The Best Info About Elken From Etuza

The Best Info About Elken From Etuza


Entry Ke 76
(cabaran 100 Entry Oktober 2014)
Eol Elken
Kita semua ada pilihan, malah kebebasan untuk anda memilih Syarikat mana menjadi pilihan yang ada rasakan terbaik. Kita menjadi masyarakat yang bijak jika kita membuat pilihan hanya satu dalam seribu.Bagi Etuza cukup satu kerana dengan satu kita lebih fokus dan tenang menjalankannya walaupun bukan sepenuh masa.
Etuza memilih Elken, kerana orang perkenalkan Elken kepada Etuza memberi penjelasan yang jelas, syarikat no 1 di Malaysia dan semua produk adalah kualiti dan tidak pernah kehabisan stok. Satu nak cakap..bijak sertai mana2 syarikat makanan tambahan masa kini, yakni kita TIDAK MENGABUKAN DUIT ada pusingan kewangan yang masuk ke bank kita secara onlone. So Much Clever. Anda bokeh memilih tapi syor Etuza pilihan yang tepat dan anda puas hati sebagaimana Etuza puas hati di Elken. Nak lebih infor hubungi Etuza..harap maklum.
mohon share ini Etuza mengaku copy past.
Harap tiada yang segan nak baca infor ELKEN
the best ..

elken
KENAPA ANDA PERLU MENYERTAI ELKEN ??


Kenapa ELKEN Boleh Bertahan Lebih Dari 17 Tahun Di Pasaran Dengan Jumlah Jualan Melebihi RM 50 Juta Setiap Bulan ??

KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN ELKEN
BERBANDING DENGAN SYARIKAT YANG LAIN
- Rahsia Hebat Di Bongkar !! -
1) MODAL RENDAH , SEMUA ORANG MAMPU !!
Modal yang digunakan untuk menyertai bisnes ini adalah lebih murah
dari harga handphone yang anda guna atau harga seluar jeans yang anda beli di shopping kompleks !! 

2) BERBAGAI JENIS PRODUK YANG BERKUALITI TINGGI, TERJAMIN SELAMAT, SUCI & HALAL SERTA MENDAPAT KELULUSAN DARI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA
Jenama produk-produk dari ELKEN telah lama di kenali dan lebih ratusan ribu pengguna telah mennggunakannya dengan puas hati dan tanpa perlu rasa was was lagi. Kini produk ELKEN teleh menjadi sebutan & idaman ramai dan telah menjadi produk kegemaran ramai seluruh malaysia juga di negara negara asia pasifik.. 

3) PRODUK BERKESAN !! -TESTIMONI PENGGUNA PRODUK YANG TERLALU RAMAI !!
Elken mempunyai ribuan testimoni pengguna produk yang di rekodkan. Tidak hairanlah jika produk-produk ELKEN kebanyakkannya laku macam goreng pisang panas !!
Produk senang jual dan mendapat sambutan menggalakan dari pengguna.
Repeat sale pasti berlaku dengan banyak setiap bulan kerana setiap pengguna yang telah mencuba produk-produk ELKEN pasti akan teruja dan mengakui akan keunikan, kehebatan & keberkesanan produk-produk ini. 

4) SYARIKAT KUKUH & MANTAP, SUDAH ESTABLISH SEJAK SEKIAN LAMA
Dengan 'Turn Over' yang begitu tinggi setiap bulan, juga dengan ratusan ribu pengguna setia di samping puluhan ribu ahli-ahli ELKEN yang aktif menjalankan bisnes ini tidak hairanlah ELKEN telah di senaraikan syarikat tempatan no 1 yang menerajui dunia MLM negara kita, di mana ELKEN telah melahirkan puluhan jutawan MLM serta ribuan usahawan yang berpendapatan 5 angka sebulan !! 

5) BARISAN KEPIMPINAN & JUTAWAN YANG LAHIR DARI ELKEN ADALAH YANG BERKUALITI TINGGI, BERDAYA JUANG & BERMOTIVASI TINGGI SERTA MAMPU MELAHIRKAN BARISAN PELAPIS YANG MAMPU BERJAYA SAMA DALAM BISNES INI
Jumlah pemimpin yang ramai dan hebat adalah tonggak utama kejayaan sebuah syarikat MLM. Tanpa pemimpin yang berwibawa menjadikan sesebuah syarikat MLM itu suram dan sukar mengekalkan prestasi dalam jangka masa panjang. Tetapi tidak dengan ELKEN. Barisan kepimpinan ELKEN adalah diiktiraf dan diakui oleh syarikat MLM lain di malaysia sebagai barisan pemimpin terhebat yang pernah ada di tanahair, malah modul pengajaran kepimpinan leader-leader ELKEN telah diguna pakai oleh seluruh syarikat MLM lain di Malaysia. 

6) STOKIS BANYAK ADA LEBIH 120 STOKIS ELKEN DE SETIAP DAERAH DI SELURUH PELUSUH TANAH AIR TERMASUK SABAH & SARAWAK
Bilangan stokis yang banyak memudahkan sem

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

7 ulasan

betul tu, sesisapa yang berminat nak tau lebih lanjut, sila bertanya, xmo segan, silu..

Good Luck, moga ramai pembeli..

Wah! cikgu dan keluarga pengguna setia produk elken...sekiranya betul2 konsisten menggunanya pasti income pun masyukk ye cik gu...tahniah..teruskan..

ELKEN satu jenama produk yang baik dan boleh dijadikan sumber pendapatan jika kita pandai dalam selok belok berniaga ...

Wahhh detail penerangan Cikgu mengenai ELKEn .. Terbaik la .. Lya singgah menabung RHB untuk Cikgu ..

Lya.. Iklan RHB terselit kat mana tu, naper akak tak jumpa..??

kalau tak silap pernah baca yg etiza n wife dapat anugerah dr elken kan..

Alhamdulillah dan tahniah kerana cikgu berjaya bersama ELKEN

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ceritaku (468) Ucapan (461) Agama (425) Berita (395) Dunia Blog (349) Promosi. (334) Doa (333) Info Lelaki (303) Tips Blog (278) Pengalaman (257) Anak (248) Pendidikan (230) Nasihat (223) Kasih sayang (214) Rasa Bahagia (189) Berita Keningau (188) Hadiah (168) Pelancongan (157) Alam Semulajadi (138) Gambar (131) Ekonomi (118) Sejarah (115) Segmen (112) Keluarga (111) Blog (85) kesihatan (81) Tentang lelaki (75) Isu Semasa (59) Cinta (57) Tumbuhan (55) Rumah tangga (53) Motivasi (50) Bunga (48) Resipi (43) Nilai Moral (39) Cari Makan (38) Percutian (38) Budaya (36) Award (32) Herba (32) Masyarakat (32) Promosi Nuffnang (30) Haiwan (29) Sahabat Blog (29) Sajak (29) Harijadi (28) Kucing (24) Perkahwinan (23) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Sukan (19) Tips (19) Sekolah (18) Makanan (17) Iklan (14) Lanskap (12) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Elken (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Anak Buah (4) Grafik (4) Restoran (4) Tazkirah (4) Hari Raya (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Takziah (3) Banjir (2) Buah (2) Tahun Baru (2) BRIM (1) Cuaca (1) Teknologi (1) Tutorial (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger