Imej Blogger Ada Tapi Komentar Tidak Keluar, Why?

Imej Blogger Ada Tapi Komentar Tidak Keluar, Why?

Imej Blogger Ada Tapi Komentar Tidak Keluar, Why?

Banner Ini Orignal karya Etuza...
    Awal pagi lepas solat subuh, Etuza cuba tutorial Masyadi ( klik pada nama Masyadi pada Bloglist 2 Etuza ), memang banyak informasi dari Blogger Masyadi ini. Relex ja buat ubah mana2 yang Etuza mahukan. Tetapi bila klik terbitkan, PRAGG!!!! amat terkejut imej blogger yang komen pada tiap catatan blog wall Etuza ada terang nampak, tetapi komen mereka tak ada, ayat - ayat keramat dari teman blogger tidak nampak. Adakah kemungkinan font warna tulisan berubah. Etuza benar - benar pening lah fikir. Etuza tanya apa lah nak buat jika komentar tidak nampak. Nampaknya kena minta tolong orang juga ni. 

Ada yang tahu kenapa? Sudah settting semua, ok saja item2 yang sepatutnya. Mohon maaf komen teman blogger dan pembaca tidak ada kelihatan tetapi imej anda nampak pula. Mesti ada sesuatu sebab kan?.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

22 ulasan

Aduh kenapa lah tak keluar komen ni..ngeee!!!

testing komen..kemana lah ayat saya tadi..

Saya dah message pada FB cikgu sebab kat sini xnampak komen.

Entahlah cikgu... mungkin masalah dgn kod HTML kot.. saya sarankan selepas ni klau cikgu nk edit coding ni download dulu coding yg lama untuk mengelak benda2 yg mcm ni berlaku..

Dah dapat lihat komen :)

saya dapat tebgok semua je komen kt sinieh

masalah dah setel ke?

dah boley ni :)
tukar template ye?

Alhamdulillah dah settel ..apapun kita nak yng memuaskan hati..susah kan

template blog dah cun ni

Cikgu Etuza, Zumal boleh baca komen yang ada nie...

Nilah proses sentiasa belajar dari kesilapan ni Ikhwan..terima kasih nasihat ya

Pagi2 tadi try buka blog cikgu, langsunv tak dpt lihat komen, skrg dah ok

ya ok sudah..cari template lain ni Ewento..terima kasih ya

Sda diusahakan agar ganti template ni Zul

ya ok sda..boleh lah datang komen lagi ya

Harap maaf Cikgu, saya tak perasan komen cikgu sebab ianya kat blog satu lagi yg saya tak monitor komennya.

Kat bahagian komen blog agak susah nak ajarlah cikgu sebab xboleh letak kod html. Cikgu buka FB, nanti saya pm boleh?

Jaf teruk tu langsung x ada tu komen...alhamdulillah ada sudah..bagus lagi buat templat sendiri dapatkan tema dahulu baru peribadikan..yg kita downlod ni..sudah set sedia tak boleh lebarkan dan tak boleh letak apa2 kelebaran dan sebagainya.

Sila lihat pada Facebook message cikgu untuk panduan ya.

Mungkin saalah satu cikgu etuza edit blog masalah dengan coding tu

ya betul saya edit..hilang

prob ni dh solve kan

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (434) Ceritaku (418) Berita (380) Agama (369) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (295) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (204) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (180) Berita Keningau (175) Hadiah (150) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (117) Sejarah (104) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Percutian (25) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger