Suka Sama Suka Followers BlogWalking Etuza Siri 1. ( Akhirnya Berjaya )

Suka Sama Suka Followers BlogWalking Etuza Siri 1. ( Akhirnya Berjaya )

Suka Sama Suka Followers Blogwalking Etuza Siri 1

Akhirnya Berjaya Juga!!
Hurry!!! Jom Terjah Blog Mereka
Gempakkan & Meriahkan Followers
Blog Kita Sama-Sama Kerana Kita 
Semua Suka Sama Suka Followers.

Syabas! & Tahniah !Random URL Blog
20 Blog Terpilih Hari Ini!

Senarai list URL Blog Yang Follow Blog Etuza Hari Ini 8hb Dis 2014.

1. http://fatanahkhirizan.blogspot.com/
2. http://apple-crunchh.blogspot.com/
3. http://norminieza.blogspot.com/
4. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/
5. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/
6. http://www.bubblynotes.com/
7.http://keretamayat.blogspot.com/
8.http://sebabakusabrina.blogspot.com/
9. http://liyanayna-april.blogspot.com/
10. http://ezstoree.blogspot.com/
11.http://www.arepnakbebel.com/
12.http://www.cekgunorazimah.com/
13.http://ibuzarith.blogspot.com/
14. http://www.bloggerlelaki.com/
15. http://www.heroborneo.com/
16. http://www.mawardiyunus.com/
17. http://www.papablogger.my/
18.http://malasaad.blogspot.com/
19. http://zakiepurvit.blogspot.com/
20.http://lobaksusue.blogspot.com/

     Alhamdulillah dengan berkat kesungguhan maka selesai juga niat bagi Etuza sempurnakan hajat nak BLOGWALKING hari ini. Di mana aktiviti ini tertangguh akibat gangguan line ternet pada pagi hari ini. Kepada 20 blog URL yang tersenarai Etuza ucapkan Tahniah kerana tersenarai dalam klik random Etuza sempena blogwalking ini. Aktiviti bertujuan mencari kenalan baru dan meramaikan followers blog kita. Kitalah blogger maka kitalah gempakkan blog kita bersama-sama menuju kejayaan. InshAllah. Etuza mohon FOLLOW lah blog Etuza ....Alhamdulillah kerana memahaminya.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

22 ulasan

Akan updatekan agar bloh klik memudahkan anda semua terjah blog ini ya. harap maklum.InshaAllah selepas maghrib

rajin bro tuza blogwalking :)

tahniah kepada ynag tersenarai ...

Bagusnya Cikgu, saya tidak nak mampu bw sejauh itu

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

@Cetusan Minda
Kena usaha ..kita harus berusaha..sesiapa yang ada blog semestinya buat Blogwalking

@Cetusan Minda
Kena usaha ..kita harus berusaha..sesiapa yang ada blog semestinya buat Blogwalking

@Cetusan Minda
Kena usaha ..kita harus berusaha..sesiapa yang ada blog semestinya buat Blogwalking

ye betul..salah satu cara tambah kenalan adalah blog walking

harapan JM agar blog yg cikgu follow dan BW akan buat kunjungan balas dan menjadi reader yg setia di sini..tapi itu semua atas kehendak sendiri kan

cikgu Etuza memang sangat rajin :)

tahniah kerana sangat rajin bw..follower pun makin hari makin bertambah..

terima kasih..cik nor terpilih..:)

Wahh ramainyeee.
Selamat berblogwalking lah.
Sedang mencari masa untuk blogwalking blogger yang selalu jengah blog kite dulu :)

rajinnya cikgu etuza blogwalking.

tahniah cik gu...tingkatkan usaha..

Tahniah cikgu...Dan selamat berblogwalking :)

Tahniah kepada mereka yg tersenarai dlm bloglist cikgu Etuza yer

singgah sini lagi . jngan tnya shahril macam mana shahril boleh masuk ke entry ni .. hahahahah :)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (434) Ceritaku (418) Berita (380) Agama (369) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (295) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (204) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (180) Berita Keningau (175) Hadiah (150) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (117) Sejarah (104) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Percutian (25) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger