Kalau Dapat Tropi Anugerah Nak Style Bergambar Macam Ini Ke?

Kalau Dapat Tropi Anugerah Nak Style Bergambar Macam Ini Ke?


( nak tanya kalau menang tropi nak bergambar
bagaimana ? Tak sabar blogger bergambar
dengan tropi yang Etuza sponsor kan tu.

Jika ada masalah send ( hantar ) ada ke alternatif?
Etuza tanya Etuza jawab  serta merta..
Tengok dia Peringkat Negeri Sabah!..
hebat budak lelaki Icon tu, tingkataa 2
sudah dia di Sekolah Menangah Sains Sabah.
Bertuah ibu mengandung budak ni..
Sikap dia huuuu! baaaagus bah...

Kita Ambil jalan Mudah 
Jika seandainya blogger yang join Pencarian Anugerah Tropi di blog Pesona & Mustika ini, hadapai masalah untuk hantar data ke gmail Etuza, ada cara paling mudah Etuza cadangkan. 
Petang ini Etuza umumkan bahawa BOLEH hantar jawapan pada 10 soalan kuiz yang anda jawab ke ruang ULASAN pada wall posting blog Etuza ini. Maksudnya ruang komen yang selalu kita bual bicara tu. Dalam blog Etuza ada perkataan biru awan CATAT ULASAN klik tu dan list kan no soalan dan jawaban sahaja. Anda percaya lah dan yakin lah Etuza takkan ubah jawaban anda walaupun Etuza akan taip semula jawapan anda itu. Usah risau.
Kita jangan cari jalan yang susah, padahal ada jalan yang mudah kan, maka itu kita mudahkan saja proses ini. Rasanya anda setuju kan. Ok detik ini sehingga 20hb Nov 2014 anda di BENARKAN hantar jawapan kuiz di ruang ULASAN blog Pesona & Mustika..
( silap ejaan nanti Etuza betulkan ..ada cal kawan2 nak jumpa pula ni - oder produk Elken pun ada. Alhamdulillah ) Kejap balik ...

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

23 ulasan

SP masih tal lagi sebenarnya tentang anugerah ni hehe..

saya dah send ke emel cikgu...sampai tak?

Wah lagi senang camni ..Tapi Lya punya dah hantar kat gmail cikgu la semalam ..Cikgu tlg tgk kat email okeyy .......

terima kasih etuza kerana memahami mmg MV ada masalah send email tue....

pastinya sudi untuk bergambar begitu..lama sdh nda dapat trofi bah

nnt komen d blog katakan yg Etuza dah terima jawapan MV ya

maaf... baru terperasan yg header blog ni ialah masjid bandaraya kota kinabalu... memang orang sabah ker??

@Najib Ariyan
Asalam..Najib A.Yup Etuza orang Sabah..memang masjid di sabah ilusteasi canti kan masjid tu..

@Mrs Velentine
WoW!!! MV dah terima jawapan..tahnia kan cepat di ulasan..gerun tengok jawapan..aduh nak bagi markah berapa ya..hehhee..sabar.

@Mrs Velentine
dengan telus Etuza buat pengadilan..adil saksama...

@Akif Imtiyaz

ok liya usah risau ya..ok

@❤Kamsiah❤
Tahnia ya Madam kamsiah...tahnia menyahut cabaran sangat rasa bahagia madam join cxabaran besar jg ni sebagai blogger maya..

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Kiranya kalau x hyga borang jawapan tu pun boleh lah ye..alhamdulillah..selesai prob JM sbb belum hantar lagi..masih cari jalan nak taip atas borang jawapan tu

JM x de lah berangan nk bergambar dgn trofi tu sbb x sema soalan boleh jawab tapi dek kerana nak sokong contest ni JM jawab mana yg tahu ye ye..

psst : tapi kalau betul dapat trofi tu JM akan buat posing MAUT...semua org akan terpegun tgk ahahah..kalau pos cam bebudak sekolah tu x best.SKEMA ahahaha

Alhamdulillah sudah email walaupun ada di antara ayat agak bercelaru, maklum le lama tak jawab exam.

Mula2 jawab semua 13 soalan tapi terpaksa dikeluarkan 3 sebab katanya cuma perlukan 10 jawapan.

Entah betul, entah salah, jawab jer ikut kata hati.

JM, akak sudah, awak??

Oh ya, jawab kepada soalan Cikgu tu, pastinya Model Cilik UA akan memainkan peranan penting. Umminya dah pencen bab2 berselfie, ahakkkkkk..

@umi alya

akak!!! belum lagi nih..ishh..makin berdebar lak semua dh hantar

semoga masing2 berjaya memenangi trophy blogger terhebat..

Tahniah kepada semua yang menyertainya..

Tak sabar nak tengok pemenang bergambar bersama trofinya...

@Etuza Etuza

hahaha gerun pula baca komen ni hahaha

@Etuza Etuza


selamat menyemak soalan..haha

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (439) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (316) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (246) Anak (232) Pendidikan (220) Nasihat (213) Kasih sayang (197) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (130) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (111) Segmen (108) Keluarga (99) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (52) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger