Lelaki Hebat Tampil Dengan Gaya Rambut. Style Rambut Etuza

Lelaki Hebat Tampil Dengan Gaya Rambut. Style Rambut Etuza

Style Rambut Lelaki Mampu Menukar Wajah. Sekadar Perkongsian 
Pengalaman Sebagai Lelaki.

Style rambut yang ditujukkan rasanya pernah Etuza alami masa remaja.Rambut jambul depan agak perang rambut tu juga pernah dahulu.Rambut Etuza agak kuning masa tingkatan 5,sebab tidak pakai minyak rambut.Jambul depan,rambut lelaki kena jaga ya.Baru hebat macam Nassier Wahab dan Amar,hebatkan diri sebagai lelaki.

 Idola  rambut Nassier Wahab,teringin nak macam tu,
tapi rambut Etuza tidak ikal lah macam Nassier Wahab
 Hahaha pernah pula nampak jambul,lain macam ja,
ada tak remaja di luar sana nak style rambut remaja Etuza
suatu masa dahulu,alamak jadi tailor lah kejap.
(bergurau saja, hiburkan hati sendiri)
Alamak berbagai style/ gaya rambut lelaki..( Etuza )

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

27 ulasan

Rambut bukan sahaja mahkota wanita, tetapi juga mahkota lelaki. Kena sentiasa jaga rambut untuk nampak lebih kacak. Tapi ada juga yang suka botak sebab katanya sexy hehehe

assalam ...fesyen rambut cpt bergantian ikut trend semasa cikgu.

Memang rupa macam artis la cikgu etuza ni..:)

sy boleh edit header tu

Zaman kak dulu paling ingat style rambut orag lelalki ialah afro look...past tu style John Travolta...

SP rupa muka blogger Malaysia saya terima..so ramai kawan blogger..SP pun ada. Hadiah akan Etuza atur masa hantar ya

Ya betul Mawi World..lelaki tetap kacak dengan keadaan rambut pendek Cikpinz..

alahai....fesyen rambut kena ikut peredaran zaman..tapi jangan melampau pula..hahaha

Masa muda dulu saya gila berambut panjang, maklumlah peminat rock no wahid! Sampai selalu kena tegur boss di pejabat.. Tapi sekarang bila rambut semakin berkurang dan menipis fesyen rambut panjang tak boleh masuk kepala lagi, hahahaha...

Masa muda2 dulu memang jaga gaya rambut ni...tapi bila dah berusia dan banyak uban... Asal pendek dan selesa dah lah.

dulu masa muda tak kisah tentang rambut tetapi sebaliknya dan usia matang begini ..semakin berfesyen pulaknya jadinya..

p/s : tuan dah boleh jadi blogger retis..mesti ramai peminat wanita nanti..(opss gurau je)

alamak gambar tu masa remaja tu Hero..biasa ja..segala yg baik dari Allah ya Hero..Hero jadi betul2 Hero ya..tahniah dah jadi bloglist 1

betul dulu tred rambut lain sekarang lain...

Wah mai terima kasih..nak kecilkan...inshaAllah akan hubungi mai ya...

betul..rambut Etuza ala kadar ja..rambut yag Allah kurniakan..terima kasih nasihat Cik Akak buat semua..zaman Etuza tak boleh kembali lagi

baru teringat terkenal artis mat salleh ni kan..rabut pun jadi ikutan masa tu..

ialah JR pasti ada kenangan lalu kan..bila di ingat menjadi sangat manis..itu lah roda kehidupan

BM tiap kita ada kenangan..hal rambut memnag tak dinafikan mahkota dan kena jaga ..bagi yag suka pendek kemas nampak sangatb hebat

Tetap segak bergaya dari dulu hingga kini..

Encik Etuza, boleh saya dapatkan emel anda? Atau ada medium lain untuk berhubung secara peribadi dengan anda.

Tak apa dalam komen blog pun ok Immanuel ya..terima kasih atas perihatin ..

Terimakasih ya immanuel..

Terimakasih ya immanuel..

Peminat Cikgu ke ni?? opsss..

gaya rambut berubah mengikut peredaran zaman..

p.s:kacak juga cikgu ketika remaja dulu..

siapa ckp lelaki xboleh gayakan rambut

gaya rambut yg menawan boleh lihatkan wajah yg kacak

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger