Updated Kali Ke 3 Ruangan Komentar Blog Etuza

Updated Kali Ke 3 Ruangan Komentar Blog Etuza

Kelihatan Ada Persaingan Sihat Antara Tiga Bloggers.Teruskan Usaha & Pastikan Anda Bloggers Penerima Hadiah Ikhlas Dari Etuza Di Komentar Unggul Oktober 2015
Best Nampak Mereka Semua..Komentar Unggul Oktober
Blog Etuza Menawarkah Hadiah Untuk 10 Bloggers Top Komentar.

Hadiah Yang Dipertaruhkan.


1. Tiap seorang sekotak biskut snak tanpa gula. Sangat sesuai di bawa ke tempat kerja anda.
2. Setiap seorang akan mendapat 2 bungkus kuih tradisional Orang Melayu yang di buat oleh orang Islam di Sabah. Halalan Toyibah ( betul kah ejaan )
3. Segera akan dihantar dengan cara pos lajukan. Free of charge, usah bimbang.Pastikan alamat lengkap. Jangan lewat beri kerjasama anda untuk segerakan 
pemberian alamat tetap anda bersama no phone. Etuza tidak akan terbitkan alamat dan phone anda tetapi akan catat. Letak alamat di ruangan komen.

Komentar Meletup Hits ( On Going )

1. Blogger Jari Manis ( Klik Blog JM )
2. Blogger Cikpinz ( Klik Blog CP )
3. Blogger Iryanty Ahmad ( Klik Blog IA )
4,5,6,7,8.9 & 10. Milik siapa kah pula. Teruskan usaha komentar menentukan siapakah yang layak untuk dua jenis hadiah ini.Rebutlah peluang terima pemberian ini.

Ingatan Untuk Semua Tentang Pengkomen Di Blog.

1. Komen mereka ikhlas bukan semata-mata hendak hadiah tetapi jalinan ukuhuwa maya.
2. Komen itu besar maknanya imfak beri kegembiraan kepada admin blog. Insha Allah melimpah pahala anda.
3.Komen itu bukan kerana terpaksa dan bukan paksaan.
4. Tolong hentikan niat jika ada di hati kita bahawa yang banyak komen itu adalah mulut murai.Insan yang beri komentar pada Etuza adalah mereka yang berbudi luhur.
5. Blog itu hidup dengan kehadiran komentar, baik komen teguran atau komen membina.
6. Tidak perlu tanya kenapa blogger itu rajin mengkomen. Tetapi yakinlah bahwa komen yang diberi amat berharga.
7. Apakah lagi tentang huraian komentar.....anda tanya diri jawaban ada dalam minda kita.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

23 ulasan

Asalamualaikum cikgu..hehehe..macam masuk bertanding dah pulak...tapi apa2 pun..terima kasih cikgu...kerana kembali lagi didunia blogger ini..

Cikgu teruskan menulis dan jangan give up..ok :-))

Cikgu katanya nama keningau maksudnya kayu manis..keningau juga terkenal dengan pengeluaran kayu manis di malaysia..apa kata cikgu bagi kayu manis..nak rasa juga kayu manis keningau

Hebat-hebat betul mereka semua. Rajin mengomen :)

Terima kasih cikgu Etuza...alamat JM dah ada kan..so x pelu nak email lagi eh

Just nak tegaskan sekali lagi...komen di sini bukan nak mengharapkan apa2...tetapi Ikhlas

semoga cikgu Etuza teruskan menulis dan berkongsi cerita ye..ada masa lapang JM terjah ;-)

Yang utama ukhuwah lillahitaala..manisnya berpanjangan..amin..in sya Allah..

Komen perlu seikhlas hati dan juga komen ni macam kita menziarahi sahabat blogger..tak salahkan kalau selalu datang ziarah..

haha bila nampak cik JM memang tabik springlah... :)

Anajingga!!! hehehe....nak i serang blog u tak? tggu eh...byk lagi nk ziarah ni hiksss

Wasalam iryaty..terima kasih..tulah ada ketika Etuza menyepi..inshaAllah akan cuba aktifkan..tahnia top three ya

Terima kasih inshaAllah

Wah iya kan..idea yang baik inshaAllah..akan diusahakan ya

mereka sebenarnya ramah tamah Farrah..juga farrah..teruskan usaha ya

InshaAllah semoga masih dalam simpanan alamat ya JM

betul..komen itu ikhlas bukan hendai disajikan dengan hadiah..jika benar itu rezeki terima saja ya JM

betul..komen itu ikhlas bukan hendai disajikan dengan hadiah..jika benar itu rezeki terima saja ya JM

terima kasih ya JM..terbaik bloglist

Persaingan sengit antara mereka yer Cikgu ^-^

Mulut murai? He He He... Aduss... Tahniah semua!

Aiza komen di blog cikgu dengan ikhlas ya.. Hehe.. Terima kasih sebab cikgu pun rajin singgah blog aiza.. Tapi kebelakangan ini aiza agak sibuk dengan kerja, kursus dan peperiksaan.. Syukur dapat juga singgah di blog cikgu.. ;)

Tahniah buat mereka bertiga

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (436) Ceritaku (421) Berita (381) Agama (371) Dunia Blog (327) Promosi. (301) Doa (296) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (213) Nasihat (205) Pendidikan (205) Kasih sayang (183) Rasa Bahagia (183) Berita Keningau (176) Hadiah (152) Pelancongan (132) Alam Semulajadi (121) Gambar (121) Sejarah (106) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (88) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (64) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Percutian (28) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Perkahwinan (21) Kucing (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger