Blogger Hebat Malaysia Yang Etuza Kenali & Blogger Jari Manis

Blogger Hebat Malaysia Yang Etuza Kenali & Blogger Jari Manis

Blogger  Hebat Malaysia Yang Etuza Kenali 
& Terleka Mencatat Nama Blogger
Asalamualaikum semua.

Baru update blog dengan entri yang seakan sama, maksudnya iaitu niat memberi kad berhikmah ciptaan yang biasa sahaja dari Etiza. Masa upload gambar kad berhikmah sebentar tadi Etuza tercari-cari folder mana satu yang Etuza letak imej kad yang ada gambar kucing. Puas cari tidak jumpa. Baru nampak rupanya terselit dalam banyak gambar dalam folder nama Cat Imej. Rupanya ada tersisip dalam folder Cat Imej. 

Jari Manis ( Terleka Etuza Mencatat Nama Blogger )

Blogger Jari Manis, Etuza memohon maaf ya, tidak sengaja  tertinggal nama. Jika JM tidak dapat maafkan, Etuza tak berdaya. Etuza berdosa jika bohong ya. Dalam minda awal penulisan itu nama blogger JM antara diminda. Tulis punya tulis dengan berpandukan ingatan maka tertinggal nama besar blogger Malaysia iaitu JM ( Jari Manis ) Travel List.  Baru petang hari ini, Etuza buat kajian tentang MACAU di Hong Kong. Etuza klik search google. Nama blog Jari Manis antara teratas carta carian HITS MACAU di Hong Kong. ( Cuba anda taip MACAU - Hong Kong ) pasti nampak blog Jari Manis.Ramai lagi blogger yang Etuza tidak ingat belum masuk dalam list. 

Ini dia antara Kad Berhikmah nanti yang akan di hantar sebagai hadiah..komen unggul Disember 2015. Usahakan agar anda tersenarai..

Blogger  Hebat Malaysia Yang Etuza Kenali. 
Blogger ini faham niat untuk berblog, mereka sering memberikan nasihat dan teguran secara terbuka. Mereka pandai kemudikan perasaan dalam berblogging, mereka ini amat baik dan sentiasa tabah dalam hadapi masalah dalam berblog. Mereka hambaNya yang disayangi oleh Allah kerana mereka hadir tidak menyakiti hati setiap blogger. Disamping semua blogger ini menampilkan catatan di blog dengan cara mereka sendiri, bukan meniru dan bukan hasil cedokan dari laman blog lain.Dan ada ramai lagi blogger yang lain yang tidak sempat di catata nama dalam entri ini.

 Blogger yang Etuza maksudkan ialah:-
* Umi Alya* Jari Manis * Iryanty Ahmad* Cikpinz* Hamidi ( SP)* Kamsiah Yusuf* Atie Yusuf ( Sabahan blogger)* Hainom Okje* Saniah Ibrahim* Bund*Insan Marhaen*JR blogger*Perdu Cinta*TKK* Cik Akak
*Mizz Aiza* Calrase Patrik* Cik Ash*JMbelog*KLim*Paridah*Zumal
*Abam Kie*Anajingga*Titisan Nurani*Nurzakiah Hanum*BinMuhamad
*CikguNorhazimah*Mardiana Deana*Kameq Deana*Nick Nashram*MaisarahSidi.com*Akif Imtiyaz*Mia Liana*Mama Maszull*Ikhwan Yusuf* Hero Borneo*Blog Sal*Sani Yunus
*Khir Khalid*ARMOHD*Eraz Fadli*Wawa ( Vitamin Wawa)
*Mesalim ( Mohon maaf jika salan ajaan nama dan nama blog - akan baiki )* Chelembu Tea ( Blogger Seberang )* Blog Suatu Perjalanan
* Blogger MV ( Sabahan Blogger)* Fidah Shad* Jafran ( Sabahan Blog )
( ejaan yang salah itu akan dibaiki )

Dan lain-lain lagi yang Etuza tidak sempat sebut. Bukan bermakna nama blogger yang tidak ada, anda blogger yang tidak mesra, tetapi kita semua kesuntukan untuk melakukan kunjungan sebenarnya. Terbaik semua blogger Malaysia. Teruskan usaha melontarkan infor yang benar dan tepat. Terima kasih kunjungan anda membaca artikal ini.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

19 ulasan

Blogger JM memang disenangi ramai. Kawan2 saya yang kaki travel (tapi bukan blogger) pun sering berkunjung ke blog JM untuk dijadikan rujukan.
Eeermm..menarik bekas kaca tu Cikgu Etuza :)

Moga ukhuwah terus mewangi cikgu...

salam, etuza.... sedikit pembetulan.

bukan insan maheran tetapi insan marhaen yang bermaksud insan biasa.

http://prpm.dbp.gov.my/Search.aspx?k=marhaen

terima kasih tuan..nama saya termasuk dalam senarai...teruja juga nak jadi blogger hebat walaupun tak la hebat sangat.

minta maaf ya..ok dah betulkan ya IM

betul tu suka blog dia travel list..kita tak mampu macam blog dia hebat ..

ya inshaAllah PC

hehehe ya kita teruskan blogging saudara..memamg hero dah..lawa nama blog.HB ni saya suka

aku terkedu nampak nama kucing 'bulat' rindu pada kucing kesayangan ku... T.T'

jm memang ramah dan cepat mesra walaupun tak bersua muka

Owhhhh dinda kesayanganku JM, xmo rajuk lama2 dik, itu ia, namamu tertulis di bawah namaku.

Bukan bermaksud akak no. 1 di hati Cikgu Etuza tapi sebab berpangkat kakak, pasti akan berada di atas, tetap xmo mengalah, ahakkkk..

cikgu Etuza!!!! JM gurau je...ahahah...terus edit entri ni eh..lawak lah! JM x simpan dalam hati pun ahahaha...haoi! lawak

Fidah Shah!!! tolong sampaikan salam dan ucapan terima kasih kepada kawan fidah tu ye...terharu JM tau

ehehehe...terima kasih kak Yan..meh nak mauh ciked heeee

cikgu Etuza..blog JM tu biasa biasa je bukan luar biasa

Alhamdulillah..terima kasih atas penghargaan ya Cikgu.. rasanya blog sy tu biasa2 sahaja... hehe

Ramai sebenarnya blogger-blogger hebat di Malaysia termasuklah cikgu etuza sendiri..:)

Ukhwah di alam maya..Etuza pun hebat..sentiasa singgah ke sini walaupun kadang-kadang kena baca secara marathon..hehehe

Kamu bingung cari kerjaan yang nggak capek?
Ngelamar kerja dimana2 ga keterima?
Bete gaji kantor ga memenuhi kebutuhan?
Mau tau kerja dirumah dengan modal minim?
hasilnya bisa jutaan lho kalo kamu rajin ^^
yuk cek di mari, ini bukan penipuan. banyak pelajar dan ibu rumah tangga yang sudah saya bimbing sampai sukses.

http://bisnisterpopuler2016.blogspot.co.id/2016/02/bisnis-terbaru-2016-paling-terpecaya_16.html

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger