Resipi Ayam Kerutuk Kelantan & Aksi Tiger

Resipi Ayam Kerutuk Kelantan & Aksi Tiger

Resipi Ayam Kerutuk Kelantan

Hendak cuba resipi ini..nak pergi beli bahan lah dahulu..
Etuza dapat resipi ni SINI
Tempek sekali aksi tiger..lena tul Tiger..
lain betul cara dia tidur..ok klik ha masuk online..untuk
penggemar kucing seperti anak2 Etuza...inilah keajaiban pelihara kucing.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

16 ulasan

Sedap doh resepi tu...Masak byk2 sket ye..pahtu hantar ke sini ye... :)

sedap ni, saya pun suka kerutuk

Saya pun nak try resepi tu tapi bukan hari ini, mungkin cuti hujung minggu nanti...

ASSALAM SEDAPNYA MKN DGN NASI SARAPAN PAGI...

Pi top 5 komenbtar unggul di laman Etuza tahnia ya

Assalam. Orang Kelantan ke?

ini resepi mak saya selalu masak bila balik kampung..memang sedap :)

macam bulan depan raya plak....hehehe

Assalamualaikum....sekejap jer masaknya yer...3 minit jer...saya ingat lama tadi...

Macam menu dr pelbagai negeri

Wasalam..saya orang Sabah, ada kawan selalu hantar juadah ayam kerutuk kelantan..sedap so nampak resipi ..letak dalam blog nak resipi ni dan apply sekali..nak test buat sendiri ni Man..terima kasih ya

Wasalamualaikum Fida, terima kasih datang baca blog ya..baru balik dari bandar Keningau..nak test resipi kelantan..belum lah buat ni ..hehehe

haha saja nak masak untuk anak2 ni Ewento..sedap ni kan resipi kelantan tu..sana kan terkenal masakan sedap2

Cikgu dah cuba ke belum?

Biasanya ada rempah khas untuk kerutuk, saya lebih suka guna santan berbanding susu cair.

Kerutuk itik, sedap tau..

Cikgu makan tak daging itik?

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (430) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (363) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (292) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger