Blogger Etuza Melancarkan Anugerah Komenter Unggul Oktober 15

Blogger Etuza Melancarkan Anugerah Komenter Unggul Oktober 15

   Blogger Sabah Melancarkan Anugerah Komentar Unggul Oktober 2015

Pastikan Anda Melontarkan Komentar Dengan Ikhlas..
kesilapan ejaan terunggul bukan tarunggul.
  Sesiapapun tanpa halangan datanglah klik blog Etuza. Usah malu dan segan. Ikut apa yang disyaratkan dan baca lah kemudian komen dengan hati yang ikhlas. Pemakluman ini bermula malam ini jam 12.56 minit malam dan berakhir pada jam 10 minit malam pada 30 Oktober 2015. Keputusan sejurus di semak pada malam itu. Anda berminat sila pasang panji- panji anda untuk bersaing melontarkan komentar berdasarkan entri Etuza blogger secara sihat mulai sekarang!!.

Harap maklum.




Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

53 ulasan

semoga mendapat sambutan yg mengalakkan ya cikgu...

Moga ukhuwah terus terjalin..lillahitaala...amin...jom ramai2 memeriahkan dan sokong satu sama lain...

in shaa allah akan selalu ke sini sebagai sokongan buat etuza :)

Wah! Mesti bertambah meriah blog ini nanti.
Kalau dpt hadiah percutian ke Sabah... bestnye, hehe.

p/s: Terima kasih di atas sokongan dan semoga ukhuwah berpanjangan. Blog ini telah tersenarai di My Bloglist. :)

wah.... menarik ni cikgu... InshaaAllah kalau ada rezeki kan... :D

assalam...rajin cikgu anjurkan segmen...didoakan cikgu murah rezeki selalu...

Insyallah kalau ada kesempatan nak joint jugaklah...:-)

Semoga ramai yang nak hadiah jangan malu, cuma mohon komen yang mesra orang ya. mean komentar khusus entri semasa Etuza. Blogger Kamsiah cuba lah bersaing sekali ..))

semoga berjaya buat semua...
http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/pencarian-komentar-terunggul-oktober-15.html

teruskan semangat ya PC..cam ni ja lah panggil ya..Kena mantain..nanti terlepas hadiah..usaha jga ya

ala singgah ja kan hanum..nanti Etuza linkkan ya

Salam cikgu..wah 10 pemenang tuu..semoga ramai yg singgah komen kt blog cikgu..insyaallah lya singgah klau ada kelapangan masa

Terima kasih ya BM..rasa dihargai pula oleh blogger hebat...alhamdulilah

Terima kasih ya BM..rasa dihargai pula oleh blogger hebat...alhamdulilah

Terima kasih,akan berlaku persaingan ya AnaJ...usaha pesaing dikalangan antara bloggers juga..UBAT ampuh ialah RAJIN baru rezeki pun akan datang

Ya Ikhwan..ikhwan tahu apa tugasan seterusnya kan..moga bakal tersenarai ya

kena datang selalu ya PI ..mencuba lebih baikkkan ..moga antara yang bakal menerima.. Persaingan akan berlaku selama sebulan berlangsung

Hadiah iPhone 6 ka ni cikgu etuza hehe..

Terbaik la Etuza. CP memang suka singgah blog Etuza. Kadang-kadang ambil masa juga nak singgah dan komen terutama bila sibuk sekarang ni

SALAM...maaf cikgu baru buka blog..kalau cikgu datang ke kk...nanti bagitau jer lah ya..ada juga no saya kan..maaf lah akhir2 ni busy program ofis

hahaha..kalau lah kita jutawan kan...mampu tu SP..yg ringan2 ja..kan. Bah datang selalu hadiah mengejutkan sebeb sebulan cari sponsor tau SP

Sani dah follow blog ni kah?..ambil peluang ya ni lah masanya..

Kunjungan yang sangat menyenangkan, sayang banget jika sampai terlewatkan :)

Saudara MilH ikut sekali ya bersaing secara sihat..

Wasalam Lya...datang lah bila ada waktu Lya..tak salah komen banyak Etuza terima..dalam komen ada ilmu itu yang kita nak

Terima kasih..datang ya..rezeki ni kita tak tahu siapa yang dapat..teruskan blowalking..tahnia..Cikpinz selalu dalam ingatan

Wasalam...ya kita memahami situasi kehidupan sebenar. Setelah terzahir atau dalam impian blog kita usai berdasarkan kenangan sebenar2nya. Tetapi kerja2 lain begitu menuntut keperluan lebih mendesak..blog ni perkara yang biasa kita ketepikan dahulu bila ada masa baru kita online...datang cuba bersaing ya

Menarik ni.. disamping itu dapat menambah kenalan blogger dan menghidupkan blog kita

Tahu3xx.... InshaaAllah moga tersenarai.. amin..

Gud luck untuk mereka yg join.

Wah, Cikgu Etuza nak beri hadiah yer...

pasti akan singgah jika ada n3 terbaru...

semoga berjaya senuanyer, ;p

InsyaAllah akan singgah sini support cikgu

WAALAIKUMUSSALAM. SEMOGA SIHAT DAN CERIA. HARAP DAPAT MENGUKUHKAN IKATAN UKHWAH SESAMA BLOGGER.

:'-(( tak dapat join.sebab syaratnya ada satu yang tak boleh...like fanpage..yan tak ada fb

taka pa iryanty ..komen ja di blog itu yang utamanya ya

datang selalu ya andai punya waktu terluang

secara langsung Hainom Okja telah join kerana di nilai komen tu ja...

Yup..semoga niat Allah kabulkan untuk memberi ya Zul

tahnia ya Paridah, sila datang ya

Milx terima kasih ya...beri promot blog Etuza..sangat hargainya

Cik Ash datang selalu ya

cuba usahakan datang selalu ya..terima kasih

datang selalu ya...

terima kasih kena datang selalu ya

Ini datang dah bgi bom.hihihi

Lya akan support segmen cikgu insyaallah..jom support ramai3

Wahmcm nak berperang je siap pasang panji-panji..
Heheee

cikgu etuza! Bukan ke blogspot skrg ada masalah untuk generate bilangan komen per month so agak susah untuk count jumlah komemtar sebulan

good luck kepada komemtar yg lain

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (443) Ceritaku (429) Agama (384) Berita (383) Dunia Blog (337) Promosi. (312) Doa (311) Info Lelaki (272) Tips Blog (269) Pengalaman (240) Anak (223) Pendidikan (212) Nasihat (209) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (184) Berita Keningau (179) Hadiah (155) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Ekonomi (108) Sejarah (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (75) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Percutian (31) Award (30) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (23) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Kucing (20) Rasullah SAW (20) Artis (19) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (12) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger