Testimonal Produk Kegemaran Family Etuza

Testimonal Produk Kegemaran Family Etuza

Selamat petang semua. Sebelum nak teruskan sila ambil perhatian ya:-
1. Klik ke 120 % jika nak besarkan paparan blog Etuza.
2. Jangan rasa pelik jika ada paparan kosmetik/makeup
dalam blog Etuza petang ini.
3. Ambil ilmu jika anda bersetuju dengan pandangan Etuza.
TERIMA KASIH!

Koleksi Kosmetik Produk Elken adalah diakui antarabangsa sangat kualiti. Inilah antara kosmetik yang isteri Etuza gunakan dengan tidak was - was lagi sejak 2007. Etuza bersyukur apabila Isteri Etuza amat serasi dan menyenangi kosmetik kecantikan wanita Elken.

Sebagai wanita yang menjaga penampilan
apakah kosmetik pilihan anda!
Buatlah pilihan yang terbaik dan tidak merosakkan
seri wajah anda ya.

Kenapa memilih Elken Produk!
1. Kualiti dan harga berpatutan dan berbaloi mengguna
2. Tiada lemak trans fat atau lemak tiruan 
3. Padat dan lama habis sebab itu berbaloi menang memakai.
4. Tiada campuran plumbum yang dicampurkan pada
sesetengah gincu wanita.
5. Set mekup yang tahan lama dari pagi hingga ke petang
jika tidak disapu pada tisu.
6. Bonus kemudian masuk online bank / bijak

Antara percaya / Inilah testemonal Etuza.
( alamak Etuza tak pakai ya kosmetik ni..
pencuci muka  dan UVsuncreem of couse Etuza pakai ya )
Tengok ja gambar isteri Etuza.
Bukan tebal pun biasa ja..
dia tak suka bab tebal-tebal makeup ya..hehehe..


Koleksi Kosmetik Isteri Etuza.
1. Set Elysyle UP11 dapat free UV Sunscreen
2. Powder Foundation Kompek Bulat isi padat
3. Lipstick sederhana warna
4. Eyebrow Pencil
5. Set pencuci muka Essentiel 
6. UV Sunscreen Face Care 
( paling sesuai untuk remaja wanita mahupun lelaki)

Selain itu isteri Etuza juga mengamalkan 
1. Minuman kolegen Elmarino blonc
2. Pengamal tea milks
3. LDVenus Minuman khas untuk wanita
4. Penggemar DX pakaian penjagaan badan wanita

Hikmah disebalik penggunaan kosmetik ini
1. Sihat dan kelihatan ceria
2. Wajah berseri dan kelihatan muda
3. Tidak mudah luntur, makeup melekat.
4. Mudah dipakai 
5. Tiada kesan sampingan merosakkan kulit 
6. Selamat dan halal
7. Berpuas hati memakainya.
8. Tahan tidak cepat habis ( berbaloi beli )


Hargailah wanita dalam kehidupan kita.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

9 ulasan

Asalam kalau berminat UV SUNSCREEN tu bagi yang lelaki bagi info kat Etuza ya..gerenti anda puas hati..panas matahari itu kena halang dari merosakkan kulit muka kita..Insha allah

pandai isteri etuza bermakeup ...

Bab no 8 tu rasanya susah sikit bagi saya, maklum le berebut dengan anak dara cilik, habis dikerjakan, kononnya nak melawa..

Psstttt: Patut le awet muda, ada rahsia..

kerana dirimu begitu berharga

Kakak ana pun pakai produk elken. Kata dia baguss.. Hihi. Disebabkan ana bukan jenis bermekap, ana takde la tau mane2 produk sesuai dgn ana. :D

still muda jelita lah isteri cikgu ni

Bab2 makeup ni dah banyak ketinggalan, jauh beza masa muda2 duu.. (perasan diri dah tua, maklumlah anak2pun dan besar panjang...)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (443) Ceritaku (429) Agama (384) Berita (383) Dunia Blog (337) Promosi. (312) Doa (311) Info Lelaki (272) Tips Blog (269) Pengalaman (240) Anak (223) Pendidikan (212) Nasihat (209) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (184) Berita Keningau (179) Hadiah (155) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Ekonomi (108) Sejarah (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (75) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Percutian (31) Award (30) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (23) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Kucing (20) Rasullah SAW (20) Artis (19) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (12) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger