Harga Kereta Sudah Turun.

Harga Kereta Sudah Turun.

Harga Kereta Sudah Turun
Berita baik yang sedap ja baca...

Agaknya ini berita akhbar yang menggembirakan
kepada ramai penggemar kereta..tukar baru
cara trade in atau sebagainya..
Harap benar-benar turun harga..
Bagaimanapun banyak kesan berlaku..
baik dan buruk sama-sama ada kita rasakan..
Lambakan kereta memenuhi jalanraya..
Jammed sana sini akan berlaku..
Pasti ada yang rasa tekanan di jalan raya..
Ah!!! apakah sudah ada petanda ..
di Keningau ..ledakan kemajuan 
Terima lah hakikat bahawa..
Apapun yang berlaku ..
Jadilah pemandu berhemah di atas jalan raya.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

12 ulasan

Trade In? Rasanya sayang kereta asal sebab pasti harganyapun merundum ke bawah.

Psssttt: Cikgu nak tukar kereta tak?

Pastinya Keningau makin pesat maju seiring dengan.bandar2 lain di Semenanjung.

belum lagi UMI still ok ...cuma mama ada beria nak beli baru lagi...tak tahu lah jika ada rezeki ada lah tu..

Insya Allah ada rezeki tu, jangan lupa kongsi berita baik dengan kami semua.

ada infor mengatakan di Sabah Jammed tertinggi berlaku di Sabah adalah di Keningau. Sesak hari2 ..terutama pagi tengahrai dan petang..kecil ja Keningau..jalanraya belum ada short cut lain..so guna jalan sama jammed ..huuu! musim perayaan usah lah nak ke bandar Keningau..kecik ja sebab tu sesak..kalau Sabdakan agak banyak pekan kecil mudah orang nak ke mana suka...

memang tu ...kalau ada RM 16 ribu agaknya masih boleh....terima..tapi kalau low dari itu aduh bagus pakai terus..

skrg pn KL dh jam teruk, bila hrga kereta lg murh mst lg jem.. agak2 cikgu Etuza kan, BMW trun hrga jadi 50K?? hehehe

zinziemeewah

Memang tengah plan nak beli yang baru..

Warga Keningau orang berduit kot Cikgu, dah ala2 ibukota Kuala Lumpur pula..

BMW RM50k, akakpun nak..hi3

Harga kereta dah turun, harga minyak juga dah turun...tapi harga barang tak turun2..malah harga hartanah makin melambung2...

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (443) Ceritaku (429) Agama (383) Berita (383) Dunia Blog (337) Promosi. (312) Doa (310) Info Lelaki (272) Tips Blog (269) Pengalaman (240) Anak (223) Pendidikan (212) Nasihat (209) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (184) Berita Keningau (179) Hadiah (155) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Ekonomi (108) Sejarah (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (75) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Percutian (31) Award (30) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (23) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Kucing (20) Rasullah SAW (20) Artis (19) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (12) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger