Pastikan Ucapan " Congratulation " Milik Anda.

Pastikan Ucapan " Congratulation " Milik Anda.

Cek List Terakhir Penyampaian Anugerah Komenter Unggul Oktober 2015. 10 Orang Blogger Sila Saling Ucapkan Tahnia Kepada Url Blog Komentar Unggul Etuza Ini.Tahnia - Tidak Berat Untuk Diucapkan Ada Nilai Moral Tinggi. 
CONGRATULATION!!
Alamat 10 Blogger InshaAllah Harap Telah Semua Ada.
Mohon Maaf Kelewatan Penghantaran. Mohon Sabar Pasti Ada.

10 Url Blog Blogger Hebat Komentar Unggul Oktober 2015.
Susunan url secara rawak, untuk keunggulan
kedudukan lihat banner.
1. http://karyaku-paridahishak.blogspot.my/. ( KLIK )
2.http://cikash.blogspot.com ( KLIK )
3. http://duniazumal.blogspot.com/ ( KLIK )
4. http://iryantyahamad.blogspot.my/ ( KLIK )
5. http://www.akifimtiyaz.com/ ( KLIK )
6. http://jarimanistravel.blogspot.com/ ( KLIK )
7. http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/ ( KLIK )
8. http://mimialya1.blogspot.com/ ( KLIK )
9. http://www.cikpinz.com/ ( KLIK )
10. http://perducinta.blogspot.my/ ( KLIK )
 Anda Semua Di Jemput Untuk Mengenali
Bloggers Yang Ramah Tamah Ini.

Komentar Unggul Oktober 2015

 Komentar Unggul September 2015
Hasil Komentar Oktober 2015

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

34 ulasan

tahniah buat mereka semua

ole2 utk CE pun JM belum pos..in shaa Allah esok

tahniah untuk mereka yg terunggul ni... :D

Wah.Tahniah buat 10 blogger hebat october 2015.. :) kipidap

tahniah buat mereka...
tahniah juga buat blog hebat abg ETUZA...

Rajin bebeno depo komen...cik akak.nie..tunggu masa je nak.komen...

Allahu..tahniah semua yang berjaya...TERIMA KASIH Cikgu Etuza...

Tahniah jugak buat semua, yang tersenarai mahupun tidak yang pentig support rakan blogger, betul kan yang mana salah, moga semua nya dilakukan dengan cara berhemah,

tksh cikgu insyaAllah..

hebat..dapat anugerah :-)

OK. Saya banyak tengok post macam ni, mana tuan blog dia kongsi siapa yang post top 10 tertinggi. tapi saya tabik la brader kita ni sebab siap ada kolaj untuk presentkan yang komen komen kat sini. siap ada gambar thumbs up lagi. haha

steady la bro. kudos. two thumbs up jugak! :D

Tahniah buat semua di atas sis jm masih berbisa ni

Tahniah JM kerana Berjaya mengungguli...

Tahniah kepada yang Berjaya, kepada yang tidak sila cuba lagi..hah..hah..

hi ☺
I'm newbie and please support me.
please visit my blog. have a nice day ♥
smartiesmoo.blogspot.kr

Terima kasih cikgu :-))

Tahniah semua :-)) alhamdulillah

Tahniah pada yang berjaya menjadi pengomen yang paling peramah.

tahniah pada kengkawan semua.....sy dh lama xjengah sini....pekabar cikgu?? hihihi

Clive E..ala jemputlah datang ya komen blog saya yag tak sepertinya ini..jangan segan ya..ok terima kasih pujian ..ramai blogger yang buat anugerah ruangan komentar ni CE

tahniah kepada smua... :)

wah JM kat mana-mana tetap no.1 ;) ... tahniah JM tahniah semua :)

Tahniah buat semua! Sis JM mengungguli carta dua bulan berturut-turut! :)

aikkkkkkkkkkkkkkkkkkk blogger suam2 kukupn ada juga dlm senarai, hu3

terima kasih Cikgu, maaf agak lama x punyai kesempatan bertandang ke sini, bizi kononnya..

Terima kasih Etuza..tahniah juga buat semua..

Wowwwww.. tahniah..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (430) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (363) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (292) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger