Hakikat Manusia

Hakikat Manusia

Hakikat Manusia Itu ada Saja yang Tidak Puas Hati.
Yakni Seperti Kita Semua...

Hakikat Manusia...

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

18 ulasan

byk kotoran dalam hati membuatkan manusia tdk senang dgn saudara sendiri...

Singgah sini bro,..salam kenal,..nk follow tapi x jumpa button follow..hehe

tq atas reminder ni cikgu etuza :) ...

susah jika tak sedar nak bersihkan hati..susah jika nampak kelemahahn orang sedang diri kita juga ada kelemahannya..

Betul...terkadang pelik dengan ragam manusia...

terima kasih Bro Fizi..ok cuba lagi ya line agaknya tak kuat..tu ada tu ruang sing in..follower Etuza tu

Zie Has terima kasih ya ..sudi datang lagi

Cikgu masih terasakah mengenai hal semalam? Positifkan minda kita, Insya Allah kita akan tenang.

Tak apa Umi..ok Etuza ..saja nak damaikan hati, kenana Etuza juga insan yang ounya kelamahan diri..

Entahlah kadangkala rapuh juga hati ..kita kan ada perasaan. Sekalipun dalam blog ada lah terasa ..jika ada nama ok ..ini tanpa nama. susah nak kenal. Etuza suka orang yang tampil macam Umi komen blog baru damai

heheh typo lagi..kerana dan punya

Ingat xmo komen bab2 typo malam ni sebab kita guna bahasa pasar tapi sudah sawan komen, xleh kata apa daa.

Harap Cikgu redhalah ya dengan peel rakan blogger seorang ini..

Kekuarangan = kekurangan (bah.entri)

Kelamahan = kelemahan,

Silap sikit jer, saya sendiri ada juga tersilap 1 huruf, maklumlah insan kerdil disisiNya, hi3

Hakikatnya, kita buat macam tu salah macam ni salah. Tapi kalau kita dah usaha perbaiki tak pelah :) At least kita dah usahakan

Memang susah nak puaskan hati semua org kan Cikgu...apapun bersabar lah...

perkongsian cikgu memang terbaik :)...

Sawan komen ye umi..bahaya tu ...huhu

Cikgu kuatkan semangat blogging tau

Manusia tidak pernah puas.

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (430) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (363) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (292) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger