Laporan Penerimaan Hadiah

Laporan Penerimaan Hadiah

Laporan Penerimaan Hadiah

Nampak ada 3 blogger yang bertanda tick right belum
ada khabar hadiah dari Etuza sudah sampai ke belum...
risau juga hadiah ikhlas belum sampai ke?
Asalamualaikum semua teman maya dan pembaca setia blog Etuza.

   Etuza terus hendak bertanya kepada 3 orang blogger ini, iaitu blogger Umi Alya Blogger Cikpinz dan Bloger Lya ( Akif Imtiyaz). Belum sampaikah hadiah tu? Jika tidak sampai boleh tak beri lagi sekali alamat tetap anda?. Risau pula Etuza, sebab hadiah tu ikhlas dari hati Etuza ..tidak ada unsur sayang atau rasa terpaksa memberi hadiah tersebut. Harap laporkan kepada Etuza ya..sebab Etuza akan rasa senang hati dan bersyukur hadiah anda sudah terima. Kemudian akan lancar penganugerahan pada komentar unggul bulan November pula. Apa bentuk hadiahnya akan diketahui oleh blogger nanti sebaik menerima khidmat pesanan dari wakil pos.

Untuk 8 blogger yang lain sila pastikan adakah benar apa yang Etuza laporkan itu bahawa 8 orang bloggers telah menerima hadiah ikhlas dari Etuza untuk hadiah komentar unggul bulan oktober.Terima kasih. 

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

17 ulasan

Sy dah terima, terima kasih byk2

http://mimialya1.blogspot.my/2015/11/kiriman-dari-seberang.html?m=1

mungkin dh sampai hadiah kiriman cikgu tu tapi belum berkesempatan nk update ke blog.

Betul..alhamdulillah terima kasih cikgu..
http://perducinta.blogspot.my/2015/11/dari-jauhukhuwah-ini.html

Assalamualaikum Etuza,
Tahniah pada yang tersenarai. Miga hadiahnya selamat sampai..

Assalam Etuza, hadiah dari Etuza dah sampai tetapi CP belum ambil di pejabat Poslaju. Masa bungkusan sampai CP tengah bercuti jadi esok baru sempat nak gi ambil. Maaf sebab buat Etuza tertanya-tanya.

OOo syukurlah dah sampai. Syukran ya Cikpinz...

Wsalam Fidah..ya tahnia pada mereka..rajin datang ya..

Mohon maaf ya PC..inshaAllah akan terjah juga blog teman maya..pasti

Memang nilah masa kita amat terhad untuk selalu ke blog kadang kejar masa...alhamdulillah ada respon tiga orang..ada seorang lagi nak tunggu ni Blogger Lya akif tu...

Rupanya dah diterima sorry ya Umi ..kemungkinan Etuza terlepas..sebenarnya tak perlu pun masukkan dalam entri blog. Apapun jika nak juga masukkan dalam entri itu hal blogger tu ..dari kita ja..ya. Ok syukran ya Umi

untungnya tahniah..")

Alhamdulillah , selamat sampai semuanya :)

datang selalu ya wawa

syukur dah sampai cuma ..blogger Lya belum ada respon ni TKK

Rasanya Umialaya dah terima kan cikgu..... Cikgu bagi kraker spirulina kan

Yap, tepat sekali..

Yan pun dah terima :-))

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (436) Ceritaku (421) Berita (381) Agama (371) Dunia Blog (327) Promosi. (301) Doa (296) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (213) Nasihat (205) Pendidikan (205) Kasih sayang (183) Rasa Bahagia (183) Berita Keningau (176) Hadiah (152) Pelancongan (132) Alam Semulajadi (121) Gambar (121) Sejarah (106) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (88) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (64) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Percutian (28) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Perkahwinan (21) Kucing (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger