Keputusan Muktamad Sila Drop Alamat Dengan Segera

Keputusan Muktamad Sila Drop Alamat Dengan Segera

Keputusan Muktamad Selepas Dipertimbangkan 
Sila Drop Alamat Dengan Segera Dan Beri Masa
Seminggu Untuk Hantar Gif Anda. Pastikan Alamat 
Tepat Dan Beri No Phone Anda Di Ruang Komen..
Agar Proses Mendapat Maklumat Lebih Cepat.
Ini Bertujuan Mengelak Dari Gmail Akaun Lambat Dibuka
Jika Di Emailkan...
Gambar 10 Bloggers Top Komentar Disember 2014
SILA KLIK HADIAH SINI

Keputusan Etuza Muktamad dan keputusan ini
harus di terima dengan segala senang hati.
*
*
*
     Semua 10 blogger komen terbaik edisi Disember 2014 adalah dengan ini berhak mendapat hadiahApakah hadiahnya ...harap jangan lari... hadiah biasa-biasa dan mungkin anda tidak gemar apapun minta anda bekerjasama secepatnya Etuza bagi masa hari ini untuk 10 top komen dropkan maklumat ke ruang ulasan blog Etuza ini.

Ini jenis hadiahnya setiap seorang dapat satu jenis
dan Etuza akan cabut nama produk brand Elken
untuk setiap nama bloggers.
Produk Elken untuk pengetahuan anda sangat kualiti...semoga gembira
menerima khabar berIta yang baik ini...


Selepas di buat cabutan UNDI oleh AFIF ( anak  ke 5 )
Inilah Jenis Hadiah Anda....sila cepat letak alamat...
Tebus hadiah Anda ...dengan letak alamat di ruang Ulasan.

TAHNIAH & SYABAS !

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

41 ulasan

kepada blogger UMI, JM dan Kamsiah..tak perlu bagi alamat lagi lah ya...harap maklum..

blogger hainomokje juga tolong bagi alamat..untuk lebih pasti ya..
mohon 10 blogger cepat bagi info

dari jam 8 hingga jam 12.00 tengahari Etuza tidak on blog..kerana hantar anak daftar ke SMK Agama Keningau hari ini pendaftaran pelajar yang berjaya di smk agama keningau

Erkkkk hadiah lagi, masya allah, segannya saya, suami sayapun naik hairan sebab wife dia asyik dapat hadiah jer...

Apa2pun terima kasih buat Cikgu dan keluarga, moga sentiasa dimurahkan rezeki, aamiin

Kiranya kena daftar hari ni juga ya?

Nampak gayanya seorang lagi anak tinggal di asrama, bertiga jerlah nanti kat rumah.

Tahniah Ibnu Mustaqim

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

tahniah kpd pemenang...rajin cikgu memberi hadiah kpd rakn...insyaAllah tmbh mngerrat silaturhim yg teralin Alhammdulillah...semoga rzki cikgu jg melimpah ruah.. almin.

Terbaiklah anak cikgu.. Okon ko miagal doho PT3 teruk berabis haha.

Waaaa...thniah pada yg bertuah...hihhihi

terimakasih cikgu...:)

Tahniah buat semua..

hehehe iya ke..ala terus terang ja lah...kan blog menjawab semuanya tu UMI..senang ja bawa suami bersyukur atas rezeki isteri berbelog..isteri Etuza turut sama membalut hadiah..jika dia ada kelapangan masa..hehehe..kena terbuka dan positif mind..mudahkan

As'salam JM hadih untuk kamu ada 3 ya..1 ldvenus 1 kotal milk tea dan satu lagi tunggu dan lihat ya..hehehe...tak nak ke ..JM

terima kasih ckgu...nk kena drop alamat kt sini ka..

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

Dah bgtaupun, dia srnyum jer tapi kalu nak harap dia baca blog, urmmm tak tau bila gamaknya?

Cikgu, xper ke alamat & no tel kt kotak ulasan ni? tiada privasi nnt.. ermmmmm..

Umi Etuza nak cepat..kadang lupa klik gmail..mohon agar letak kat ulasan ja..apapun UMI x perlu dah alamat ada sedia..Calrase P dan zarul F dah bagi..

Azie anak ke 3 tunggu SPM ..ada lah juga bantu masak dan sapu lantai rumah..tapi bab masak kek Etuza jadi rujukan dah umi..hari tu tips umi dan petua dah azie pratikkan..tapi dia suka kek kukus malas nak letak do oven katanya..kalau lupa terbakar tepi kek tu..sudahnya bazir banyak nak dibuang

Etuza dah save alamat ya..tunggu ja hadiah

Alahai bagi alamat lagi ..Dapat hadiah lagi kita ni..Tq Cikgu Etuza... Banyak dah dapat hadiah dari Cikgu..Malu rasanya ..

JM xder tu Cikgu, dia sibuk dengan misi kemanusiaan di Oasir Mas..

Lya, akak.lagi le malu, sebulan sekali wajib dpt hadiah, mahal pula tu, pemurah betul Cikgu suami isteri, hanya Allah yang mampu.membalasnya.

JM xder tu Cikgu, dia sibuk dengan misi kemanusiaan di Pasir Mas..

Sahabat saya OKje belum bagi lagi ya, mungkin dia sdg bercuti panjang kot, idokpun dok bertapa kat mana2 yang tidak punyai line internet..

Nnt sy wasapkn mklmt ni pada dia..

ada dah umi sudah save ..Etuza tak terbitkan ..risau Hanom tak selesa tertera no phone ..akan segera kirimkan juga ya..
kemarin baru beli pembalut kuning tu ja la..terim akasih ya ..

Umi dapat hadiah kena bersyukur kan ikhlas..biasanya lama baru dapat kan..sekali sebulan ok lah beri hadiah ikut prestasi di blog.Apapun next month dalam ikon gratify hanya 1 dapat hadiah ya..tu yang mencabar tu..

Alamak????? Dapat hadiah ke?....hihi....Cikgu, sori ler.... okje lama tak berblog dan bw....entah kenapa mood merudum....
So.... cikgu nak alamat ke?

Ya nom datat hadiah lagi la tu, syampo rambut ya..khas rambut normal..semua boleh pakai..dah kena bungkus tadi..ok alamt bagi kat ulasan ni ja ya beserta no phone ya

ha'ah...sbb cikgu pernah pos hadiah sebelum ni :-)

Okon ko miagal doho? apa tu Carl

isteri cikgu Etuza x hairan ke...sejak dua menjak ni asyik balut hadiah kpd 'peminat' hihihi....dia bising x?

kak Kam pun dapat....hoyeeee....tahniah akak...terima kasih cikgu

mesti cikgu Etuza lupa tu..

Cikgu Etuza..kalau JM ada kat sini mana mungkin JM akan missed entri yg di 'up'kan..so sekarang baru nak baca..so jawapan nya MESTILAH NAK! hihihi

cikgu ni...saja buat JM berdebar2 tau hihihhi

Okon ko miagal doho ialah "Bukan macam saya" hehe

Okon ko miagal doho ialah "Bukan macam saya" hehe

Hello sir :).. Sory lama saya tak on9.. Minggu ini saya akan cuba ambil ya cikgu :)..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger