Ayam Brand Tuna Hot Mayonnaise & Bread Sedap!

Ayam Brand Tuna Hot Mayonnaise & Bread Sedap!

Ayam Brand Tuna Hot Mayonnaise & Bread Sedap!

Ini gambar ayam brand tuna hot- mahal ni..
selalu beli tak larat. saja nak tukar selera anak-anak
selalunya bread dan kaya atau butter kacang ja..
Keadaan roti / bread selepas di sapu dengan ayam brand tuna hot 
    Sarapan apa pagi ini? Mesti setiap ibu mithali akan tercari-cari menu sarapan pagi untuk juadah keluarga pagi hari ini. Rasa seperti itu lah keadaannya seorang ibu yang bertanggungjawab kepada suami dan anak-anaknya. Sebab ibu di sini asyik nak kata itu dah habis ini tak ada, semua kena cari lah jika stok makanan pengalas perut tiada di dapur dan peti sejuk. Kalau ada semuanya beres atas meja hidangan. Tak bolehlah ibu dekat sana biarkan anak-anak sampai jam 9.00 pagi belum bersarapan. Nanti suami keluar rumah cari makanan kat luar sebagai sarapan pagi, ha kan duit lagi keluar.Elok ya cepat - cepat ibu di mana-mana siap kan sarapan pagi untuk keluarga tersayang anda.

Menu sarapan pagi Etuza family's hari ini

* satu tin Ayam Brand Tuna Hot 185 gram 
pastikan beli yang ada label halal
- Ayam brand tuna hot harus dipanaskan dahulu.
itu cara ibu di laman ini.
* Satu bungkus bread  Ekonomi Bakery
* White Coffie

Cara di sediakan lihat gambar
termudah dan cepat sekali disediakan.
Minum bersama secawan white coffie
sedap! maklumlah first time merasa
bread dan perasa ayam brand tuna hot.

Bread perasa ayam brand tuna hot dan white coffie sedap lah pula.
Makanan yang halal dan segar
akan menjadikan kita sihat sentiasa.
Amalkan bersarapan ringan dan makanan berat pada
masa makan tengahari... 

Klik Entry Terkini SINI


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

21 ulasan

WAH..SEDAPNYA...MAKANAN KEGEMARAN SAYA NI...KENYANG SAMPAI TENGAHARI..HEHE

Selamat bersarapan cikgu!

Blog semakin mantap, Tahniah. Selamat menjamu selera. Ikan tuna dlm tin mmg sedap, saya suka tuna flake. Lembut dan sedikit lemak msk bersama sayur.

mmg sedap ni cikgu..sy biasa letak cili api sikit..pastu wat mcm roti bakar...mmg sedap..hehehehe

memang sedap brand tu cikgu ..tp mahal la sikit hehe

wah peminat White Coffee...

Pagi2 dah goda kita dengan gambar makanan di atas, tengok roti + tuna hot mayonis , terliurlah pula, nampak gaya rehat jap cari makan..

Feveret kami anak beranak..

biasa inti saya buat je sendiri..guna sardin + bahan lain

Salah satu menu jika travelling, mudah dan cepat

p/s check emel boleh tak? tqvm

Sedap tu...faveret isteri dan anak2 saya...

Brand ni walaupun mahal tetapi berbaloi untuk makan sebab sedap

Fuhh.. buat makan waktu petang ni pun best sgt2... menyelerakan.. :)

Yap btl tu tiap2 hari memg kna fikir nak bfast Apa, mkn t.ghari apa,mkn mlm..gitula rutin bila dah bekluarga kan

memang sedapp dan lazat ,...Lya kalau buat selalu buat dua lapis untuk anak2 ..Satu lapisan ayam brand tuna satu lagi lapisan telur dengan salad..Sedapp

lya wat 3 lapis erk..

resipi Deanna ni mmg meletop..JM pun suka yg tu :-)

cikgu...bukan coffie but Coffee or Kopi eeee...jgn marah tau heeee

JM pun suka mkn roti sandwich ni...biasa guna roti gardenia..cikgu guna roti apa apa eh sbb setahu JM roti gardenia tidak di jual di Sabah betul ke

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (445) Ceritaku (431) Agama (384) Berita (384) Dunia Blog (339) Promosi. (313) Doa (312) Info Lelaki (272) Tips Blog (271) Pengalaman (240) Anak (226) Pendidikan (215) Nasihat (210) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (186) Berita Keningau (180) Hadiah (156) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Sejarah (109) Ekonomi (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (77) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Award (31) Percutian (31) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (23) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Artis (20) Kucing (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger