Blogger Dairi Hidupku Terubat Rindu Membaca Tiap Komentar Grafikpun Naik Mencanak!

Blogger Dairi Hidupku Terubat Rindu Membaca Tiap Komentar Grafikpun Naik Mencanak!

Kehadiran Blogger Dairi Hidupku, Menambahkan Seri 
Laman Etuza. Komentar Yang Diberi Mengubat Kerinduan.
Selamat Datang Umi Alya & Terima Kasih.
 Klik Banner Dairi Hidupku..
Asalamualaikum Semua Teman Maya.

    Tiba-tiba terasa sangat gembira apabila menerima sapaan dan komentar dari blogger Umi Alya pemilik laman Dairi Hidupku. Telah begitu lama tidak ada Enrtinya di laman Dairinya tetapi sesekali melontarkan komentar di Laman Etuza. Setiap kali ada komen Umi Alya terasa terlerai rindu pada blog Dairi Hidupku.

Opps!! Usah Salah Sangka.

Etuza amat kagum dengan Umi Alya,sebab itu laman Dairi Hidupku amat mesra dan sinonim pada Etuza. Ini kerana blogger ini ada keistemewaannya yang tersendiri. Walau laman Dairi Hidupku kurang mengupdated blog tetapi blogger ini tetap meletakkan komentarnya di laman Etuza sejak dahulu hingga kini. Etuza paling merasa terhutang budi apabila Blogger Umi Alya sudi mengajar Etuza dalam beberapa perkara dalam mengurus blog. Memberikan tutorial dalam beberapa hal mengemaskan blog agar lebih selamat. Sebab itu Etuza tidak dapat melupakan blog Dairi Hidupku. Tahnia Umi Alya bersiaran di malam ini dalam acara blog walking.InshaAllah ada idea updatedkan blog ya.

Kongsikan Gambar Berdua.Menimati Hidangan Nasi Ayam Penyet
Kebahagiaan Rumah Tangga Adalah Saling Memahami. 
Infor Gambar Terbaru.

1. Menikmati juadah makan tengahari di Restoran Nurfahni di Jalan Masak Keningau Lot Queen Hotel Keningau.
2. Bersama isteri tersayang berdua makan juadah ini serta dua orang anak.
3. Harga nasi ayam penyet di restoran ini ialah RM8.00 ( Pada 07hb Nov 2015)
4. Eratkan kasih sayang dengan sesekali makan di luar bersama keluarga anda.

Terima kasih, sudi lah datang lagi ke laman ini.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

27 ulasan

sesekali mkn diluar bersama famili mmg menggembirakan.

Cik akak asal ada geng je....memang kuae makan...

Wah sedapnya ayam penyet....betul sesekali majan di luar dengan keluarga seronok..

kebersamaan yang indah sangat, tentu hendak menguatkan tali silaturahmi, semoga berkah bagi kita semua.
aaaamiiiiin

kebersamaan yang indah sangat, tentu hendak menguatkan tali silaturahmi, semoga berkah bagi kita semua.
aaaamiiiiin

sesekali makan di luar memang seronok bersama keluarga...
Umi Alya mmg terkenal juga :)

Siap promosi lokasi bersantap lagi kan cikgu etuza, ada share kaitu..hehe

Sedap makan nasi ayam penyet..

Sebulan sekali mesti luangkan masa makan di luar walaupun lebih suka makan di rumah..

Saya dan suami juga sesekali akan keluar berdua.. Mengeratkan hubungan..

Bila nak belanja saya makan nasi ayam penyet????

Terharunya, tiba2 ada entri untuk Diari Hidupku.. terima kasih banyak2..

Insya Allah saya tetap berkunjung k sini & tinggalkan jejak walapun tidak seperti selalu.

tak apa kan seronok tu together2 kan...happy apa selagi ada keupayaan kan cik akak

yup betul..pilih waktu yang sesuai lah dahulu kan..

alhamdulillah amin..C T

paling seronok bersama anak2 tersayang kan...hehehe

haha..tak ada share..lah.Suka datang di restoran nurfahni ..tak berapa sibuk ..sudi lah nanti makan bersama Etuza ya SP

ya cikpinz..kadang tu anak yang mahu ajak makan di luar kena plan lah ke restoran yang menjaga kebersihan..hehehe ok cikpinz

sesekali ja ya Aiza..

hahaha..haduii..bila ya..

rezeki umi ya..

dah lama x singgah di blog kak umi alya tu...dh ada entri baru ke

kak umi alya juga antara blogger yg suka mengebom!

huhuhu..

senyum, tak perlu kata apa2..

Jauhkan, kalu tidak boleh makan belanja Cikgu & mama..

Dah ada k belum erkkkk????

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger