Melihat Follower Dalam Blog, Masihkah Menjadi Satu Keperluan

Melihat Follower Dalam Blog, Masihkah Menjadi Satu Keperluan


Melihat Follower Dalam Blog, Masihkan Menjadi Satu Keperluan


Followers blog Etuza sejak lama tidak berganjak lagi. Setakat itu sahaja kah yang suka follow blog orang kampung ini. Kesian dengan hanya 411 sahaja setakat ini. Satu jumlah yang masih jauh dalam menggenapkan angka nilai 1000 folowers. 

Sejak aktif melihat blog, membaca paparan informasi dari teman blogger, perkara yang memang selalu Etuza perhatikan ialah angka folower.Sayang sekali ramai yang belum follow blog Etuza. Dan sebenarnya Etuza ada melakukan blogwallking dari blog ke blog, ha bagaikan si katak melompat tak henti-henti.

Dalam era sekarang di alaf 21, masihkan followers blog anda masih menjadi keperluan atau keutamaan anda sebagai blogger? Pada Etuza kita dapat menjawab kebenaran bahawa Etuza tetap dari dahulu dan hingga kni amat-amat memerlukan follower lebih dari yang ada sekarang ini.Tips untuk menambah followers ialah dengan berbagai cara seperti:-

1. Rajin terjah blog ke blog
2. Rajin menyapa atau drop komentar di ruangan sembang pada blog anda.
3.Rajin follow blog yang digemari..
4. Rajin mengikut program dalam blog seperti menyertai GA.
5. Rajin memberi komentar dalam ruangan komen, pasti blogger lain berminat untuk link dan follow blog anda.

Rajin Dan Usaha Tangga Kejayaan. Tanpa Berputus Asa


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

10 ulasan

Perlu jugak sebenarnya...
tak ada pon susah

Betul masih sangat diperlukan, yup!! tak ada pun susah nak follow ja kan,...

tak susah pun just follow je kan..

In sya Allah Cikgu,berkat kesungguhan,,followers akan bertambah.

tak tau la keperluan ke tak..ramai blogger yang femes follower sikit..hehe..

Betul tu.. happy ja melihat ramai follower..tak apa juga yg penting entru\i di baca kan

Follower tu bertambah menggembirakan kita kan Etuza..
Dulu follower akak dah lebih 600++
tapi sejak ada update dari blogspot admin jadi berkurang pulak huhuhuhu

Singgah balas sini.. Hurmm bagi lea satu keperluan kowt.. Supaya pembakar semangat utk sentiasa apdate blog.. Hiks.. :)

Perlu kan..tetapi bukan sangat utama..entri macam di blog SP meletup2 hebat tu..tahnia ya

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger