semua mahir menghantar maklumat dengan menggunakan email ke gmail Etuza. ( amohdazali263@gmail.com ).

Rasional jawapan dihantar ke email gmail Etuza. Supaya tidak berlaku kebocoran jawapan anda. Supaya anda semua puas hati. Bila Etuza dan siap periksa baru lah secara REVIEW kan blog anda jawapan akan dikongsikan bersama, sebagai penghargaan kepada 11 blogger Malaysia yang join segmen Etuza ini. 
Proses Misi Mencari Blogger Penerima Tropi.

1. 16hb Nov 2014 ( ahad )
- detik atau masa menerima 10 soalan kuiz
dari Etuza dengan klik logo stiker Tropi.
2. 10 soalan diletakkan dalam blog JENDELA MAYA.
3. Semua peserta sila jawab sehingga 20hb Nov 2014
masa tamat penghantaran ialah jam 2.00 petang
pada tarikh ini.
4. Jika semua sudah hantar sebelum 20hb Nov,
ke gmail ...
Etuza akan terus membuat pengumuman 
bahawa semua skrip jawapan telah di terima.
5. Tunggu keputusan pada bila2 masa..

Usah risau ada
Hadiah menunggu anda!
( hadiah berbentuk tropi , set minuman bermutu
tinggi brand Elken, Sijil Penghargaan  & 
kad Osaka Jepun )

Harap maklum.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

33 ulasan

Salam Cikgu Etuza ..Ok Ok Lya singgah lapor diri hehehe ,..All the best utk semua yang join ..Jom sama2 kita berjuang untuk sama2 menjawap soalan esok ok..

Banyaknya entri Cikgu hari ini, rasanya tak terkejar..

macam mana nak join..bestnya kalau dpt join

Mangsa tag saya Nafira katanya nak join hari ini, mungkin ada masalah kot.. mungkin xder rezeki dia

@aRz MoHa
pasang banner budak sedang pegang tropi yang kat atas melekat dalam blog Etuza dan hantar url ke ulasan ..mana2 entry sebainya masukkan url ke ulasan di entry terbaru Etuza. Jemput join ada satu lagi ruang kosong yang ke 12

saya join cikgu etuzA

http://www.arzmoha.com/2014/11/pencarian-anugerah-tropi-untuk-blogger.html

terima kasih sudi terima penyertaan kak...besar cabaran tu...

cikgu...waaa link saya takde pun huhu...
no 2 & 5 tu url yg sama ,kan..blog umi alya..

dan no 4 & 11 jugak url yg sama...

Kat kampunglah cikgu.....susah nak buat assignment....huhu

Good luck kepada yg join tu

alhamdulillah semoga berjaya menganjurkan segmen ini hehehe :)
Jom baca Entri Baru kerusiburok :)

@❤Kamsiah❤
Asalam Madam kamsiah ..sorry tadi terduble srikandi .com..ok dah settle. mujur cepat nampak..terima kasih ya ..alamak kena tengok ni lagi...

@❤Kamsiah❤

Yalah Cikgu, blog saya tersenarai dua kali, gitu juga srikandi.. terlepas pandang..

Blogger hainom please usah tarik diri ya...penyertaan ja Etuza tutup jam 10. 00 malam ini, segmen belum mulai iaitu soalan pada esokj pagi ya

@Etuza Etuza

No. 2 & 5 masih link yang sama..

cikgu etuza, mohoon update list terkini penyertaan kerana URL no 2 dan no 5 adalah orang yg sama...blog sri kandi adalah no .4 ..if i'm mot mistaken

@hainom OKje

Geng..
Kita tau awak boleh, xmo tarik diri k & jangan cepat mengalah, balik umah nnt sempat buatkan? kita yakin awak akan berjaya.

kalau ikut, kitapun sama gak, sok memang tak sempat nak online, keja luar, isnin pula audit sampai, insya allah cuba cari masa terluang & buat yang terbaik..

@❤Kamsiah❤
Mohon maafkan etuza ya..dah ok semua..

cikgu ..mohon semak semula...bukan ke no 2 dan 5 adalah orang yang sama..kak Umi Alya..

tarikh tutup jawab soalan bila cikgu etuza..saya diluar kawasan. jika esok kena jawab saya kena bangun awal sebelum aktiviti lain bermula. maklumlah sedang bercuti

@hainom OKje
Asalam Nom, Etuza juga di kampung ya..tetapi berusaha sangat untuk beri semua perserta mudah untuk mengikkuti pencarian ini. Etuza sebenarnya yang berdebar.

@Jari Manis
Terima kasih ya JM ..sungguh tak perasan agaknya Etuza copy tadi tak lepas tercopy balik...tq ya..

@kerusiburok
KB dah baca ya..bagus entry awak..

@Akif Imtiyaz
Lya tahnia ya..buat betul2

@umi alya
Umi berusaha agar beri kefahaman...namun mybe cara Etuza menyulitkan pula..mohn maaf ya..
tak apa tumpukan soalan KUIZ itu the most ya..

alhamdulillah , tercapau hajat cikgu utk 12 org ... selamat menjawab soalan kpd mrk ...

Selamat bersegmen kawan2 semua....maaf Cikgu tak dapat join ...internet tengah semput tak boleh update...penat...

Bunda singgah ni pun guna hp untuk menyokong kawan2 yang dah join.....Mungkin esok lusa Bunda update entri guna apa yang ada dalam draft ajer...

Tahniah...dan selamat bersegmen..

Usaha tangga kejayaan ..Teruskan berusaha ....All the best buat emua sahabat .......

Insyaallah petang ni cuba jawab ya...skg sibuk buat LNPT

oklah MV singgah ptg nnt siapkan LNPT dulu bye

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (441) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (317) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (247) Anak (233) Pendidikan (220) Nasihat (214) Kasih sayang (198) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (131) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (112) Segmen (108) Keluarga (100) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (53) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger