CONTEST #2 : KOMENTAR.....NGETOP! BY BH

CONTEST #2 : KOMENTAR.....NGETOP! BY BH

Hebat contest Komentar - Ngetop By Blogger BH.

Contest Komenter - Ngetop By Blogger BaniHassim

Klik SINI

     Malam ini seperti biasa sebelum tidur, Etuza akan buat blogwalking sedikit ke laman kegemaran atau laman baru yang Etuza baru kenali. Memang menarik sekali kelihatan header- header blog baru dan juga blogger lama . Template saling bebeza. Tetapi unik sekali kelihatan blog bogger Sabahan yang seorang ni. Bernama blogger Cikgu Bani Hassim.  Kalau anda tidak percaya klik banner tersebut atau klik SINI. Dan pasti anda akan melihat entry baru blogger BH iaitu Contest #2: Komentar Ngetop. Menarik contest ini ialah blogger akan diberi hadiah. Wah! jemput ramai-ramai gempakkan contest ini. Manalah tahu ada rezeki kan. Oleh itu siap Etuza promosikan ..harap blogger BH happy Etuza dekat-dekat dan promotkan. 

Kaedah/Syarat penyertaan:

  • Terbuka kepada semua pembaca belog BH ni
  • Tarikh pertandingan ini bermula dari entri ini disiarkan sehingga jam 2359 (11.59 malam) waktu Malaysia pada 18 Januari 2015. Peserta ada kurang lebih 2 minggu.
  • Untuk tahu siapa komentator terbaik, pengadilan akan dibuat berdasarkan bilangan banyak komen dan bilangan entri yang dikomen.
  • Komentator terkini dapat dilihat di ruangan bawah page ini.
  • Pemenang akan menerima cenderahati dari Bumi Di Bawah Bayu itu - masih dirahsiakan apa hadiahnya, tapi antara yang saya telah paparkan.

Selamat Meng-komen! 

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

13 ulasan

saya pon xjoin lagi... nnt on kt pc baru nk join...

Selamat bercontest cikgu & gudluck!!

semoga ada rezeki utk cikgu..:)

Salam cikgu.....
eh...macam kenal je contest ni.....macam pernah nampak....
Malu lah saya....(tersipu-sipu)...Hahaha

terima kasih sanggup repost contest sy yang seberapa ni....Huhu

cuba join sekali ya ZF

hehe..blog CG Ban menjadi perhatian ramai blogger dan pembaca senyap ..memang terbaik blog Cg Ban tu..lawa tu

All the best semuanya.. :) :)

Good Luck Cikgu Etuza..

BH orang Sabah ke..rasanya BUKAN kan..BH boleh tolong beri pencerahan :-)

ahakss...JM baru je join...good luck buat cikgu juga :-)

dh lama x dengar khabar dari BH nih

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger