Tahniah Blogger Nurliyana Zulkifly Pemenang Kuiz November 2015

Tahniah Blogger Nurliyana Zulkifly Pemenang Kuiz November 2015

Tahniah Kepada Blogger NURLIYANA ZULKIFLY Pemenang KUIZ Khas November 2015 Di Blog Etuza.
Ini Header Blog Cik Nurliyana Zulkifly...Klik lah ada resipi 
dan mangkuk putih tempat juadah resipi Nurliyana Z..
Inilah Kuiz Tersebut..mudah saja tu 

Asalamaualikum semua.

Etuza hendak umumkan bahawa, blogger Nurliyana Zulkifly adalah pemenang Kuiz Khas November 2015, sebagai cabaran khas dalam memenangi hadiah tambahan dalam Komen Unggul November 2015.

Ada 3 blogger yang berusaha untuk menjawab. Tetapi hanya blogger blog The Kehalusan Kelembutan atau blogger Nurliyana Zulkifly adalah peserta satu-satunya yang semua jawapan adalah tepat.

Jawaban Soalan Kuiz 

1. 8 adik beradik  2. Ayup & Fatimah   3. Ada 6 kisah orang wara'q  4. Melati. ( ringkas macam ini cara jawab )

Inilah Dia Pemenangnya Blog TKK

Cabaran kepada pemenang, akan membuat entri khas dan resipi bebas, kemudian hidangkan juadah tersebut ke dalam mangkuk putih bersinar Brand Elken yang dimenangi. Nampaknya blogger Nurliyana Z, telah tunaikan niat Etuza. Klik blog The Kehalusan Kelembutan milik Blogger Nurliyana Zulkifly bagi melihat resipi dan hadiah yang dimenangi oleh blogger hebat ini.

Spaghetti Bolognese ( resipi Blogger Nurliyana Z )


Klik Resipi SINI klik  SINI dan SINI.

Tahniah diucapkan kepada Nurliyana Zulkifly.Teruskan usaha berblog dan sampaikan ilmu biar sepatah.Tahnia juga kepada Cikpinz dan Iryanty Ahmad kerana mencuba menjawab kuiz dari laman Etuza.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

19 ulasan

Sudah tiada lagi rahsiah..

Saya dah baca resepi Yana malam td, cam sedap jer...

ahaa..Yana menang eh...Tahniah Yana

JM klik link blog Yana tu but lagi cantik kalau CE tukar kat link tu supaya Open in New Window so tak perlu nak BACK jika nak baca entri CE ni

tak tahu pun asal kuiz ni jika x boleh try jawab

JM tengok entri asal ya...tak apa ada masa mungkin ada rezeki..
tiada yang nak jawab sangat hanya Iryanty, Cikpinz dan Yana ja..
masa tu kisah orang waraq baru ada 6 episod

inshaAllah akan perbaiki..ya lah kan bagus sebegitu,..sorry lah ya Jm dah menyusahkan

hari tu JM tak ke udara agaknya ya..tak apa lah rezeki Yana..

Idea..tq visit my blog..hehehe..lelaki ke perempuan blogger admin idea ni..nanti klik lah ya

ha next jika ada lgi try lah jawab Umi..ambil lah peluang kan ..

xperlah Cikgu, saya bagi peluang kepada rakan2 lain, baru adil..

SJM boleh try untuk disember punya

Tahniah buat pemenang..:)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger