Kejar Bayanganmu

Kejar Bayanganmu

Kejar Bayanganmu..Sedetik Waktu

Mohon KLIK SINI ( Etuza minta maaf)
Dah jadi VIRAL..ramai dah keliru..
minta maaf..please..Etuza insan biasa.

Terlepas bayangan Grafik Idaman ..hari ini tidak menjadi...
Hanya senyuman mampu dizahirkan ...indahnya Dunia ini kala kita ceria...
Terima Kasih yang klik blog Etuza terima Kasih..

Graf paparan halaman Blogger
Akhirnya menjelang jam 8.00 pagi di hari ini..nampaknya Etuza berpuas hati..
hanya ini sahaja capaian GRAFIK blog Etuza...
Nampakkan hampir cecah 3000 klik..ala pun CERIA juga..
ha tu senyum untuk google dan untuk mu teman blog maya....

Etuza Mengejar Bayangan 

Kalau anda blogger...
Apakah lagi yang engkau kejar...
Kejar nama dalam genggammu..
Kejar masa tidak pernah terasa puasmu..
Ada saja dikejar dan terlepas...

Kalau anda blogger..
Betul kah benarkan engkau kejar..
Engkau kejar bayangan ini..
Sebagaimana Etuza kejar 
Dan kejar....

Ada masa kejar bayangannya..
Etuza termanggu terkedu kedu..
Dalam kejar tiba- tiba tidak pasti..
Dan akhirnya bayangan itu 
Merundum semula mengikut waktunya..

Kejar bayanganmu...
Terasa ada cabaran ada nikmat..
Ada halangan..ada kengkangan..
Anda blogger! kejar kah bayangannya..
Iya itulah bayangan GRAFIK mencanak
Tinggi ke angka idaman 
Etuza dambakan dan kagumi..
Kejar bayangmu akhirnya..
Hanya itu zahir grafik 
Pada gambar di atas...
Tidak berjaya mengejar bayangan itu.
Tetapi tetap ceria dan Senyum untuk mu
Teman.................


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

17 ulasan

Waahhh, 3000 tu.. ")

tahniah...semoga terus meningkat...

Melihat senyuman cikgu...saya pun tumpang ceria dan gembira! InsyaAllah...semoga cikgu akan sentiasa tersenyum gembira dgn pelbagai lagi pencapaian selepas ini... :)

tahniah cikgu etuza.... semoga terus berjaya

hebat umi alya....baru 5 januari dah 72 komen huhu

Tahniah Cikgu Etuza..Memang TERBAIK sokmo..Hehehe ...Klik2 blog Cikgu Etuza membaca cerita pelbagai ..Tahniah lagi sekali Cikgu

Mak aiii banyaknyerr komen kat sini ..........Kena usaha gigih lagi kalau nak tersenarai hehhee ........

waaaa...thniah cikgu hihihihi

Yakah aRz, akak tak tengokpun data2 tu, hi3

Erkkkk rasanya pg tadi dah komen, terkeliru sudah..

Wowwww hebatnya Cikgu

tahniah etuza..terbaik la..

Blogger UMI ni terbaik ..kalau tak tengok komen terbaik Umi ..rasa kehilangan..apapun blogger lain tetap terbaik semuanya baik2..bersyukur dapat teman blogger seperti anda semua..

Saya bw guna mobile jer, malas nak ubah kpd versi web, mmg tak dpt tgok jumlah komen yang ditinggalkan, komen jer apa yang terlintas di hati, secara kebetulan tu mengatasi rakan2 lain..

Meh Lya, usaha xmo malas2

wah..wahh...wahhhtak terucap dengan kata-kaka..pageview blog semakin merudum kerana x de entri baru huhuh

ramai rakan reader dah complain coz setiap kali datang terjah masih entri lama huhhu...sorry my dear reader...JM perlu mkn pil rajin

respect sdama cikgu Etuza kerana rajin update entri so x hairan lah kalau pageview mencaanak naik..Tahnaih cikgu. Kekalkan momentum itu

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (446) Ceritaku (431) Agama (384) Berita (384) Dunia Blog (339) Doa (313) Promosi. (313) Info Lelaki (272) Tips Blog (271) Pengalaman (240) Anak (226) Pendidikan (215) Nasihat (210) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (186) Berita Keningau (180) Hadiah (156) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Sejarah (109) Ekonomi (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (77) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Award (31) Percutian (31) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (24) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger