Hadiah Bloggers Komen Unggul Okt 2015

Hadiah Bloggers Komen Unggul Okt 2015

Updated Sponser Hadiah Bloggers Komen Unggul
Sesi Oktober 2015
Inilah Bentuk Hadiah Kepada  Blogers Komen Unggul
Oktober 2015-Rebut Peluang Sekarang!

     Untuk hadiah kepada Bloggers Komen unggul Sept 2015, Etuza khaskan hanya mendapat Award sahaja. Dan tahnia kepada 10 bloggers yang istemewa itu kerana mendapat Award dari karya cipta Etuza. Ada bloggers letak dalam Blog dan ada yang menyimpan sahaja. 


Nampaknya untuk Oktober 2015, blogger komen unggul kali ini, telah Etuza jumpai hadiah yang sesuai untuk 10 bloggers top bloggers komen di blog Etuza. Kepada yang berkenan hadiah ini sila teruskan komen anda. Terbuka kepada sesiapa sahaja. Sebab pada 31hb Okt 2015 Etuza akan umumkan siapakah 10 bloggers komen unggul kali ini di blog Etuza. Banyak artikal Etuza telah terbitkan hanya menanti klik dan pembacaan maya dari anda semua walau berada di mana-mana sahaja,

Hadiah ini merupakan snak yang benar2 menyelerakan. Bebas gula dan sesuai dibawa ke pejabat untuk mengalas perut anda yang mulai berbunyi. Pastikan snek biskut ini milik anda.Doa, usaha, ikhtiar dan tawakal.Pasti Boleh anda lakukan.

Untuk ruang komentar itu Etuza akan tukar kepada widget komen yang agak mudah dan kita lihat terkini siapa bloggers komen unggul yang menjadi hits dalam komentartor blog Etuza. Selamat mencuba.

Berkaitan klik item ini 

Award Blogger Unggul Komen Sept 2015 

Pelancaran Hadiah 10 Blogger Komen Unggul Okt 2015 

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

57 ulasan

Wah, menariknya hadiah untuk bakal top 10 komentar yer Cikgu ^-^

selamat kepada blogger yang masuk pada unggulan komentar oktober 2015 di blog gudang informasi ini, semoga kudapan yang non gula ini dapat menjadi teman berkomentar.

salamsehat dan ceria selalu untuk semua

Siapa pun bakal milikinya..tahniah PC dahulukan..

Memang terbaik dari cikgu etza. Semoga berjaya buat semua..;)

wah menarik....siapalah yg dapat... saya semakin kurang BW cikgu.. banyak kekangan...

cikgu sudah sediakan hadiahnya tu..rajin2lah singgah n komen ya.

rebut peluang ya

terbuka kepada semua ..yang ada blog

teruskan usaha ya..masih punya waktu anda

PC terbuka kepada ramai orang yang ada kemahuan pasti boleh tu. Try ya

terima kasih SP..terbuka ni semua ada peluang

ya tak apa..apapun rezeki kita tak menduga ya ikhwan

salam singgah.. wah cikgu siapakan pemenang itu adakah saya.. hii.. apapun all the best untuk bakal2 pemenang .. sedapnya biskut

zumal x perlu risau sbb dah masuk list tu

cikgu Etuza...just nak inform JM datang baca dan komen bukan sebab nak HADIAH huhuhuh

cuma balas kunjungan dan support kawan2 blogger je

masih berpeluang untuk rebut top 10 komentar ni :)

jom jadi top 10 komentar :)

hadiah yg sangat menarik..sy dah cubanya. memang bagus ni

menarik hadiahnya cikgu.. ;)

PI cuba ya bersaing secara sihat...biskut ni tanpa gula...bagus untuk jadi bekalan ke pejabat..

Ya JM Etuza sangat memahaminya..tak apa JM cara drop komentar tu ..satu ukuhuwa..tak salah drop komen..yang penting faham apa dalam Blog kita tu ya

Tahniah kepada bakal pemenang. Okje ucap in advanced hihi.... Wah nampaknya sangat healthy Cikgu snek tu

sis jm.juara dah xleh lawan

datang ni support ada rezeki tersenarai alhamdulilah

Jauh tu JM tinggalkan para pesaing....Nak kejar macam jauh aje..tngoklah nanti..:-)

Etuza:Saya cuba Insya Allah!

Betul tu Mai...jom kejar ya.....

Jom! 10 tempat tu, Insyallah peluang cerah ada 11 hari lagi...

Memang bagus sangat untuk waktu rehat atau super dimalam hari..

PC pun duduk kat atas tu.....Dia ada peluang jadi Champion tu...

Ikhwan siapa yang rajin dialah yang dapat...

Terima kasih atas sokongan Wani....Jom sama-sama turut serta..

Tahniah Sani dan PC ada kemahuan..teruskan usaha ya ..

tahnia..teruskan usaha

Tahniah atas usaha Etuza menghargai pengunjung blog Pesona Mustika

InsyaAlalh Ekin kalau usaha pasti tersenarai. Betul tak Etuza?

Tahniah buat bakal pemenang..

Wah, bertuahlah 10 orang yg bakal menerimanya! :)

All the best utk semua..go go go

Teruskan komen2 yg membina

Hainom meh laaa join sekali

Jom Mai...teruskan komen membina

Jom JM..Mmg terbaik laaa

Yupp btol tu bukan nk hadiah tpi mmg dah selalu support cikgu dari dlu..kbetulan ada masa drop komen byk2

Ikhwan ..jom komen ..

Jom zumal..meriahkan segmen cikgu

Memang suka singgah dan komen blog Etuza..kalau tak dapat hadiah pun tetap singgah..suka berkawan dengan Etuza

sedapnyerrr biskut spirulina..nyumnyumm

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger