Cedokan Entry Ke 1 Dari Pesona Etuza Warna - Warna Kehidupan

Cedokan Entry Ke 1 Dari Pesona Etuza Warna - Warna Kehidupan

Pesona Kasut Bola Warna Merah.

   Pesona Warna - Warna Kehidupan Klik entry asal 

    Ini karya Etuza - Nampak banyak kelemahan. Nampak entry ringkas.Nampak jujur katakan sibuk.Nampak tak pandai berblog dalam tampilan entry Nampak tiada perkongsian khusus selain kongsikan kasut bola merah untuk anak. Nampak perlunya tiap blogger perbaiki cara menyampaikan entry berkesan menarik di wall blog.

   "Firstly : Mohon maaf belum ada masa blogwalking. biz..sangat, jadual fax dan hanya ada masa nak tidur saja..sorry sangat2.Second: Ni kasut bola siapa ni?..ingatkan test dia bila naik form one lain berubah..masih setia nak main bola, kawan beli kasut baru dia tak ketinggalan.. nilah kasut bola anak etuza yang ke 5 ..dia kata ayah pilihkan untuk afif..ok etuza beli merah kerana cantik, berani dan of course lah.. harga berpatutan.. Mybe aura nak main pun ok kot.. Apapun kasut bergaya pun kalau tak stamina main bola .. sekadar itu ja...tak ke mana pun..ok..bye..ambil ruang tuk updated.."
Kasut Bola Sepak Anak Ke 5
Mohd Ismat Afif..



Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

17 ulasan

Ngam cikgu main bola petang2.

Merah menyala kasut bola tu...
Selamat hari minggu cikgu '-))

hahaha ya merah kasut bola anak ..dah lama ni di beli..anak ke 5

fuyo merah menyala.. lama sudah nda main bola.. kasut bola saya pun nda boleh kena guna sudah haha.. nhe anak cikgu tahun depan masuk form 1 kah? Ibnu mustaqim yg form 1 skg kan cikgu?

jogging ada lah Jaf kadang kala depan rumah ada jalan raya..so jogging sikit2 dengan anak2

Merah menyala lagi membara kan kak.. :)

ya betul itu cikgu Carlz ..

Wah merah..sukanya..

Cal terus suka merah kan..hehehe asa aura bah kan merah

cantikkan kalau merah..terang dan berani lah pakai lah kasut merah cal..

wah , template baru ni ... merah menyala tu cikgu . harap semangat afif juga menyala mcm tu bila main bola ...

Salam singgah petang cikgu etuza...wahh...merah...

Cantiknya... Mesti dapat skor banyak gol pakai kasut merah tu ^-^

mesti penuh semangat berkasut merah main bola..menyerap aura merah yg garang...

terima kasih semangat untuk dia..

merah nya bang ngah heeee

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (433) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (368) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (294) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (203) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (179) Berita Keningau (173) Hadiah (150) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Sejarah (103) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (24) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Makanan (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger