Waazin Aiman Terima Kasih Sangat Sangat Tau!!! Awak Dengar Tak!!

Waazin Aiman Terima Kasih Sangat Sangat Tau!!! Awak Dengar Tak!!


OhDunia.My
Terima kasih Waazin Aiman.
Akhirnya Etuza berjaya mendapatkan semula widget top komentar untuk blog Etuza. Tamplate lama Etuza menemukan widget ini di blog seseorang tetapi Etuza tak ingat blog milik siapa. Petang ini Etuza belum berpuas hati apabila beberapa kali percubaan memasang widget top komen ini tidak berjaya, tiada apa-apa paparan kecuala Best Momentum saja yang keluar.

berkat usaha demi usaha maka Etuza akhirnya berjaya memasangnya hasil penemuan di google pada blog "BUKAN SEKADAR BLOG OHDUNIA.MY" ha di sinilah pula menyorok tutorial mudah untuk pasang widget top komen terlawa tahun 2014 yang Etuza temui. 

Etuza agak keliru siapa admin blog ini, ada tak blogger lain yang kenal admin blog ini, Etuza nak kenal lah. Dengan itu petang ini Etuza nak umumkan blog ini berjaya Etuza list blog dalam ruang AMAZING bloglist ( himpunan blogger lelaki & wanita sahaja) Tahnia kepada blog ini yang berjaya menyelesaikan masalah Etuza. Terima kasih blogger Ohdunia.my.
OOOOO!!!! ini lah pula admin blog ini
Aikk!!! apa sal macam muka Etuza lah hehehehe..gurau ja lah..jangan layan Etuza..
Waazin Aiman ( terima kasih awak blogger kreatif)

Sebab jika Etuza bertanya kepada sesama blogger, ada pula yang meluat, lucu kat Etuza sebab ada Pakcik Google search. Ha ini lah hasil Google temui Etuza dengan blog ini. Blog ini penuh informasi..cantik dan tak lokek ilmu. Kalau tak percaya ha klik ni..   Waazin Aiman

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

18 ulasan

Assalam.
CP pun guna widget yang sama. Mudah nak faham cara pasang widget ni

Salam singgah petang cikgu...Alhamdulillah dan tahniah cikgu...

tak kenal lah pula...wah makin cantik blog

mcm2 ada kat blog beliau..saya kdg2 masuk baca entri paranormal..

blog makin best...

nasib baik jumpa kan caranya...

mana widget top commentar tak de pun
nampkanya JM nk terjah blog waazin nih

Terima kasih.. saya dengar :-)

Saya pengikut blog ke 157.. Terima kasih, tuan.

Asalam..alamak mana pula pergi widget lawa tu..adu ni ada masalah seting save ni..aduh pening!..))

As salam ...tahniah cikgu...

agak2nya selepas ini apa lagi ye widget terbaru kat sini? sabar menunggu, la3..

aha..dh kuar pun list top commentar yg cute tu :-)..baru lebih bersemangat nak komen

alaa...mm nanti JM nk travle so x boleh terjah blog cokgu Etuza lagi maybe after 11 days sob sob sob

network global..dapat tengok juga blog tu JM..dulu masa di Jepun boleh jg wtsap...dan dapat line internet line ternet jepun lah dekat hotel...hehehe..try ya

tak apa Jm kalau ada cara boleh kot jengok blog ..guna wipi kata sana lah ya..best tu melancong..wah banyak duit...JM ikut syarukat apa ni ..atau atas tugas di arah ke sana ni...

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger