Singgah D'Bayu Coffee House Hotel Tabung Haji

Singgah D'Bayu Coffee House Hotel Tabung Haji

Singgah D'Bayu Coffee House Hotel  Tabung Haji
Mari tengok apa yang ada..
Tengok dengan rasa berminat nak Ke Sabah ...
InshaAllah ada penginapan untuk anda..lebih2 lagi..
kepada Muslim dan Muslimah para saudara Etuza.
Ruang masuk utama..dan daftar reset percuma nak makan apa
kita punya suka hati..gerenti berbaloi..jangan bazir makanan dah ..
Pada ruangan ini kita masuk saja D'Bayu Coffee House
di Hotel tabung Haji akan kita lihat
saujana..hehehe ada kah saujana..meja hidangan
untuk kita pilih mana satu...nak dekat TV pun ada..
cuci tangan bersih2 makan pakai tangan pun ok..ada
semua di sediakan...jangan malu-malu lah..kan free ja...
Keluargfa Etuza ambil gambar kenangan tau...bukan selalu
mampir ke sini.ini special untuk 3 orang anak kami ni...baru puas hati
\rasa happy Azie yang first time ke sini..sebab duduk kat asrama ja..
ha ini lah masa...
Tak sah jika tak ambil kenangan depan kaunter..reset dah di terima ..ha jom mari masuk D'Bayu coffee House Hotel Tabung Haji..Hari ini free tak perlu susah2 ..makan apa yang rasa-rasa nak makan...apapun adat makan di rumah orang kena berjaga2 termakan lebih hak orang dah tu..lepas tu tak habis makan ..sayang laha makanan mewah tak di habiskan..jadi kami ambil secara beradab ya..

Ada acara makan tengahari untuk VIB Negeri Sabah hari ini
di D'Bayu Coffee House.Ha inilah antara menu sarapan pagi anak-anak Etuza.
Mereka pilih sendiri..makan apa yang ada...janji sedap.
Etuza tengok 3 orang anak2 perempuan Etuza rasa happy tul hari ini..selain dapat jumpa kakak dapat juga makan juadah dari D'Bayu Coffee Hounse Hotel Tabung Haji..rasanya pengalaman manis bagi mereka..untuk mama dan Etuza ada dah beberapa kali ke sini bersama anak-anak lelaki Etuza..Memang layanan pun bagus ..pelayan wanita semuanya bertudung dan lelaki juga sangat berpakaian sopan di Tabung Haji ini..Ini lah namanya  kelebihan ISLAMIK Coffee House..Best!
Pantun Etuza
Negeri Sabah di bawah bayu...
Tempat adanya Gunung Kinabalu
Kalau mahu ke Negari Sabah  di bawah bayu..
datanglah singgah di Penginapan Tabung Haji Kota Kinabalu.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

12 ulasan

Seronoknya bro Tuza :)

ank2 & wife ke tu cikgu? Besar dah anknye...")

Menyelerakan.

Read my latest entry : Wishlist Tahun 2015

alhamdulillah...diberi kesempatan utk merasai keseronokan duniawi sekejap..

okey..okey...kalau JM ke sabah lagi nk try stay kat sini. Kiranya harga bilik hotel include juadah mn tengahari lah ye..jika begitu mmg berbaloi bayar RM200 sebilik 3 katil termasuk mkn tgh

JM untuk sarapan pagi saja, apapun kalau nak makan berat terus boleh ..pastikan jangan lewat hingga jam 10 pagi ja ya . Makan tengahari..masih boleh asal belum makan sarapan pagi sebab pihak kaunter bagi reset khas 3 orang makan tu percuma..kalau ada kawan ke 4 kena bayar tambahan RM 10.00 sahaja..masih murahkan...

Pastinya semua pekerja muslim dan makanan diyakini halal, negeri lain ada tak hotel ni?

Teringin nak menginap.

Ada tab mandi tak dlm bilik air tu?

tambah rm 10 masih murah lagi tu

kalau dtg KK boleh la mnginap di sini...

Murahkan tambahan RM10 jer..

Zarul Farhana..
RM10, murahkan..

Akak nak ikut boleh?? hi3

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (443) Ceritaku (429) Agama (383) Berita (383) Dunia Blog (337) Promosi. (312) Doa (310) Info Lelaki (272) Tips Blog (269) Pengalaman (240) Anak (223) Pendidikan (212) Nasihat (209) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (184) Berita Keningau (179) Hadiah (155) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Ekonomi (108) Sejarah (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (75) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Percutian (31) Award (30) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (23) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Kucing (20) Rasullah SAW (20) Artis (19) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (12) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger