Banner Picasa Etuza Siap Online

Banner Picasa Etuza Siap Online

Banner Picasa Etuza Siap Online!
kredit kepada Fiz kerana
menyediakan doodle CIKGU
cantik bagi Etuza.
Tajuk entry Etuza di pagi Jumaat hari ini, bermaksud Etuza telah siap membuat banner ucapan istemewa SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA 2014  dengan menggunakan Program PICASA ini   kepada semua pengunjung  blog Etuza dan kepada admin pentadbir blog dalam listblog blog Pesona & Mustika ini. Juga ucapan teristemewa kepada semua rakyat Malaysia walau di mana berada, inshaAllah kita akan menyambut hari raya haji ini pada bulan Oktober. Pasti ada yang tidak sabar hendak berhari raya dan apa lagi kepada individu yang berhasrat hendak menyempurnakan korban sembelihan tahun ini.
Nasihat Etuza dalam kita bergembira usah lupa yang tiada dan laksanakan tanggungjawab kepada ibubapa kita marilah memberi sesuatu yang menggembirakan mereka di hari raya haji. Terimalah kad dari Etuza ini.

Ucapan Istemewa
Selamat Hari Raya Haji
"Maaf Zahir Batin" 
Seandainya ada komen & ulasan
Etuza yang kurang disenangi..
Mohon ampun dan maafkan Etuza sekeluarga.

Kepada Blog Kegemaran Etuza 
Bagi Tahun 2014.
**************************************
*MV
*COB
*HASRUL HASSAN
*AKIF IMTIYAZ
*MIA LIANA
*MARDIAH DIANA
*MOHD SELIM
*ARZ MOHD
(bold merah tu - Etuza kira nak lagi rapat..hehehe
terima kasih )

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

6 ulasan

Salam Aidil Adha juga untuk cikgu sekeluarga...

Wasalam bunda ..alhamdulillah bunda dah tahu niat etuza..

alamak sekali lagi ada kesilapan ejaan pada kad ucapan hari raya haji tu..aidil adha

terima kasih cikgu Etuza..selamat hari raya qurban jgk..bestnya dapat cuti hari hari ni JM kerje huhuh

*bold warna merah tu nak kira lagi rapat? atau nak kenal lebih rapat lagi hehehe..boleh je..selalu lah singgah danbaca blog, bila ada 2 way communication baru tahu serasi ke tidak hehehe

ya, itulah maksudnya tu JM, boleh ja tu diarena blog saling berinformasi saling menyokong dan menegur. Seperti JM sangat ikhlas memberikan menegur kesilapan Etuza ..tq ya

Saya terlepas pandang entri ini.. :(

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (443) Ceritaku (429) Agama (384) Berita (383) Dunia Blog (337) Promosi. (312) Doa (311) Info Lelaki (272) Tips Blog (269) Pengalaman (240) Anak (223) Pendidikan (212) Nasihat (209) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (184) Berita Keningau (179) Hadiah (155) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Ekonomi (108) Sejarah (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (75) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Percutian (31) Award (30) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (23) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Kucing (20) Rasullah SAW (20) Artis (19) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (12) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger