Peluang Keemasan Dapat Hadiah Terbuka Edisi Jan 2015

Peluang Keemasan Dapat Hadiah Terbuka Edisi Jan 2015


Rebutlah peluang mendapatkan hadiah terbuka di blog Etuza pada edisi komen terbaik khas Bloglist Handsome Man dan Bloglist Beautifully Women .
Klik SINI penerima hadiah komen terbaik Dis 2014.

Dengan ini dibuka dan dilancarkan..jika nak hadiah..
dipersilakan rebut peluang keemasan ini...andai ada yang
sudi pada dua kumpulan bloglist tersebut.
Harap maklum.
Pengumuman awal agar blogger tiada yang terlepas pandang.
Keputusan akan dibuat / diumumkan pada 1hb Feb 2015
Sila ambil perhatian dan bertindak 
dari sekarang..Untuk Bloglist Gratify 
ada satu blogger sahaja yang akan
Etuza beri hadiah dengan undian cabutan tangan  Mama ( Isteri Etuza )

Sila KLIK HADIAH 10 TOP KOMEN 
EDISI DIS 2014

Harap maklum...

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

25 ulasan

Wah, memang peluang keemasan ni!

Tahniah utk pelancaran contest....
Komen saya masih lagi macam biasa....
sapelah yg berjaya tu ek?

Wah, menariknya, tahniah buat semua..

Calr pn sama, teruskan komen di sini

Thank's Cal bantu Etuza jawab ya..hehehe macam ni the best blogger..ok teruskan ya...

Menarik nampaknya tawaran ni..
Salam kenal :)


semua harus merebut peluang ni hehe

Peluang yg menarik... terbaik.. :) :)

Peluang yg menarik... terbaik.. :) :)

peluang Terbaik untuk semua penmgomen kat blog CIkgu Etuza..All the best semua

Menarik dan pastinya terbaik .... Semoga dapat meninggalkan komen yang membina ...

Dear Farrah ..Good Luck...cikgu Etuza mmg pemurah suka beri hadiah kepada blogger yg rajin tinggalkan komen..sis JM dah 'malu' kerana asyik terima hadiah dari beliau. Hadiah yg begitu berharga dan bernilai tinggi pulak tu...

Good Luck Zarul ..u can do it..sis JM x masul dalam list. Tapi paling utama niat perlu ikhlas bukan mengejar 'hadiah' ye :-)

Terima kasih kerana rajin tinggalkan komen di blog sis JM so nantikan hadiah yg x seberapa dari sis nanti ye :-)

Good luck kepapda blogger Handsome and Beautifully...rajin2 tinggalkan komen komen tetapi yg penting bukan hadiah yg di kejar tetapi tinggalkan komen dengan ikhlas hati dengan itu dapat megeratkan hubungan silaturrahim sesama kita di alam maya :-)

JM ada respon positif dekat entry ini..tumpuan etuza ialah bloglist lian ..di Ikon Gratify hanya 1 penerima yang akan di undi

JM baca dan tinggalkan komen adalah niat ikhlas memberi sokongan kepada rakan blogger tanpa mengharap kan apa-apa balasan tetapi jika cikgu beranggapan sedemikian JM mmg sedih.

JM akan SILENT seketika di sini kerana ada faktor lain yg menyebabkan JM perlu berbuat demikian dan tiada kaitan dengan anugerah atau hadiah..bukan itu yg di kejar huhuh

Jika itu anggapan dari cikgu..membuatkan JM rasa sangat sedih sob sob sob

we as blogger we support each other..itu perinsip JM..so jumpa lagi ye cikgu

xmo sedih2 JM, meh akak pujuk..

Komen terbaik wajar mendapat ganjaran setimpal kan cikgu etuza..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (434) Ceritaku (418) Berita (380) Agama (369) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (295) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (204) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (180) Berita Keningau (175) Hadiah (150) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (117) Sejarah (104) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Percutian (25) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger