Anugerah 3 Tropi 3 Blogger Malaysia..

Anugerah 3 Tropi 3 Blogger Malaysia..

Alhamdulillah sudah pun siap
logo khas untuk TROPI
sebagai anugerah kepada
blogger yang akan menjadi 
1. Calon Blogger Malaysia Juara 1
2. Calon Blogger Malaysia Juara 2
3. Calon Blogger Malaysia Juara 3.
Tropi kan biasa ada logo..
lepas tu di stand tu akan ada nama 
blogger Malaysia yang bakal merebut 
tropi dari Kelab Blogger Etuza.
( Pesona & Mustika )
Tunggu!!! apa lagi daftar untuk join..
malam ini akan update senarai URL blogger
yang sudah join.
Huuuu!!! berasap nak buat logo ni..
Pasal nak lah konon lawa..
Harap anda nak rebut 3 tropi
3 blogger Malaysia..
Rest kejap bagi laluan maghrib ya.
Jumpa lepas solat maghrib.

( Etuza sudah pergi beli tropi tadi petang dan esok
bincang dengan pengurus tropi untuk letak logo
brand Etuza dan label kan terus..
nama pemenang akan kosong 
esok Etuza kongsikan tropi itu..
atau ikut mood Etuza nak bagi lah rahsia kan )

Senarai Blogger Join Segmen
Pencarian Anugerah Tropi Untuk Blogger 2014.


2. Klik MV - All About Love
3. Klik Madam Kamsiah 
4. Klik Umi Alya
5. Klik JM -Jari Manis
6. Klik Mardiah Diana
7. Klik Kameq Deanna
8. Klik Lya - Akif Imtiyaz
9. Klik - Hainom OKje
10. Klik - Nor Azimah
11. Klik - Paridah Ishak

siapakah blogger seterusnya..

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

12 ulasan

Dari satu trofi terus kepada 3, cayalah cikgu... Mudah2 sentiasa dimurahkan rezeki, aamiin....

semoga ramai yang join dan dapat merebut trofi tersbut..memang bertuah kepada mereka yang berjaya

Apakah insan bergelar JM yang akan menerima anugerah trofi tersebut? Tunggu...

ANUGERAH ISTIMEWA NI PATUT JOIN...

@umi alya

Kak UMi, JM beri peluang kepada blogger lain :-)

insayAllah kalo berkesempatan sy akan join. gudluck semuanyaaa :)

Kenapa Blog Lya takde sedangkan dah DAFTAR huhuhu

haha..mana ada blogger lain buat kt malaysia ni...bg trofi mcm ckgu ni

@❤Kamsiah❤
Asalam Madam Kamsiah..tak pasti pula, memang baru Etuza ka yang buat segmen begini ni Kamsiah?..Seronok tu ada tropi kan..selalu retius ja dapat tropi ..siapa cakap kita blogger tak boleh anjur..memang boleh buat anjur apa2 saja.Niat hidup kena memberi...

@❤Kamsiah❤
Asalam Madam Kamsiah..tak pasti pula, memang baru Etuza ka yang buat segmen begini ni Kamsiah?..Seronok tu ada tropi kan..selalu retius ja dapat tropi ..siapa cakap kita blogger tak boleh anjur..memang boleh buat anjur apa2 saja.Niat hidup kena memberi...

@Akif Imtiyaz
Asalam..lya dah letak url blog anda ya

@Jari Manis

Akakpun sama juga JM, harap sahabat lain yang dapat, segan daa tapi tetap akan cuba siapkan tugasan yang diberi nanti.

Paling penting, sokongan padu dari semua pihak amat diperlukan bagi memeriahkan dunia alamaya.

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (443) Ceritaku (429) Agama (384) Berita (383) Dunia Blog (337) Promosi. (312) Doa (311) Info Lelaki (272) Tips Blog (269) Pengalaman (240) Anak (223) Pendidikan (212) Nasihat (209) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (184) Berita Keningau (179) Hadiah (155) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Ekonomi (108) Sejarah (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (75) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Percutian (31) Award (30) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (23) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Kucing (20) Rasullah SAW (20) Artis (19) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (12) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger