Jejak Header Blog Unik

Jejak Header Blog Unik

Jejak Header Blog Unik Pilihan Etuza
Klik dan dapatkan more infor di blog ini.
     Untuk kali ini inilah header blog yang dapat Etuza jejaki. Etuza lihat ada lah ya beberapa blogger yang join dan follower ( pengikut ) blog Etuza ini. Sangat berterima kasih  dengan blogger - blogger yang sudi follow blog Etuza ini. Dan ganjarannya Etuza akan perkenalkan blogger tersebut serta header unik mereka di laman Etuza ini.

     Tapi alangkah sayang sekali kerana header - header blog yang follow blog Etuza ini sukar di jejaki. Nampaknya Etuza tidak mahu memkasa diri untuk jejak header mereka. Tetapi mengambil langkah bijak dengan jimatkan masa dengan jejaki headre header bloglist khasnya di bahagian BLOGLIST AMAZING DAN BLOGLIST HANDSOME  ..dan untuk anda yang Etuza kasihi semua inilah hasilnya. 

     Tugasan dan tindakan anda ialah klik pada perkataan biru pada setiap header anda akan terus terbang ke teratak indah mereka di blog tersebut. terdapat 5 header UNIK hari ini. Dan kenalkan lah pemilik header itu. Iaitu Blog RELAKS MINDA,SENTIASA PANAS..YEAZZZA PANAS.....KAKI TRAVEL KHAIRUDDIN, BLOGGER REMAJA MACHO CALRASEPATRICK DAN LASTLY BLOGGER ALL ABOYT LOVE. Jangan pula malas nak klik ya. Satu klik satu ilmu anda dapat hari ini. Janji ada mood berblog. Ok bye.
Klik Relaks Minda 

Klik Sentiasa Panas 


Klik Kaki Travel Khairuddin




Klik Calrase Patrick


Klik All About Love
Janji ada mood berblog.Kalau tiada mood berblog anda tidak akan klik
5 blog terbaik ini. Sila usah malu untuk kenali dan komen di
blog ini.
Salam Sayang, Etuza nak ke workshop nak cek kereta Etuza 
nak ada pemeriksaan hari ini. Jumpa Lagi.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

19 ulasan

HEADER BLOG MENARIK ELOK DITERJAH..

blogger yang lain tu JM biasa tinggalkan komen di blog kecuali Relaks Minda dan Sentiasa Panas

Wowww...blog Abe MKL, Carl dan Mrs Valentine terpilih tuh..Tahniah kepada mereka. Header blog JM meme x unik...x pandai nk design :-)

"Sangat berterima kasih dengan blogger - blogger yang sudi follow blog Etuza ini. Dan ganjarannya Etuza akan perkenalkan blogger tersebut serta header unik mereka di laman Etuza ini."

Alaaa..JM pun salah sorang follower blog cikgu jugak tapi x dapat pun ganjaran seperti mereka ini maybe header blog JM x unik kot..ehehehe....ndak ada apalah cikgu..JM gurau je tau ahaksss

Wah Header blog saya juga ada :).. Pounsikou kio Cikgu :)

ya dapat ramai kenalan blogger

betul tu JM...memang dah lama di kenali ..tapi belum pernah Etuza letak header mereka kat blog Etuza..)

KLM blogger terkenal travel..hebat tu dia..

JM ..header JM selalu dah masuk blog Etuza menerusi review tu..ini jejak header blog yang belum pernah ..di blog Etuza, Etuza sebenarnya nak letak header follower baru tapi sukar nak kesan ada follower yang tak ada blog...so Etuza mudahkan dengan pilih mereka ni...

Header blog JM ada keunikan tersendiri..tiap header blog kita tu kita kena bangga dan hargainya. Sejujurnya blog tanpa header ada kalanya sukar nak jejak..header ni umpama bumbung blog kita..

tahnia calrase..blogger remaja di keningau yang makin bersinar..lalkuakn usaha dan usaha ya calrase

heee...sengaja JM mau usik cikgu aja

ha'a betul tu..byk tempat yg beliau dah sampai..JM je masih ketinggalan

Semua saya belum kenal, nantilah tunggu mood mari, baru boleh jenguk ke sana.

Header Carlpun ada, nantilah ada masa akak ke sana

Pounsikou kio=terima kasih ya? Serkap jarang, hi3

Alahai..terima kasih la tolong promote blog SP ye cikgu etuza..:)

Ada yang dah kenal, ada yang belum.. Tapi, header yang last tu memang selalu terjah.. Kak MV!

Tahniah pada yang terpilih hehe ..TERBAIK la RELAKSMINDA SP CP ABANG MKL ..Empat blog ni Lya selalu singgah Yang All About Life belum singgah lagi ..Nanti Lya singgah ..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (434) Ceritaku (418) Berita (380) Agama (369) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (295) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (204) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (180) Berita Keningau (175) Hadiah (150) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (117) Sejarah (104) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Percutian (25) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger