Anugerah Khas Komen Terlebih Ceria Sept - Okt 2014

Anugerah Khas Komen Terlebih Ceria Sept - Okt 2014

   Berita Blog Pesona & Mustika

  Selamat malam semua, apa khabar diketika ini. Diharapkan dalam keadaan sihat walafiat hendaknya. Kepada blogger Malaysia di mana berada dinasihatkan agar sentiasa bersabar dalam bermain dengan line internert. Kesabaran  mampu menjadikan kita menjadi seorang yang tenang dan mampu blogwalking dengan baik, walau kita sendiri kurang berpuas hati. Apa kan daya ini lah permainan sebagai blogger, sering hadapi line internet yang kadangkala membosankan, menyeramkan dan merasakan kita tercabar.
Untuk pengetahuan anda semua BW Etuza pada URL blog di blogger wanita terkenal MIA sebanyak 86 telah Etuza laksanakan. Tetapi BW berjaya sehingga 95 % sahaja kerana ada ruang follower yang tidak keluar, paparan blog terlalu slow dan macam2 lah yang etuza hadapi ketika BW.But sangat seronok dapat BW dengan penuh ikhlas dan sabar. Kepada URL yang ada kesan BW Etuza.

Ok Jangan Buang Masa lagi !!!!

* Jam 5,30 petang hadiah dibeli
*Agak2 Etuza JM suka ini..
*Sebab JM ni Remaja lagi
*Etuza bagi dengan Ikhlas tak harap apa2 balasan
*Tak harap pujian bagainya
*Etuza serius berbelog, sangat suka komen mesra 
dari semua blogger..
*Apalah erti blog membisu seribu bahasa
lebih baik berbicara bisu jalinkan ukuhuwa..
*lalu keikhlasan itu kini terzahirlah niat murni
*Inilah anugerah khas kepada Komen Terlebih Ceria
Blog Pesona & Mustika
Edisi Sept - Okt 2014
KEPADA Jari Manis
huuuuhhuuuuu!!!!!

Sebagaimana plan Etuza memberikan Hadiah Pememang
 Anugerah Khas Komen Terlebih Ceria di blog Pesona & Mustika
edisi Sept - Okt 2014, inilah dia hadiah istemewa itu
KHAS KEPADA ADMIN BLOG JARI MANIS
Huuuuu!!!! harap bliogger lain tolong tengok saja ya..
hahaha...gurau ja.


1. Hadiah ni tempat Handphone
boleh di letakkan di dalam kereta
atau di atas meja juga di dalam almari
2. Lekatkan pada lantai kaca..
ada zip untuk kukuhkan alat ini berdiri teguh
3. Pada tiang atau batang alat ini sila tekan 
punat agar handphone dapat diapit kemas
alat penyimpan handphone ini.
4.Sangat cute cantik dan rasanya JM 
akan menyayangi alat ini.

TAHNIAH YA JM...



HAI JM SUKA TAK!!!

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

21 ulasan

Tahniah JM, tentunya dia suka..

Pandai Cikgu pilih hadiah..

asalam umi..harap JM muncul malam ini drop komen persetujuan terima hadia ikhlas ini hehehe..

tahniah buat blogger JM.. :)

Assalam Cikgu Etuza...TERHARUNYA...sob..sob..sob..JM x jangka akan menerima hadiah yang begitu bernilai buat JM tu..lagi pun JM komen di blog Cikgu dgn hati ikhlas tanpa minta sebarang balasan tetapi dek kerana Cikgu nak beri JM terima dgn tangan terbuka hihihih....terima kasihhhhh sgt!..sgt!! tau...

psst : JM bukan muda remaja lagi lah ahahahah

blog kathy ada 4 tapi 2 yang plg aktif tapi keduanya etuza dah follow pun..hehehe...tq tau?

syukran orang yang mendapat hadiah dah muncul..JM tahnia..ikhlas dari laman Pesona & Mustika ..komen itu berharga bagi Etuza ..teruskan berbelog. Entry baru mana!..sibuk bisnes agaknya..pun terbaik buat betul2

Tahniah JM ..Rajin komen hehehe ..

Cikgu Etuza,,..Lya nak jugak hahahhaa .........

wah, bestnya jm dapat hadiah, tapi mmg jm ni suka datang dan tinggal komen, orangnya peramah dan mesra gitu.

yeeee Akak JM memang rajin kekeke.. tahniah tahniah..

@Akif Imtiyaz
Asalam Lya..kita tengok pula peningakatn traffik blog etuza Okt-Nov..jika Lya penyumbang antaranya ..inshaAllah ada rezeki pasti tak kemana ya..try do the best..Etuza akan terus berbelog.hehehe

@CT Humairah
Yup betul...dalam komen blog JM berderet komen orang ..entry dia kadang melatop.

@Nor Azimah
betul Jm memang peramah tu..lihat cara dia komen..senyap2 pun dia komen entry baru dia belum ada tapi komentar melatup di blog ke blog maya...

Jeles ah ngan hakak JM. Huhu. Gurau je. :P tungg ah dapat hadiah. Ekekeke. Moge terus ber-jari manis. Lai lai lai~

salam,,,,,mass balas kunjungan dan follow sini... =)

Lya pun apa kurang nya...setiap blog yg JM terjah Lya adalah Top COmmnetar No 1 hehehe

Assalammualaikum... etuza,

rakan blogger yang sentiasa sokong menyokong memang indah dunia blogger nie ... bagus terus sentiasa membina jalinan ukhuwah sesama blogger moga kebaikannya.. Amin.

mselim3

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (436) Ceritaku (421) Berita (381) Agama (371) Dunia Blog (327) Promosi. (301) Doa (297) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (214) Nasihat (205) Pendidikan (205) Kasih sayang (184) Rasa Bahagia (183) Berita Keningau (176) Hadiah (152) Pelancongan (133) Alam Semulajadi (122) Gambar (121) Sejarah (106) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (89) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (64) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Percutian (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Perkahwinan (21) Kucing (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger