Templete Degsinee Kompi Males Terbaik

Templete Degsinee Kompi Males Terbaik

* Templete Degsinee Kompi Males Terbaik.
* Assalamualaikum 
*Welcome To My Site Pesona Etuza.

klik
 klik
     Selamat malam semua, nampaknya ada kerja keras sedikit Etuza lakukan kali ini. Penghasilan semula templete blog Pesona Etuza sekali lagi berubah, entah kali yang kesekian kali. Tidak tahu untuk julung kali yang ke berapa kali. Etuza tidak kira. Etuza nekad ubah lagi templete dengan menggunakan Model Templet Kompi Males Designee sebab pertama kali menggunakan templete Seo Frendly ini, Etuza sudah tahu bahawa templete ini akan memberikan kepuasan kepada blogger yang menggunakannya. Etuza terasa sayang dan mulai menyukainya dan Etuza cari semula template mesra seo ini.

INI ANTARA KELEBIHAN KENAPA ETUZA PILIH KOMPI MALES DEGSINE 
TEMPLETE.

Fitur Template Kompi Banget:
  • Responsive
  • Valid HTML5 (homepage dan postpage)
  • Valid CSS3
  • Full title tag pada link blog.
  • Title blog dan postingan yang dinamis.
  • Breadcrumb
  • Print this page
  • Tombol Back To Top dan Go To Down
  • Toggle Sidebar
  • Custom Pager di postpage.
  • Error Page 404
  • Slot Iklan
  • Dll.

Templete yang baru Etuza tinggalkan juga bagus. Susunan pada alat sideber kiri amat mudah melekat dan cantik serta ringan. Tetapi Etuza hendak komen pada bahagian komen templet tersebut. Rasa keras hendak di klik. Lambat keluar ruang komentar jika Etuza hendak reply komen teman blogger. Selain itu ada lambat paparan keseluruhan blog Etuza. Itu sahaja masalahnya. Jika Etuza bertahan kemungkinan ada teman blogger yang akan malas berkunjung ke laman Etuza. Sunyi lah tanpa teman blogger datang berkunjung ke blog.

Di ucapkan selamat kembali templete Kompi Males di laman Etuza. Harap templete yang dah sah Etuza projekkan ini pada malam ini ada kelebihan dari segi loading dan kepantasan keluar ke skrin komputer atau kepada yang menggunakan anoroid epad. Salam sayang semua dari admin Pesona Etuza.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

21 ulasan

Rajinnya Etuza edit blog. Tahniah :)

Cantek dan kreatif templete etuza.

Tukar lagi? Wahh...rajin betul tukar template. Ana je xreti tukar template. Tp mmg betul pun ape yg bro etuza ckp, template sblm ni ana susah sikit nk tinggalkan komen. Bg ana, tempat komentar plg penting.

template ni tampak kemas kemas cikgu..... apa2 pon happy blogging... :D

Wah..macam2 ade..tapi yan tak reti nak buat pakai handphone.. Huhu

che gu boleh juga pilih template di https://gooyaabitemplates.com/

Template baru terbaik.

wah..template mesra seo ya,bang.tapi loading time agak slow sikit.

Template ni perlu kena edit lagi la cikgu etuza..

Rajin Etuza edit template ye.

rajin cikgu etuza edit blog sendiri.. bagus kalau mesra SEO..

setuju kalau lambat loading akan menyebabkan org malas nak datang lagi... saya pun risau juga kalau blog saya ambil masa yang lama untuk loading... apa pun saya suka template ni... nampak kemas... (^_^) follower 297

Bertambah cantik blog Cikgu Etuza...

klik rasa lebih ringan template kompi males ini

kompi males luarbiasa bijak bina templete seo

terima kasih ya Farrah Mf

tak lah cantik sangat templet ni percuma ja..kita yang masukkan alat rekreasi..Etuza tak berapa tahu hal kemaskan blog..tahu menulis catatan ja

Alhamdulillah terima kasih ya Ana

ada kemas lah sekarang..syukur. Ya Ikwan happy blogging

no wonderlah nampak lain je blog ni rupanya guna template baru

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (443) Ceritaku (429) Agama (384) Berita (384) Dunia Blog (338) Promosi. (312) Doa (311) Info Lelaki (272) Tips Blog (270) Pengalaman (240) Anak (223) Pendidikan (212) Nasihat (210) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (184) Berita Keningau (179) Hadiah (155) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Ekonomi (108) Sejarah (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (76) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Percutian (31) Award (30) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (23) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Artis (20) Kucing (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (12) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger