Planner Baru 2016 Semuanya Terbaik

Planner Baru 2016 Semuanya Terbaik

Planner Baru 2016 Semuanya Terbaik
Planner 2016 milik Etuza Family...2016
Asalamualaikum semua.

Hari ini sejujurnya baru Etuza berkesempatan membeli planner 2016 atau lebih dikenali sebagai Dairi pada setiap tahun. Ada berbagai bentuk dan corak kulit pada dairi 2016 ini. Semuanya ada keunikan tersendiri. Etuza selalunya mesti membeli planner setiap tahun, kerana memikirkan ada perkara yang hendak di catat setiap hari, atau akan mencatat suatu peristiwa yang klta lalui pada 2016. Sekurang-kurangnya ada lah alternatif lain cara hendak catat no phone teman baru. Mana tahu kan ipad anda atau phone anda tidak ada line atau charge 

Azie  dapat planner 2016 dengan cara oder online berharga RM 20.00, manakala Etuza dan Irfan membeli di kedai buku Adamas di Keningau. Berbagai warna cover pun ada, tetapi Etuza berminat beli yang sederhana kecil, mudah hendak bawa ke mana-mana dengan masukkan ke dalam beg yang sesuai. Jemput beli planner 2016, kerana planner buku 2016 tetap ada kegunaannya walaupun kita sudah memilik ipad atau phone yang canggih.Klik SINI dan SINI. semoga ada manfaat kepada anda semua.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

9 ulasan

salam cikgu, wah dah ada planner . saya dah tak guna diari ni. saya ada satu buku dalam buku ada section berlainan warna, semua benda saya tulis dalam tu dari belajar, tazkirah hingga ke resepi semua duk dalam tu heheh

Wasalam Yana..wah sangat bagus tu Yana...semua ada dalam lipatan kenangan kan

Kebiasaannya kami dpt diari rasmi setiap tahun, itupun tidak pernah penuh..

senang sikit nak cari nanti..

kak umi alya sebab tu lah yana prefer untuk tiada diari , nak nak yang beli sebab tak habis guna pon

Wah, semua dah ada planner utk 2016! :)

Selamat merancang utk 2016, cikgu :)

Belum beli..kena beli sebab 2016 merupakan tahun paling sibuk dan mencabar..banyak amanah yang perlu dipikul

Itulah pasal, akak wt koleksi, nak buang sayang sbb cantik, setiap tahun berubah patern & warna.

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger