Abadikan Kenangan Jalan-Jalan Di Asia City Kota Kinabalu

Abadikan Kenangan Jalan-Jalan Di Asia City Kota Kinabalu

Abadikan Kenangan Jalan-Jalan Di Asia City Kota Kinabalu
Asalamualaikum & Salam Sejahtera

Minta maaf kali ini Etuza kongsikan gambar kenangan tahun 2012 di mana masa ini kami berempat ambil kesempatan berjalan-jalan di kawasan Asia City di Kota Kinabalu sebelum flight anak ke KLIA keesokan harinya.

Selain shoping kami juga sempat singgah makan tengahari di Restoran Sri Keningau yang berdekatan di sekitar Asia City Kota Kinabalu. Baiklah mari tengok gambar kenangan kami. Biar gambar berbicara.

Abadikan kenangan jalan-jalan cari makan di kawasan Asia City 
Kota Kinabalu, Sabah tahun 2012

Kawasan Asia City keadaan agak lengang
tetapi banyak tempat menarik untuk jalan-jalan di sini
terutama apabila masuk bangunan besar Asia City

Aliya masa ini baru 6 tahun ..seronok sekali dia setiap kali
ke Kota Kinabalu, Sabah..

Cari makan di restoran ini..masakan Melayu memang sedap..

Rambang mata  memilih beg murah di asia City masa itu ada offer..
hari-hari ada offer di sini. Beli satu dapat satu pun ada..
Musim sekarang tak pasti..Imbasan ini 2012..sorry
Kenangan lalu..

Mama memang gemar beli beg ...masa itu mama beli beg
untuk ibu dia.

Tidak ketinggalan Etuza juga beli beg ..nak bagi hadiah
kepada 4 orang anak lelaki Etuza..harap[ mereka suka..

Ok siap dah membeli..shoping dah selesai..bab cari makan 
perut dah berbunyi kena cari makan di mana..jumpa lah 
Restoran Sri Keningau yang terkenal di serata Sabah.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

9 ulasan

Sekurang2nya dah update blog ini..

Boleh jadikan panduan kalau ke keningau

Dah lebih 5 tahun berlalu.
Mungkin masih segar di ingatan.

Sesekali mengimbas kenangan indah kan Cikgu...boleh tersenyum sendiri...lagi-lagi bila saat itu anak-anak masih kecil...5 tahun berlalu...kalau mereka tengok pun mesti seronok...

Baru je dpt udang geragau dr kak ipar yg baru blk dr Sabah jgk..Huhu

Kenangan manis sekeluarga yg berharga. Mmg patut diabadikan di blog yg pastinya menjadi jurnal indah dihari-hari mendatang :)

Abadikan kenangan di blog ni bagus. Kalau gambar hilang ke, fail rosak ke boleh tengok kat sini

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ceritaku (466) Ucapan (461) Agama (424) Berita (395) Dunia Blog (349) Doa (333) Promosi. (332) Info Lelaki (302) Tips Blog (278) Pengalaman (255) Anak (247) Pendidikan (230) Nasihat (223) Kasih sayang (214) Rasa Bahagia (189) Berita Keningau (188) Hadiah (168) Pelancongan (152) Alam Semulajadi (135) Gambar (131) Ekonomi (118) Sejarah (115) Segmen (112) Keluarga (110) Blog (84) kesihatan (81) Tentang lelaki (75) Isu Semasa (59) Cinta (57) Tumbuhan (55) Rumah tangga (53) Motivasi (50) Bunga (48) Resipi (43) Nilai Moral (39) Cari Makan (38) Budaya (36) Percutian (35) Award (32) Herba (32) Masyarakat (32) Promosi Nuffnang (29) Sahabat Blog (29) Sajak (29) Harijadi (28) Haiwan (27) Kucing (24) Perkahwinan (23) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Sukan (19) Tips (19) Sekolah (18) Makanan (17) Iklan (14) Lanskap (12) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Elken (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Anak Buah (4) Grafik (4) Restoran (4) Tazkirah (4) Hari Raya (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Takziah (3) Banjir (2) Buah (2) Tahun Baru (2) BRIM (1) Cuaca (1) Teknologi (1) Tutorial (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger