Top Komentar Unggul Oktober 2015

Top Komentar Unggul Oktober 2015

Sedihnya Tak dapat letak gambar! Kenapa ya bad request 400.
menganggu kan...atau line punya pasal.
( Sorry - Banner Komen Unggul Tak dapat tunjukkan )
Nota: Komentar terbaru jika bertambah adalah tidak sah selepas 6.30 pagi)

Asalamualaikum Semuanya. Semoga sihat sejahtera dan gembira dihari ahad hujung minggu yang merupakan hari bversama keluarha di hujung minggu ini.

Etuza telah membuat keputusan pada jam 6.30 minit pagi paparan komentar untuk bulan Oktober 2015 nampaknya amat jelas terpapar. Dan segera Etuza catat sejauh mana Unggulnya Komnetar 10 Bloggers yang antara Top dalam blog Etuza ini. Nampaknya ruangan komentar Avatar itu begitu gigih membantu Etuza dalam melaksanakan program komentar unggul Oktober 2015. Hasilnya ialah :-
******* Tetap Unggul blogger Jari Manis, Cikpinz, Iryanty Ahmad,Akif Imtiyaz, Cik Ash,Paridah, Zulmal,Perdu Cinta, Umi Alya dan TKKehalusan. 

******* Kerena Keunggulan Cinta Mereka di blog Etuza maka hadia dsediakan harap mereka suka dan apabila sudah sampai pasti menjadi milik mereka dan itu dikira rezeki mereka dalam berblogging pada Oktober 2015 di dalam Komentar Unggul di blog Pesona Etuza. 

******* Baru juga buat banner, tetapi ruangan updated ada masalah pula. Bad Requast 400. Alamak apa pasal lemah dan sedih ni kan ruangan catatan utama. Harap Entri tidak bergambar ini tidak bad request lah.

****** Hari ini sepanjang hari usah cari Etuza ya, Etuza ikut rombongan konvoi ke Kundasang Ranau. hal Keluarga. Sekembali nanti InshaAllah akan keudara maya. Sampai Jumpa Lagi. Asalamualaikum.Seperti biasa salah ejaan abaikan dahulu ya. Agak tergesa2 ni.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

26 ulasan

Nama yang last tu saya kah?
sempat juga cikgu update blog ye.
semoga selamat sampai ke sdestinasi ye cikgu

Rajin mereka support kan...,
Tahniah buat mereka...
Cik akak pernah melawat kundasang..tapi tak sempat nak jejalan...sebab...migrain cik akak

assalam selamat berhujung minggu di kundasang n pulang dgn ole2 n3 yg menarik...tahniah kpd yg berjaya sbg pengomen oktober yg rajin..cikgu mmg suka memberi hadiah...syukur alhamdulillah didoakan cikgu n famili dirahmati selalu n dimurahi rezki yg melimpah...

tahniah kepada mereka

Kalau ada masalah Bad Requests, boleh cuba Clear Cookies. In shaa Allah selesai :)
Btw, tahniah semua :)

KTC

wah,... tahiah diucapkan buat semua... tahniah... :D

bila pulak giliran insan marhaen...? err....

To Commentar Oktober tak boleh paparkan gambar? mmg ada prob sekarang ni

Tahniah buat semua yang tersenarai ye

rombongan keluarga ke Kundasang? ada majlis ke?

mana nama saya ni.. dah hilang... tahniah buat semua yang tersenarai.. :D

tahniah pd yg berjaya..:)

Semua mereka memang terbaik :)..

Mereka semua memang terbaik :)

tak sempat nak blogwalking, sibuk dengan tanda kertas PT3..huhu

TAHNIAH pada semua pengomen tegar di blog cikgu..harapnya suatu hari nti sy pun akan tersenarai.... hehe

alhamdulillah kepada yang tersenarai..syukur..terima kasih Cikgu..

Tahniah buat semua yang tersenarai

Eh eh nama saya pun ada ya... tahniah kepada yang lain juga.

Eh eh nama saya pun ada ya... tahniah kepada yang lain juga.

Tahniah kepada semua mereka.. ;)

Tahniah buat semua yg tersenarai..Ehh ada jugak nama Lya kat sini..Tq Cikgu

n3 yg ni dgn yg td sama erkkkkkkkk? atau sama tapi tak serupa..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (436) Ceritaku (421) Berita (381) Agama (371) Dunia Blog (327) Promosi. (301) Doa (297) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (214) Nasihat (205) Pendidikan (205) Kasih sayang (184) Rasa Bahagia (183) Berita Keningau (176) Hadiah (152) Pelancongan (133) Alam Semulajadi (122) Gambar (121) Sejarah (106) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (89) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (64) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Percutian (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Perkahwinan (21) Kucing (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger