" Segmen: Jom Tingkatkan Followers"

" Segmen: Jom Tingkatkan Followers"

Assalamualaikum....semua..
( Followers Blog Etuza 330 )
Segmen dari blog Leya Leolly
Etuza ikut segmen Leya Leolly kerana katanya segmen tambah followers. Follow blog Leya pasti Leya Follow kembali katanya. Cuba tengok syarat segmen ini, mari kita ramai-ramai mengikuti segmen ini. Harap bertambah followers blog Etuza. Sudah lama sangat nampak nombor 330 tu. Ok Etuza Tag Ke INI dan INI. Mohon blogger ini dan ini sporting ya...

Syarat-syarat segmen ini..

1. Wajib follow Blog ini (I will follow you back)
2. Like sini Fanpage Leya
3. Buat 1 entry bertajuk " Segmen: Jom Tingkatkan Followers"
4. Letak Banner di atas serta Backlink ke entry ini
5. Dalam entry, sila beri jumlah followers yg sekarang. Contoh:-
    http://leyastorymory.blogspot.my/ (926 Followers)
6. Tag 2 orang atau lebih dan pastikan dia orang tahu.
7. Hantarkan Link Entry di kotak komen entry ini 
     (Cbox atau entry lain tidak diterima)
8. Lepas segmen ini berakhir, Sila berlaku jujur dan wajib follow semua peserta yang akan disenaraikan nanti

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

30 ulasan

terima kasih join segmen ni. saya dah follow awak #331. senarai peserta akan saya update nanti. tunggu ye

selamat berblogging!

Segmen by adik leya ni mmg satu platform untuk naikkan follower,. good luck

Selamat bersegmen Cikgu ^-^

Haii..Terjah Sini Lagi..Dari Segmen Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Jom Blogwalking !

Selamat bersegmen cikgu

selamat bersegmen Etuza..

Selamat bersegmen cikgu...

singgah dan follow sini. selamat bersegmen ^^

http://annalieyana.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

jemput jenguk blog saya ye.

semoga bertambah follower nanti..selamat bersegmen

hai awak, ini dia senarai peserta. jemput tengok. baca entry sampai habis ye wak. terima kasih. Happy blogwalking

http://leyastorymory.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-segmen-jum-tingkatkan.html

Hi, follow dari segmen sama :)

http://husnamalek.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Singgah bw kat sini
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Salam perkenalan. Follow dari segmen sama ..

http://najihaamarzukii.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Singgah dari segmen sama! Done follow sini, nice blog. Jemput singgah blog Yana :)

http://leeyawner.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

holla, salam blogger!
singgah dan follow dari segmen yg sama!
:)

Hai ... Datang singgah blog ni ... Jemput singgah naaa ^_^

Salam ukhuwwah dari saya Mawar Assufi :) I follow :)

http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Singgah sini from segmen yang sama and done follow, singgah blog saya for followback, okay?

http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followe-by-leya.html

singgah sini..dari segmen yang sama... dah follow...follow saya balik ya...
http://nurriffah-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

jom join segmen Be On Fixqrimalek's Bloglist di blog saya. syarat nye senang sahaja. jom ye
http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/11/segmen-be-on-fixqrimaleks-bloglist.html

hai...mamayu dari segmen yang sama juga.. done follow awak :)
http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Hi.. Cikla singgah dr segmen yg sama.. Dh follow awk pun.. Slm kenal...

sorry lambat blogwalking ke sini..

Jom singgah :)

http://www.azhafizah.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Salam singgah, done following u. Follow me back ok dearie :)
http://surayajafar.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-follower.html

singgah cne n follow awk dr segmen yang sama

http://akukahbidadariitu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Mula2 ada blog dulu, suka juga join segmen sebegini..

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (454) Ceritaku (441) Agama (394) Berita (392) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (317) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (247) Anak (234) Pendidikan (221) Nasihat (214) Kasih sayang (198) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (186) Hadiah (164) Pelancongan (144) Alam Semulajadi (131) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (112) Segmen (109) Keluarga (100) Blog (79) kesihatan (76) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (53) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Sukan (19) Tips (19) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger