Hotel Tabung Haji Kota Kinabalu, Sabah

Hotel Tabung Haji Kota Kinabalu, Sabah

Hotel Penginapan Tabung Haji 
Kota Kinabalu, Sabah

Ini bangunan Hotel Tabung Haji Kota Kinabalu..
Selamat berada di sini...
Gambar menuju ke bilik no 213 ..happy anak-anak
akan menemui kakak tersayang sampai
malam ini 21hb Jan
dah bayar..beres semua..jom snap-snap semua
keadaan bilik ni.. Best juga ni...
guna kamera kecik ja kali ini...
     Jam 3 petang sampai di Hotel Tabung Haji Kota Kinabalu pada 21hb Jan 2015. Memang target akan ke Hotel Tabung Haji Kota Kinabalu untuk menginap semalam, untuk menjemput anak sulung dari Mesir yang akan tiba jam 9.00 malam di KKIA. 

    Sedikit informasi Hotel Tabung Haji KK, menarik, hotel bersendiri bersebelahan dengan bangunan Wisma Muis KK, selamat dan ada bank untuk kemudahan awam nak keluar atau saving wang. Etuza mendapat Triple  Bed dengan  discount ( potongan harga ) RM 40.00 bagi pakej kakitangan kerajaan. Etuza bayar RM 200 bilik triple bed untuk keselesaan anak-anak dan isteri. Memang berbaloi dengan harga semua nya di sediakan. Sejadah, kain pelikat, telekung dan tiap satu bad ada dua bantal yang empuk. Bersih dan kemas serta harum wangi bilik triple bad no 213 milik semalam cuma keluarga Etuza. Ok..nak pergi breakfirst percuma pula nanti kita tengok makanan di sana ya. Bye. Hari ini Etuza ambil cuti khas sehari demi menjemput anak dari Mesir balik ke Keningau petang ini. Lepas ni akan bersiaran shoping menemani mama dan anak-anak ..entah apa nak di beli di Kota Kinabalu bandaraya dan ibu kota Sabah.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

30 ulasan

Gembiranya dpt bertemu anak yg lama tidak jumpa ye cikgu...
Hotel Tabung Haji mana-mana pun memang terbaiklah pada kakak.

Saya memang suka Hotel Tabung Haji. Setakat ni hanya dapat merasa di Kuala Terengganu saja. Tapi saya sangat selesa di situ. Cikgu, seronoknya ada anak yang belajar di mesir, ya...

Salam Cikgu ,...Arini baru sempat terjah blog Cikgu ..Sorry eaa tak berapa sihat sgt sebab tu la tak sempat terjah blog sahabat..Menarik ni Cikgu ..Wah dah sedia tunggu kakak rupanya ... Semoga keluarga Cikgu Etuza dirahmati hendakNYA...

Tanpa was waskan cikgu....hihi....
Tak pernah sampai KKlah cikgu ....Insyaallah kalau ada rezeki bolehlah ke sana nanti. Sekarang ni Okje fobia pulak naik kapal terbang....

Seronoknya sambut anak yg belajar jauh yer cikgu

anak blk bercuti ya cikgu..??

Wahh cantik tempatnya.. kemas dan terurus ye.. :)

Alhamdulillah puteri sulung selamat sampai..

Maknamya jika bukan gov, kena bayar RM240/day.. Oklah untuk anak beranak..

Lama ke Puteri Sulung cuti? Pasti macam2 cerita yang dibawanya..

wahhh sedapnya ! hehehe . pakcik dah daftar ehh elken tu ?

kiranya perlu bermalam di KK lah ye kerana anak sulung tiba malam pastu esok nya nk pergi shopping eh

berapa jam dari Keningau ke KK ya cikgu

alaaa..kenapa x snap pic bilik tu at least tahu lah keluasan bilik dengan harga RM200 tu dan kelengkapan di sediakan termasuk toiletteris yang ada

hotel bersendiri? kelajar je dengar hihhi
- Triple Bed dengan diskaun or discount bukan Triple Bad dengan harga diskaunt
- breakfast or sarapan pagi not breakfirst

huhuh...sorry cikgu..tak cantik dan x sedap ketika membaca nya huhuh

ASSALAM MESTI SELESA SEKALI MENGINAP DI HOTEL YG GAH INI KAN..MILIK TABUNG HAJI PULA...

kadang-kadang bermalam di hotel menarik juga.

rasa rilex skit.

untung ya cikgu etuza dapat diskaun

Selamat bertemu anak cikgu Etuza. Semoga selamat sampai

Ohhh Etuza ada di KK rupanya... cantikkan hotel tu... baru di renovate dalaman dia tu... tempat makan pun best kat situ... kalau bulan puasa buffet dia boleh tahan sedapnya...

ya ya..silap eja ni JM nak cepat ja ni JM ok nanti ejaan terus salah..maklum lah jg tak bagus BI juga ,...) tq bagi ingatan ya

alamak iya kan JM minta maaf dah typo erti pun dah lari kan JM sorry..terima kasih ya..aduh malu juga ni JM

ada potongan harga bagi kakitangan kerajaan ni aRz. syukur

kalau laju boleh juga 1 jam 40 minit ja..kalau ikut Etuza ada lebih kurang 2 jam ja JM...

JM memang luas..selesa ..Etuza dapat no 213 tingkat 2. Appaun harap semua bilik selesa lah pada yang 3 katil tu...

kiranya harga bilik tu rm 240 lah kalau bukan kakitangan kerajaan...

Banyaknya entri Hotel Tabung Haji Kota Kinabalu, harap2 pihak pengurusan baca,mana tau Cikgu dilantik sebagai duta @ dapat diskaun bila menginap kat sana nanti.

Salah satu iklan juga ni, sayapun dah minat jika ke sana

Akakpun rasa gitu jugalah ZF

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger