Pesona Gambar Makanan

Pesona Gambar Makanan

Pesona Gambar Makanan
Asalamualaikum & Salam Sejahtera Semua.

03 Feb 2019, ahad, Etuza bergerak ke Kota Kinabalu, Sabah. Ada urusan anak yang perlukan Etuza hadir di Kota Kinabalu, Sabah. Dan malam ini berada di Kota Kinabalu, sambil menonton TV menanti siaran langsung AJL kali ke 33 2018. Siapa agaknya artis yang akan menjadi juara lagu hebat malam ini di kaca TV.

Etuza rasa apa nak ke udarakan imej ni. Ha ni dia imej sekadar gambar. Maaf kerana memaparkan makanan yang mempersonakan naluri rasa selera anda. Ada ke selera. Gurau ja ya. Selamat malam.






Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

20 ulasan

Sekadar gambar makanan menjadi kenangan

saya suka shoot gambar makanan dan post kat ig. walaupun skill photografi saya kelaut dalam

sedapnya gambar2 kek tuu

uiss sedapnya kek tuu

🤔🤔🤔🤔
tak aci, makan tak ingat kami..

Gambar pertzma tu kuih apa ya

Semuanya memancing selera!

menyelerakan..

terbaik dimakan bila dah rasa kelaparan begini hahaha

aduhh, 3 gambar terbawah paling menarik mata ni .... meleleh air liur tgk.

Tampak sedap sekali semua makanannya, ya, terutama yang berwarna ungu.
Menggoda sekali membuat saya lapar :)

Salam kenal, Etuza

ciskek blueberry ker tu ?
sedap nyer !!!

mesti lazat kan kuih2 itu? teringin nak ke KK lg..

saya sangat suka kalau bab2 makanan ni brother. sambil bagi info to the rest.

wahh sedapnya semua huhuhu

semua nampak sedap tu ETUZA, pada kak ana setiap kali posting gambar makanan ni sekadar nak berkongsi idea sahaja, sama ada idea nak masak atau idea tempat makan yang best untuk di kunjungi. Menarik kan.

jam 6.26 pagi tengok gambar makanan rasa nak kunyah2 je laptop ni.. hee~

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Label

Ceritaku (524) Agama (500) Ucapan (488) Berita (421) Dunia Blog (380) Doa (363) Promosi. (362) Info Lelaki (341) Tips Blog (291) Pengalaman (287) Anak (281) Pendidikan (271) Nasihat (241) Kasih sayang (238) Pelancongan (217) Berita Keningau (212) Rasa Bahagia (203) Hadiah (182) Alam Semulajadi (180) Gambar (159) Keluarga (140) Sejarah (132) Ekonomi (130) Segmen (124) Blog (110) kesihatan (91) Percutian (79) Tentang lelaki (76) Bunga (66) Cinta (59) Isu Semasa (59) Motivasi (57) Tumbuhan (56) Rumah tangga (55) Makanan (52) Budaya (51) Resipi (50) Nilai Moral (47) Cari Makan (42) Masyarakat (42) Sahabat Blog (38) Haiwan (36) Herba (33) Award (32) Promosi Nuffnang (32) Harijadi (31) Sajak (31) Perkahwinan (30) Kucing (29) Sekolah (28) Sukan (27) Kata Madah (25) Artis (23) Tips (21) Rasullah SAW (20) Seni (20) Lanskap (18) Restoran (15) Iklan (14) Tazkirah (12) Petua (10) Wordless Wednesday (10) Hari Jumaat (9) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Elken (8) Lirik Lagu (8) Grafik (7) Pantun Melayu (7) Kuiz (6) Masjid (6) Politik (6) Takziah (6) Anak Buah (5) Ikan (5) Jantung (5) Kereta (5) Universiti (5) Hari Raya (4) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Cuaca (2) Rumahtangga (2) Tahun Baru (2) BRIM (1) Teknologi (1) Tutorial (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger