Keunikan Grafik Blog Angka Ribu Ke Atas Seronoknya

Keunikan Grafik Blog Angka Ribu Ke Atas Seronoknya


 Blogger Dan Grafik Blog Anda Unik

      Pernah kah geledah grafik blog anda khasnya bahagian Paparan Halaman atau View pada blog anda setiap hari atau sepanjang masa. Siapa rajin geledah pasti akan lakarkan imej grafik dan kita simpan ke folder komputer sebagai bahan cerita updated kan blog kesayangan kita ini. Sebagai contoh ada beberapa grafik paparan halaman atau VIEW sepanjang masa blog Pesona Etuza sekitar Sept - Oktober 2015. Seronoknya jika mencapai angka ribuan pengview. Sungguh berterima kasih kepada TEMAN BLOGGERS dalam bloglist serta reader yang senyap - senyap sahaja datang tanpa jemu membaca catatan di blog kita.

 Apa yang paling seronok ialah sekiranya ada kelebihan ilmu di blog kita pasti banyak manfaat kepada sesiapa yang datang membaca. Subahanallah..serahkan padaNya bentuk apakah nanti ilmu yang ada di blog kita.

Grafik 1 Hampir Ke 3000  sikit lagi nak capai ni..
Tengok grafik ni ada naik dan turun kemudian
menjunam semula ada kaitan dengan cara kita
melayan blog..apapun sukar nak pertahankan
kecuali blogger tegar 100% berblogging seharian..

 Grafik 2 sekitar 15,16,17 hingga 22 Sept 2015...
Mendatar tetapi mantain hingga
lebih 500 view setiap hari..finaly cecah ke 1000 

ke atas. best rasanya capai ribuan klik..
Grafik 3 dari View 1000 ke bawah 
Grafik merundum kemudian mendatar...semput
nak naik kan semula....landai ja..jalanan tanah rata..
perlu ubah cara blogging...cari masa ...
jika hendaik naikkan semula..
 Grafik 4 : baru aktifkan blog ..
Masa blogging kadang kala amat terhad..
Grafik akan turut merundum apabila admin kesuntukan 

masaupdated kan blog,grafik juga turut terjejas..


 Grafik 5 : ??? bagaimana kah bentuk ..grafik terbaru.

Kita saksikan nanti...Grafik blog anda? bagaimana ? ..pastikan anda kenal grafik blog anda kerana dengan melihat grafik blog pasti momentum berblogging mencanak naik.

Pesanan dari Etuza.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

20 ulasan

Grafik blog yan masih bertatih untuk berjalan Lancar

betul tu ... bila tengok blog kita dapat kunjungan, mood berblogging pun datang :)

Blog saya yg tak laku ini jarang sampai lebih 2,000 pageview sehari, mungkin kerana saya semakin malas nak update entri...

saya suka tgk google analytics. tapi....bila tah nak dpt ribu2 gini......

Grafik blog sp biasa-biasa ja cikgu etuza, rata macam jalan raya hehe..

Grafik blog CP kejap naik kejap turun. kadang-kadang terus menjunam

seronok tengok graph mcm ni...tahniah..

grafik blog kak mendatar jer kalau rajin update naik sikit tapi xlebehi 1K pun...sendu jer..

Fuh! boleh tahan pengunjungnya ya cikgu. Tahniah atas perkembangan jumlah pelawat terkini.

Tak apa Iryaty..asal ada tempat berblog..bukan penting pun kita kongs2 apa2 dalam dunia blogging ja..catatan tu the most important kan..

terima kasih singgah di laman Etuza ya Zie Has

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

sama lah ewento m..syok tengok grafik..kalau terturun pun apa kan daya itu tugas Google kita kena tingkatkan usaha korek idea2 bernas menjadi sajian masyarakat di talian maya..

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

memang seronok melihat carta graf ni, mudah-mudahan perkongsian yang baik2 akan beri manfaat buat orang lain kan etuza, in shaa allah :)

Wah, bestnya... Ramai pengunjung blog Cikgu Etuza yer ^-^

Kita teruskan blog JR pasti ada masa kita amat teringin hendak membuat entri di blog maya kita..

terima kasih hanum..

tahniah!!! Kunjumgan cecah ribuan pengunjung so teruskan berbog ye JM sokong dari jauh :-)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (433) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (368) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (294) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (203) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (179) Berita Keningau (173) Hadiah (150) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Sejarah (103) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (24) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Makanan (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger