Promosi Air Asia Sehingga 25 Oktober 2015. Wah! Murahnya

Promosi Air Asia Sehingga 25 Oktober 2015. Wah! Murahnya

Kuala Lumpur International Airport 2 (klia2), Kuala Lumpur


     Etuza buat blog walking ke laman Normi Nieza, ternampak pula promosi besar-besaran dari Air Asia.Com penerbangan dari tiap distinasi yang cukup murah. Wah! semurah RM10.00. Tetapi kena ingat promosi ini hanya sah laku pada 25hb Oktober 2015. Tidak lama lagi sebab hari ini 21hb Oktober 2015. Kepada yang suka travel sama ada dalam negara atau dalam luar negara sila cepat-cepat booking tiket selagi ada peluang. Etuza juga tengah tengok jika ada yang berkenan dan kena berbincang dengan mama di sini. Jika rezeki dapat travel tetapi jika bukan rezeki Etuza redha.Sila Klik DI SINI untuk promosi tersebut.Selamat membuat pilihan dan pilihan di tangan anda.

Web Check-In is NOT available for:
  • * Flights departing in more than 14 days
  • * Flights departing in less than 1 hour for AirAsia or less than 4 hours for AirAsia X
  • * Pregnant guests
  • * Guest(s) travelling with infant(s)
  • * Guest(s) with reduced mobility and those with special needs
  • * Guest(s) aged below 16 years old and travelling alone
  • * Guest(s) with a medical condition/illnesses
Read more here or proceed to our check-in counters for further assistance.
Selamat Booking Tiket Untuk Travel Anda.

Teringat Pelancongan Etuza Di Osaka Mei 2014.
Unik Kehidupan Di Osaka..Inilah  antara nikmat
melancong yang Allah beri, nampak budaya
dan keindahan alam di negara terkenal
Ini Ketika Berada Di Kyoto Jepun
 Kota Lama Jepun Yang Cukup Menarik..
Etuza abadikan kenangan Untuk Tatapan Anda

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

16 ulasan

BOLEHLAH CIKGU PLAN BERCUTI FLY DGN AIR ASIA KE MANA2 DESTINASI PILIHAN...

pada yg berkemampuan dan punya kesempatan..rebutlah peluang

terima kasih etuza..:)

Ya best sangat jika dapat travel kan....)

sepatutnya begitu jika tiada aral ni PI inshaAllah apapun tak janji..tak apa dalam negeri pun ok ja PI

Ya betul Pn. kamsiah..inilah masanya, cuma terfikir hal jerebu..

sama2 ya Normi..terima kasih kembali

berita baik ni.. jom bawa keluarga pergi bercuti..

10 henget tu gi mana cikgu?

Yang suka jalan jalan tuu jangan lepaskan peluang ... Hehehe

Untunglah pada siapa yang dapat booking promosi AA ni.

Datang terengganu dengan RM10 tengok kawan post kat Facebook

tahun depan dah mula sambung study balik..tak sempat nak travel

Fuyooo bestnya..lya ada gak tgk aritu kat web airasia..murah murah

Murahnya tp kita perlu sentiasa alert ntuk dapatkan tambang murah..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger