11 Blogger Peserta Anugerah Boleh Mulai Klik Logo

11 Blogger Peserta Anugerah Boleh Mulai Klik Logo

Adalah dengan ini ke 11 Blogger Malaysia
yang merupakan Peserta Pencarian Anugerah 
Tropi Untuk Blogger Malaysia 2014
dibenarkan utuk Klik melihat
apakah kandungan yang terdapat
dalam LOGO atau STIKER
untuk TROPI sebagai 
Anugerah..
Dipersilakan dengan 
segala senang hati.
Logo ini di Bawah Award tu...
Cuba klik ya..

Harap Maklum.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

22 ulasan

Cikgu guna laman satu lagi ya?

Ada anugerah blogger ke..:)

Terbaik ...Masuk ke laman blog yang lain eaa..Lya dah FOLLOW yang tu jugak ya CIkgu Etuza..hehehe

saya kurang faham :(
siapa boleh bantu? kena buat entry ka?

aRz..
hari ini buat entri, tempek jaa gambar murid Cikgu pegang trofi, war2kan diblog.

Pagi sok pulak kena jawab 10 soalan kuiz.. sempat lagi dik kalau nak join.. meh berjuang bersama2 kami..

Tak fahamlah geng....nape guna laman lain pulak ni...

@arz moha

Tinggalkan url blog di ruang komen ye

klik logo? x menjadi pun

@hainom okje

kak Hainom..JM pun x faham..sbb x de pun laman lain...pening dan konfius tahah tinggi dh nih huhuh

@hainom OKje

Geng
Klik jaa kat gambar Cikgu kat bahagian bawah sekali tu, alaaa yang tertulis anugerah tropi blogger 2014, kuarlah link tu.

kita dah wasap contoh gambar tu, nnt tengok erk..

Ramai yang terkeliru sebenarnya hehehe ..Tapi dah terurai bila cikgu dah tulis siap2 soalan kat blog .Thanks ya Cikgu Etuza..

Mudah2an rakan2 blogger dapat menjawab 99%.. kiranya lepas ni Cikgu kena buat undian pula, Aliya yang pilih pemenang..

Bukankah JM yang tinggalkan komen bertalu2 pada setiap entri?? lariiiiiiiii... hi3

@umi alya

kepada sesiapa yg letak jawapan : JM tunggu dapat sijil penyertaan shj..harap maklum..kerana jawapan terang lagi bersuluh..

psst : kalau x tinggalkan komen 2-3 komen dalam satu entri mana mungkin boleg cecah 400++ ahahaahah

@Jari Manis

JM
"Mengaku dulang paku serpih", kita berdua sama jaa.. ha3

@umi alya

ahahah.."paku dulang paku sepih" ye ahaha...hatoi lah..kena sebijik!!!

@umi alya

** Mengata Dulang Paku Serpih.. adoiiiii peribahasapun tunggang terbalik, mohon pencerahan..

@umi alya

kak umi..moh kita rest dulu hihhihi

confius tetiba sebab klik tiada apa2..hihi

@Jari Manis

JM akak baru jer hantar, xmo fikir panjang daa, mula2 tadi jawab semua soalan tapi nanti dikatakan tak faham soalan pula, jadi akak keluarkan 3 jawapan.

@umi alya

alamak..JM je lom hantar nih...ehh..x leh jadi..hantar je lah wlaupun x confiden ngan jawapan

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (439) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (316) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (246) Anak (232) Pendidikan (220) Nasihat (213) Kasih sayang (197) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (130) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (111) Segmen (108) Keluarga (99) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (52) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger