Penghargaan Terbesar Dari Sifu Blogger Malaysia

Penghargaan Terbesar Dari Sifu Blogger Malaysia

   Assalamualaikum kepada semua pembaca maya & teman blogger di mana juga di Malaysia hari ini ahad 20 Sept 2015. Satu kejutan kepada Etuza apabila url blog Etuza terpilih dalam ratusan url blog #18. 

Sejujurnya Etuza amat terkejut dalam cara random terpilih url Etuza. Bukan Mia Liana sengaja tetapi cara random itu 95 % keputusan memberi kepuasan kepada semua blogger. Etuza sebenarnya sudah dua kali menjadi bloglist di blog Mia Liana, tetapi oleh kerana Etuza menghilang dalam tempoh begitu lama maka url Blog Etuza telah dipadamkan oleh Mia Liana dalam bloglist milik blogger terkenal ini.
Etuza hendak ucapkan terima kasih banyak2 kepada Mia Liana bogger Malaysia yang memiliki amat ramai follower hingga mencapai 11777 pengikut yang terkini. Kepada anda semua marilah klik blog Blogger Sifu Wanita Malaysia Mia Liana. Dan ini header lawa Blogger  Mia, sama -sama kita gempakkan blog Mia serta blog teman lain. Selamat berusaha dan blogging hari ini.

Klik Blog Mia Liana ...pasti anda mendapat banyak URL Blog Teman lain.


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

17 ulasan

tahniah.. jgn hilang2 lg.. hehehe teruskan berblog.. :)

Tahniah etuza..bukan senang naj masuk bloglist blogger terkenal

terima kasih Jaf,,..

ya terima kasih ya,,,inshaAllah try tak erro lagi

sangat terharu..blogger terkenal folllower blogger ni memang bloggr ni memang luarbiasa ramai..

tahniah beruntung sgt tu...blogger hebat tentu memilih blog yg ada intipati yg disukai viewr sbg bloglistnya...

Blog Etuza tak lah sangat bagus..sekadar ada ja pengisian..hanya yang ringan2 sahaja..cara RANDOM org ja tu PI..rezeki kata orang usah di tolak kan..

terima kasih cikpinz..

Alhamdulillah tahniah cikgu Etuza... :)

hanya orang bertuah shj boleh masuk dlm bloglist blogger terkenal tu...so tahniah cikgu Etuza

Tahniah... Amat bertuah dapat tersenarai dalam bloglist MiaLiana. Semoga tercapai impian cikgu.

Tahniah Cikgu..Semoga terus maju dalam berblogging

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (434) Ceritaku (418) Berita (380) Agama (369) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (295) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (204) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (180) Berita Keningau (175) Hadiah (150) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (117) Sejarah (104) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Percutian (25) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger