Kreatif Sempena Majlis Raya Terbuka Pejabat Pelajaran Daerah Keningau 2016

Kreatif Sempena Majlis Raya Terbuka Pejabat Pelajaran Daerah Keningau 2016

Kreatif  Sempena Majlis Raya Terbuka Pejabat Pelajaran Daerah Keningau 2016

Kad Raya Terbuka PPD Keningau 2016.

Asalamualaikum..salam sejahtera semuanya.

Kreatif..ya kreatif apabila melihat kad ucapan Selamat Hari Raya ini. Ini adalah karya cipta teman guru-guru wanita di sekolah Etuza apabila sekolah Etuza dipelawa oleh PPD Keningau untuk menghias pentas  Majlis  Dewan Terbuka Hari Raya anjuran PPD Keningau tahun 2016 di SRJK YUK Yen, Keningau. Pada Etuza gubahan ini cantik, kreatif ada nilai menghargai sesama. Tahniah kepada yang mereka cipta kad ucapan berbentuk tulisan ini. Syabas dan tahniah.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

10 ulasan

Selamat Hari Raya Aidilfitri Cikgu Etuza...maaf lama tak singgah sini. Ampun dan maaf sekiranya ada salah dan silap sepanjang berkenalan

Kreatif kad raya ini

Suka tengok hiasan bunga bunga tu cikgu...cute :)

Kerja2 macam ni bagi kpd cikgu2 wanita memang sesuai.
Cantik dan kreatif.

WAH KREATIF KAD UCAPANNYA TU...KALAU DH TERIMA KIRIMAN KAK BERITAHU YA...KAK KIRIM VIA POS BIASA JE.

Wah.....mmg kreatif staf staf yg membuat kad Raya terbuka tu Cikgu

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

jimat pun jimat...

Cantik dan kreatifnya... salam ceria Aidilfitri dan maaf zahir batin buat cikgu Etuza sekeluarga di penghujung syawal ini... :) :)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (454) Ceritaku (441) Agama (394) Berita (392) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (317) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (247) Anak (234) Pendidikan (221) Nasihat (214) Kasih sayang (198) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (186) Hadiah (164) Pelancongan (144) Alam Semulajadi (131) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (112) Segmen (109) Keluarga (100) Blog (79) kesihatan (76) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (53) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Sukan (19) Tips (19) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger