Menu Sajian Istemewa Af Family Dinner Di Hotel Juta, Keningau

Menu Sajian Istemewa Af Family Dinner Di Hotel Juta, Keningau

Menu Sajian Istemewa Af Family Dinner Di Hotel Juta, Keningau

Asalamualaikum semua reader juga teman maya.

   Etuza updated lagi blog petang hari ini dengan paparan sajian menu juadah yang dihidangkan kepada keluarga AF  semalam di Hotel Juta, Keningau. Etuza tidak sempat mengenali resipi pilihan adik Etuza ini kerana tiada ruang waktu semalam untuk bericara mengenai nama-nama juadah yang disajikan.Juadah terakhir ialah buah-buahan ( pemanis mulut). Minuman pula ialah perasa oren. Alhamdulillah syukur nikmatMu ya Allah.
Hidangan Istemewa yang sederhana untuk keluarga AF family
di Hotel Juta, Keningau
Juadah lauk ayam ...
Agak menyelerakan....sajian ini ..ada nasi putih...
Sup isi ayam perasa jangung manis..Ini biasa untuk pembuka selera
jika anda menghadiri annual dinner di mana-mana hotel.
.
* Bersedekah lah kamu dengan seikhlas hati, jika tidak mampu dengan harta benda mu sedekahkanlah yang mampu bagimu dengan senyuman dibibir. InshaAllah sesungguhnya amalan bersedekah itu mampu menjadi penerang di alam barzak dan syurga bagimu di akhirat.InshaAllah*

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

5 ulasan

terimakasih menu yang disediakan untuk menyambut af family, istimewa sangat ni

sedapnyaaaaaaaaaaaaaa <333

hmm..tak pernah tengok pulak juadah macam ini sebelum ini.

salam cikgu juadah tu nampak unik

Juadah isi ayam perasa jagung manis tu pertama kali dengar

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger