Kenapa Etuza Promosikan Papan Guasa Elken & Info Produk Hadiah

Kenapa Etuza Promosikan Papan Guasa Elken & Info Produk Hadiah

Kenapa Etuza Promosikan papan Guasa Elken
Apa rasionalnya...berbaloikan memilikinya...

Gambar the lates tunjukkan cara guna ketika pakai baju, kerana tiada Aro guasa
Oil ( minyak - untuk urutan guasa )
     Malam ini rasanya ramai teman blogger yang agak pelik ya, kenapa papan guasa Elken ( guasa board Elken ) Etuza ada beberapa kali promosikan di blog. Sebenarnya saja Etuza hendak hebahkan produk Elken iaitu Guasa ini. Etuza tiada niat lain selain hendak kongsikan Guasa kepada anda agar akan ramai lebih tahu dan betapa pentingnya memiliki guasa ini pada zaman sekarang. Hal anda berminat atau tidak itu hak anda sendiri. Dan hal Etuza berkesudian memberikan hadiah guasa kepada teman blogger yang Etuza pilih adalah hak Etuza juga. 

     Uniknya guasa ni boleh diguna ketika kita berbaju. Kalau guna minyak lain seperti gamat oil tak boleh sebab bukan sepadan dengan kayu guasa tanduk kerbau Elken ini. Ok Etuza hendak bagi tahu bahawa kita akan kadangkala terdengar kematian mengejut dan serangan jantung mengejut. Ini lah guasa boleh kita gunakan untuk mengurut kepala yang sakit berdenyut. Sakit pergelangan kaki, sendi-sendi dan tengkuk. Ambil guasa urut-urutkan sambil tekan. Dengan cara ini darah di urat saraf kita akan sedikit lancar dan melegakan sakit sendi badan anda.Jika kita biarkan maka akan bertambah sakit pada bahagian badan kita, hingga akhirnya penyakit bertambah berat.

   Guasa ini pun nipis, kecil dan ringan serta sangat sesuai di bawa ke mana-mana dengan menyimpan di poket atau masukkan ke dalam bag anda. Entry hal guasa SINI dan SINI juga.

Ini jenis2 hadiah 10 top komentar Dis 2014
OX Toothpaste sangat bagus digunakan ..gigi yang
sakit dan goyang akan cepat melekat semula
dan membunuh kuman dalam gigi kita...
Testemoni - Etuza sendiri dan Ibu Etuza
OX MouthWash. Ubat berkumur kumur di mulut.
Nafas jadi segar dan gigi jadi tahan dari
 jangkitan kuman halaldan di jamin kualiti

Sejak 2006 lagi Etuza sekeluarga amalkan minuman
ini. Tidak perlu gula jikan nak..minuman terbaik 5 in 1
Milks Tea...sangat bagus ..halal dan terjamin
Hadiah untuk JM, satu kotak lagi milk tea dan
JM dapat OX Toothpaste


Harap Maklum

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

17 ulasan

Papan Guasa Elken telah menjadi peneman setia kami..

Banyak produk elken ni...
pastinya mujarab kalau serasi dgn penggunanya...

pertama kali dengar papan guasa ni..papan ni just dijual oleh elken sahaja ke tuan etuza?

Tepat sekali oh Kiji hanya di Syarikat Elken sahaja ada di jual ya..Kiji berminat hubungi Etuza ya dapat murah

memang banyak sekali Cg Ban..semua kualiti..itulah kehebatan syarikat Elken amat kualiti

syukur umi..ada rasa lega kalau urut di ubun2..tekan kuat sikit ke ubun2 tarik ke bawah berulangkali

Tahniah JM, banyaknya dapat hadiah dari Cikgu Etuza...

Banyak manfaat juga papan guasa ni ye Etuza..boleh CP nak order nanti..

memang banyak kegunaannya..menjadi teman setia kemana pun boleh urut kelopak mata ..hilang ngantuk seketika...ok nanti Etuza info ya...tq cp

Wah banyak juga produk Elken ni..Moga2 Cikgu Etuza terus maju bersama Elken ..

Papan Guasa ..Pertama kali Lya dengar tentang ni ..Ni pon dari Cikgu Etuza...

sama-sama kak Umi Alya..akak pun sama kan...dpt hadiah menarik juga dari Cikgu yg baik hati tu...ishhh dh x terbalas pemberian dari cikgu tu

Cikgu ETuza..terima kasih buat kali ke berapa ntah nih ehehehe....barang2 yg di hantar JM dah selamat terima..masih di dalam kotak draft..JM akan update entri berkenaan hadiah yg di terima agar ranking blog cikgu semakin bertambah dan lebih ramai pengunjung datang ke blog cikgu :-)

terima kasih Lya...sesuai juga jika ada satu d ruma h lya..

Ikhlas dari kami kat sabah..rezeki ni jangan di tolak. kalau ada pasti ada sekelip mata dah depan mata. Tapi kalau bukan rezeki harapan akan berakhir ..sampai bila pun tak ada ..UMI dan JM selalu berusaha..so layak dari yang lain..itu kan dah rezeki namanya...

kalau berminat boleh saja Lya...)

Salam. Nak beli kayu guasa. Boleh tak pm saya. Wassap 0184091142

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger