Dashboard Akaun Blog 3 Item Kegemaran Etuza

Dashboard Akaun Blog 3 Item Kegemaran Etuza

Item Dashboard Paling Digemari Oleh Etuza

Pertama : Item Gambaran Keseluruhan ( View ) Item ini pada Etuza harus tiap blogger kena klik untuk melihat perkembangan. Ada naik trafik atau bagaimana. Kemudian kita akan melihat keunikan grafik yang diwujudkan. Just klik sahaja kita tahu itu hal ehwal blog milik kita.
Suka kan....
Graf paparan halaman Blogger
Landai sahaja...memandu kereta macam ni relex ja..
Seolah tak semput...
Kedua : Item Paparan halaman mengikut Penyemak Imbas. Etuza suka tengok keunikan bulatan pengimbas dari penggunaan pelbagai sumber. Dapat kita lihat paparan peratusan yang menggunakan berbagai sistem mereka melihat dan membaca catatan informasi dalam blog kita. Unik dan menarik bukan...secara langsung kita dapat melihat view blog kita dari negara - negara lain. Ini satu perkara yang sangat menarik pada item di dashboard.
Imej memaparkan penyemak imbas paling popular
Penggunaan Line Chrome memainkan peranan
untuk enjen carian blog Etuza.
Ketiga : Item ini iaitu Statistik  ›  Sumber trafik.
Melalui item ini kita akan melihat catatan mana paling digemari oleh pembaca maya dalam blog kita sendiri. Dengan klik pada item ini sedikit sebanyak kita dapat tahu tajuk atau tema mana pada catatan di blog yang masyarakat lebih cenderung untuk membaca. Dengan itu kita akan persiapkan entri baru yang kita jangka akan mendapat perhatian.Niat menulis untuk sampaikan ilmu. Sampaikan biar sepatah..kan bagus view ini. Kalau pada view statistik ini kekal paling digemari KHASIAT BUNGA KANTAN.Tahniah nampaknya rakyat Malaysia mulai suka jaga kesihatan.Bagus..tu

MasukanPaparan halaman
khasiat bunga kantan
167








laura ingalls wilder
112








permohonan sekolah kawalan 2016
59








ibu duit
55








tuhau
29








sekolah kawalan 2016
25








ucapan hari raya aidiladha
23








salam jumaat
20








selamat bercuti daripada google!
20








bunga kantan khasiat
18



Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

11 ulasan

tinggi view cikgu... tahniah.. :D

Same to me but part yg paling suka tgk i pageview tp syang dek kerana malan nk update pageview rendah huhuhu

Mrs. A pun favorite dashboard item 1st PV tapi 2nd Mrs. A suka item comment walaupun blog Mrs. A tak ramai yang comments hiks!

Yan selalu tengok trafik :-))

terbaik cik gu etuza...teruskan berblogging

malan tu apa sis JM kbaiiii haha

Jeles tengok akaun blog Cikgu Etuza nie...

Dulu saya suka tengok trafik, gayanya dulu dan kini amat berbeza, saya langsung tak tengok blog sendiri hatta nak pageview

Entri bunga kantan jadi pilihan ramai :)

Tinggi pageview blog cikgu.. Blog aiza rendah je pageview..

Sama la cuma view tu je yang tak ramai hehe

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger