Permohonan Maaf Penghantaran Hadiah Agak Terlambat

Permohonan Maaf Penghantaran Hadiah Agak Terlambat

Etuza Memohon Maaf Agak Lambat Membuat Proses 
Penghantaran Hadiah Komentar Unggul Oktober 2015

Ada dua lagi belum dihantar sebenarnya..Maafi Etuza ya..
Permohonan Maaf Agak Terlewat Penghantaran Hadiah.Faktor Halangan adalah:-

1. Etuza kesuntukan masa, Bandar Keningau jauh dari tempat tinggal Etuza.
2. Sekolah sentiasa sibuk hingga ke petang hari baru balik..bila tengok jam Pejabat sudah tutup, tertangguhlah urusan.
3. Kadang kala kita merancang namun Allah yang menentukan. Etuza rancang hendak ke rumah adik yang tinggal di kampung suami dia di Kg. Tudan Baru, Keningau hendak beli produk jualannya dari jenis kuih muih tradisional. ( Nampaknya Etuza plan hendak pergi tidak kesampaian )Dengan itu hadiah Etuza bagi hanya yang sedari awal iaitu biskut tanpa gula yang sangat sedap.
4. Kepada blogger Perdu Cinta. Sudah Etuza cek email tetapi tak dapat klik selalu slow lain di sini. Itu juga sebab ada kelewatan Etuza terjah blog kegemaran Etuza. Namun Etuza akan pastikan akan terjah juga blog kegemaran Etuza terutamanya yang rajin dan rajin drop komentar yang amat menceriakan laman blog kita. Dengan itu mohon Perdu Cinta letak balik alamat dan no phone di ruanagn komen di blog Etuza ya..inshaAllah akan selamat dan cepat sampai alamat di ruangan komen blog.
5. Banyak kerja sekolah yang melibatkan online. Inilah antara faktor kelewatan penghantaran hadiah ini ya.

Harap maklum semua ya. Insha Allah Untuk Komentar Unggul November 2015 Etuza akan nyatakan apakah bentuk penghargaan dari Etuza untuk yang 10 terbaik. Etuza tidak katakan sebagai janji tetapi yakinlah ada harapan bagi yang selalu memeriahkan bual bicara dalam komentar unggul blog Etuza. dan apa lagi kepada blogger yang sangat sangat tidak lokek ilmu yang ada bagi membantu Etuza dan blogger lain apabila temui masalah di Blog.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

28 ulasan

Cukuplah Cikgu bagi hadiah kpd saya, segan sangat, seolah2 saya komen sebab nak kejarkan hadiah, bukan dek keikhlasan hati..

Asalam Kepada Blogger PC dan Blogger TKK( Norliyana Zulkifly ) minta maaf ya esok baru dapat pos lajukan hadiah untuk anda. InshaAllah moga tiada aral ya dek...minta maaf banyak2 late hantar

Jangan lupa kirimkan cik akak biskut dan gula s3dap tu..hahaha
InsyaAllah....semoga urusan cikgu berjalan lancar

assalamualaikum pakcik . lama x dngar khabar .

Umi ketepikan minda begitu ya..Etuza ikhlas, sangat ikhlas..soal siapa yang dapat tu ikut rezeki. Jika rezeki UMI ..ha milik umi tak apa berkali2 pun tak apa selagi ada keikhlasan ya...

haha bole ..bagi alamat ya ...dan no phone...baru cepat sampai..

ASSALAM...XPAYAHLAH MUSYKIL SGT CIKGU...NIAT YG BAIK PASTI ALLAH PERMUDAHKAN...

bestnya dapat hadiah..nak jugak...

Cikgu, Kak Umi Alya, sebenarnya saya pun ada rasa mcam tu segan pulak.

Wsalam cikgu, tak perlu minta maaf cikgu, take your time, moga dipermudah

Betulkan? gayanya bukan akak seorg yg rasa gitu..

Kdg2 perkara ginilah slh satu sbb kenapa sy suka menyepikn diri, tetap dtg baca entri tp sebagai silent reader..

Tapikan... ( ada lg tapinya tu...), udah jari jemari x leh dok diam lama2, nak juga tinggalkan komen..

Alamak nama Bonde x tersenarai pulak... hu hu hu Sedih

Moga dipermudahkan..amin

tak perlu rasa bersalah cikgu..utamakan yg lebih penting tu

cikgu tak perlu lah bg hadiah ...cikgu balas kunjungan di blog sudah mencukupi

Hahaha..cik akak sesaje je tu cikgu..

kan kan, last last komen jugak kan kak hehehe. tak kisah la, dah entry tersedia kotak komen, rasa nak komen komen je kan. hewhew

Cam berangkai pula komen kitakan.. hi3

Yana...give me five

assalam cikgu etuza, hadiah dari cikgu dh selamat sampai jam 12.40 tgh tadi sabtu 14/11/2015. Tema kasih!!!!!! JM tgh draft entri ni

Aikkk tersilap komen lak, malunya..

Sy nak komen ulasan di atas tu..

Takpe Etuza..orang memberi kita menghargainya..lambat atau cepat takde masalah

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (430) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (363) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (292) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger