Bersiar-Siar Di Bandaraya Kota Kinabalu, Sabah

Bersiar-Siar Di Bandaraya Kota Kinabalu, Sabah

Bersiar-Siar Di Bandaraya Kota Kinabalu, Sabah

Asalamualaikum & Salam Sejahtera Semua.

Mengimbas kembali gambar dalam folder PC. Ternyata masih tersimpan rapi. Dapatlah update blog, lagi pun ada rasa boring, hujan saja petang ini di Keningau khasnya di tempat tinggal Etuza. Ok lah layan diri di blog kesayangan ini. Untuk pembaca maya..inilah memori di Bandaraya Kota Kinabalu, Sabah.

Jinak tul burung merpati di Bandaraya Kota Kinabalu.

Bab makan memang sudah set dalam minda bila bersiaran..
Cuma masalahnya anak-anak agak kekok bila di bawa ke restoran mewah..

Masa kecil selalu lah ibunya peluk dan manjakan..
sudah besar naik remaja ...berubah situasi.. Ya Allah bagaikan mimpi
Besar sad Aliya da abangnya ni..

Sebenarnya masa ini kami ibubapa hendak bahagiakan anak-anak
bukan apa bawa mereka bersiaran lihat Bandaraya Kota Kinabalu
yang kini semakin pesart membangun..bukan kecik KK tu humm!! seharian 
tidak habis di round..

Anak lelaki ke 2...kena faham mereka ni bukan kanak-kanak
seperti dulu...
Menu di restoran mewah ni..pening seketika memilih..
Taka apa ambil yang simple janji kenyang.
ha ada lah pilihan..tapi untuk anak-anak siap beri ja..sesekali

Siap makan nak lagi lah dia ni..beri lah seorang satu. Etuza rela jadi
snap2 ambil gambar ja..jadilah kenangan abadi dalam blog..



Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

5 ulasan

sedapnya aiskrim tuu

Wahhh Alia makan apa tu?
Tak lama lagi keluar result upsr, UA pula rasa berdebar. 🤗

http://mimialya1.blogspot.my/2017/11/blogger-malaysia-terkenal-betulkah.html?m=0

Alhamdulillah...sesekalikan cikgu...bahagia membahagiakan...

rindunya nak berkunjung ke KK..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ceritaku (465) Ucapan (461) Agama (421) Berita (395) Dunia Blog (349) Doa (332) Promosi. (332) Info Lelaki (301) Tips Blog (278) Pengalaman (255) Anak (245) Pendidikan (228) Nasihat (223) Kasih sayang (213) Rasa Bahagia (189) Berita Keningau (188) Hadiah (168) Pelancongan (151) Alam Semulajadi (135) Gambar (131) Ekonomi (118) Sejarah (115) Segmen (112) Keluarga (109) Blog (84) kesihatan (81) Tentang lelaki (75) Isu Semasa (59) Cinta (57) Tumbuhan (55) Rumah tangga (53) Motivasi (50) Bunga (48) Resipi (43) Nilai Moral (39) Cari Makan (38) Budaya (35) Percutian (35) Award (32) Herba (32) Masyarakat (32) Promosi Nuffnang (29) Sahabat Blog (29) Sajak (29) Harijadi (28) Haiwan (27) Kucing (24) Perkahwinan (23) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Sukan (19) Tips (19) Sekolah (18) Makanan (17) Iklan (14) Lanskap (12) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Elken (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Anak Buah (4) Grafik (4) Restoran (4) Tazkirah (4) Jantung (3) Pertunangan (3) Takziah (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Tahun Baru (2) BRIM (1) Cuaca (1) Teknologi (1) Tutorial (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger