Komentar Blogger " Tersuka Blog Ini Tanpa Sengaja "

Komentar Blogger " Tersuka Blog Ini Tanpa Sengaja "

Komentar Blogger " Tersuka Blog Ini  Tanpa Sengaja " 

Alamak tersuka blog ini TERIMA KASIH..
Asalamualaikum semua teman maya baik bloggers atau sekadar yang datang membaca. Harap sihat semuanya. Alhamdulillah.

Bersiaran lagi dengan artikal yang tercetus di minda Euza.Harap anda tidak keliru. Ada drama " Tersuka Tanpa Sengaja" yang meletup dalam siaran di TV masa ini. Tetapi sebagai blogger biasa ada juga saya "Tersuka Blog Ini Tanpa Sengaja"Alamak bagaimana tersuka blog ni. Apa hal !....hadui sudah jadi blogger senget ke Etuza. ( Intro entri semalam - nak tengok klik)
Komentar Blogger Pada Entri " Tersuka Blog Ini Tanpa Sengaja"


http://madey09.blogspot.my
Dalam minda Etuza sejenak terfikir semalam hendak buat apa lagi Entri yang sesuai di blog. Lalu tercetus lah di minda idea hendak buat tajuk entri : Tersuka Blog Ini Tanpa Sengaja" setelah melihat tiga nama blogger teratas dalam ruangan komentar unggul Disember 2015 milik blog Etuza. Nama itu JM ( Jari Manis) Umi Alya dan Cikpinz. 

Kepada semua blogger sesungguhnya semua blog kita sukai. Entri tersebut hanya pengisian dan kita cuba untuk tonjolkan kiranya mampu menjadi SEO sesebuah blog. Nampaknya tajuk sebegitu amat memberangsangkan minda dan grafik blog kita. Ha lihat komen teman blogger sebagai respond yang positif dalam entri ini ya. Kepada JM dan Umi Alya ada jawapan Etuza dalam komen. Ha ..harap tidak lari ya. JM dan Umi Alya berseloroh ja..tetapi ada hakikatnya ya. Ha kena baca...Jemput baca komen itu dari mula hingga ke akhir ya.Salam ukuhuwah...

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

31 ulasan

Cikgu ada balas komen kami ke?? jap2 nak baca, panazzzzzzzzzzzz..

bukan suka dengan sengaja ke?...haha...

urmmmmmmmmmmm saya dah baca jawapan Cikgu, tetap juga nak menjawab, agaknya bilakah komen kami berdua akan terhenti di situ?

Wah... Macam drama tv pula ye.. Cuma yang ini b=versi blogger.. Hehehe

Jangan pula sampai tesuka admin blog ni ya cikgu etuza..:)

kak Umi Alya rajin reply ;p

CE!!...sesekali datang menyerang

JM akan bercuti rehat "blog walking" selama 10 hari jadinya mohon maaf ye tak dapat lagi nak kekalkan ranking dalam top commentar dis kat blog ni..so JM beri peluang kepada kawan2 yg lain eh

teruskan kongsi entri yg menarik dan bermanfaat..jgn jadi mcm JM tenggelam timbul...huhuh

N3 YG MENARIK UTK DITELUSURI MAKSUDNYA TU...

Tajuk tu yg menarik orang baca Etuza..CP pun mulanya ingat entri tentang apa..bila baca baru tahu ianya tentang top komentar

Im sebenarnya begitulah hebdaknya..just ikut tajuk drama ni ja..santai2 ja

tahnia Umi..hehehe..sampai line internet sentiasa ada..anytime umi alya datang ya..dan hingga ada jalinan ukuhuwa maya yang menyihatkan minda..

JM nak kemana tyu..apapun yakin JM sentiasa akan datang beri sokongan..semoga JM selamat di mana juga ya. Amin

tak apa JM yang penting ada Blogwalking ..akan ada tu..

Amboi dik, "bah2"pun makan angin juga k?? sonoknya...

xper dik tenggelam timbul, jgn tenggelam xmo timbul2, rindulah kami nnt..

Line pula tengah laju, itu yg seronoknya..

Kita berdua sama jer..

sangata berterima kasih pada JM % Umi Alya serta semua yang datang komen mesra

sebab tu nama dua dua naik carta, saya terpaksa berperang dengan robot

sis JM nak terbang lagi lettew!

tengggelam timbul pon meletup apa SisJM

Hahhaha komen depa berdua ni SisJM KakUmiAlya memang berantai. huhuh. tapi seronok je baca komen mereka ni

Ada robot erkkkkkk? x jumpapun...

Meh le join sekali, barulah glemer di laman Cikgu Etuza..

Moga semuanya terus suksess berblogging

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (439) Agama (393) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (316) Info Lelaki (279) Tips Blog (273) Pengalaman (246) Anak (232) Pendidikan (220) Nasihat (212) Kasih sayang (196) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (130) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (111) Segmen (108) Keluarga (99) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (52) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger