Hadiah Istemewa Etuza Untuk Suami Kepada Madam Kamsiah Yusoff

Hadiah Istemewa Etuza Untuk Suami Kepada Madam Kamsiah Yusoff

Hadiah Istemewa Etuza Untuk Suami Kepada
 Blogger Hebat Madam Kamsiah Yusoff
 KILIK SINI YA

   Asalamualaikum Madam Kamsiah, apa khabar? Semoga keadaan di tempat tinggal Madam Kamsiah dan keluarga selamat dan jauh dari keadaan limpahan air hujan. Air hujan yang sebenarnya rahmatNya tetapi apabila melimpah kita rasakan terancam dan WAJIB untuk berusaha menyelamatkan nyawa yang Allah beri kepada kita. 

     Madam Kamsiah inilah hadiah Etuza kepada suami Madam Kamsiah, Etuza minta khabarkan kepada kepada suami Madam Kamsiah keikhlasan Etuza memberi benda atau alat yang sangat perlu dalam sesebuah keluarga iaitu PAPAN GUASA ELKEN. Hanya papan guasa Elken sahaja, tetapi andai ada tambahan rezeki Etuza akan beri hadiah ARO Guasa Oil juga kepada Madam Kamsiah dan suami Umi Alya. Kepada Madam Kamsiah dan Umi Alya. Baca betapa bagus alat guasa board ini ya. Ada link ke atas tu dan sila klikkan untuk anda lebih faham cara guna guasa board Elken ini. Etuza tidak mahu panjang kan bebel kat sini tetapi Etuza mohon Madam Kamsiah perhatikan gambar yang Etuza sertakan di bawah ini. Lepas tu klik kat google apa cara lain guna guasa board. ( Usah malas ya...) )

Untuk urutan muka...kata orang bila dah usia lanjut jatuh tau
kita punya pipi dan dagu..jadi guna guasa naikkan kembali
kekejangan pipi kita..bagus kan..
Perhatikan gambar tau ...
Gambar ini keadaan belakang bandan kita..merah tu namanya toksik 
yang amat banyak dalam badan..percata atau tidak jika..
urut badan berbaju jika belum ada oil ya..badan rasa
ringan dan selesa....

Ha ini lah cara jelas urut muka dengan guasa..urut..
perlahan tekan sikit naik ke atas lima kali
kiri dan ke kanan lima kali..hahaha mesti berbalas lima kali..
agar darah mengalir lancar dan seimbang..otot pun..
jadi pejal semula...ha baguskan guasa bord Elken. ni..

Kepada Madam Kamsiah & Suami..
Etuza tidak mahu dengar perkataan segan malu..
Tetapi anda berdua bersyukur dan bersyukur kepadaNya..
kerana ada hadiah seperti ini. Etuza sangat Ikhlas
dan TIDAK menuntut apa-apa..
hanya persaudaraan dan saling kita mendoakan itu sahaja.

Harap Maklum...Nak tak guasa board..kalau nak
Cepat2 angkat tangan. 
Tiada istilah termakan budi ya..yang baik itu kita pulangkan
kepadaNya.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

12 ulasan

tahniah khamsiah...best nmpaknya alat ni...tq cikgu.

Tahniah buat kak Kam.. menarik.. :)

wah bertuahnya badan kak kam..yan dah angkat tangan..tapi cikgu tak nampak... :-))

Gamaknya bila guna minyak, baru dapat kesan badan kita bertoksik atau tidak?

Setakat ni belum nampak tanda2 bertoksik setelah mengguna papan guasa elken.

Oh ya lupa, tahniah buat Kak Kamsiah, terimalah dengan hati terbuka.. ( wakil Cikgu Etuza, hi3)

cikgu..malu rasanya nak terima pemberiancikgu ni...kerana saya sendiri belum menghulurkanapa2 pd cikgu...apapun..terimakasih banyak2 dan syukurlah pada TUHAN..

Alhamdulillah Ada hadiah untuk suami akak Kamsiah ..Tahniah ya Akak ...Bagus betul Cikgu Etuza ni kan Akak ..

tak apa..Etuza rasa amat menghargai otai blogger Madam Kamsiah..nampaknya tiap Entry Etuza ada komen penghargaan dari Madam kamsiah sejak Ogos 2009..rasa terlalu hargai persahabatan maya ini..

terima kasih Umi...selalu membantu..inshaAllah Umi teruskan usaha akan Etuza hadiahkan juga ARO Guasa oil aroma nya wangi..terhidu ja rasa terapi..

untunglah kak Umi Alya dan kak Kam kerana suami mereka dapat..JM yg bujang ni mesti lah confirm x dapat...ahaha...

psst : cikgu Etuza..JM gurau je tau...usahlah memberi lagi JM sudah malu huhhu

nasib baik kak Kam nak terima kalau x JM yg nak angkat tanga bagi pihak ahahahah

Alhamdulillah rezeki kak Kam tu...cikgu Etuza mmg baik hati dan pemurah. Rasanya kalau ada peluang JM mahu jumpa Cikgu dan Isteri ..mahu beri juga penghargaan kepada mereka..in sha Allah

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (433) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (368) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (294) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (203) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (179) Berita Keningau (173) Hadiah (150) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Sejarah (103) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (24) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Makanan (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger